buldum sonundakaydirigubbakcemile3topicin hayırlı olsun canım bende baya zorlu bi hamilelik süreci geçirdim ama şanslı olanlardanım galiba bebeyimi alabildim kucağıma zorda olsa kızım bunu başardı
Herkese selam! Ben de yeni arkadaşlardanım a.s.
Eylül başında 7 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışlarını hiç duyamadık... Aynı günlerde kanamam da başladı ve kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düştü bebeğim. Çok zor günlerdi ama artık toparlandım ve yeni bir başlangıca hazırlanmak için gün sayıyorum. Haftaya düşükten sonra 2. reglimi olduktan sonra çalışmalara başlıyoruz biz de hihoyyyt
İnşallah burdan güzel haberler müjdeler paylaşırız hep birlikte kızlar opuyorumnanaktan
yaprakcım ellerine sağlık yeni konu için .bugun msg ı görünce sasırdım .pek kk takılmıyorudıum son günlerde .farkına varmamışım .
boş gebelik düşük yapan bebeğini kaybeden annelerimize geçmiş olsun. inş en yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklarına alacaklar .
ılayda nasıl canım?
ıklimsu nasıl acaba evini yerleştirdi mi ?
artık bebeklikten çıktı maviş yatmaktan bıkmıştı dimi annesi yerlere indi sürünmeler basladı, darısı basımıza..
6. aya mı girdiniz canım siz simdi ?
inş bgn kontrolunuzde iyi çıkar herşey yolundadır.
eve hapis etmemek lazım gerçekten de dışarı çok seviyorlar bebekler .
resimlerinide bekliyoruz cnım cimcimenin
tuanada 3 ayını oldudurdu .geçen hafta muayenemi vardi 6 kg-63 cm çıkmış.ama buaydan sonra 1 kg almazmış çoğu bebek .4. ayımızda da bakalım nasıl olacak
hemen bakıyorum canım resimlerine
kız benimkide zayıf duruyor ,boşver böyle omaları daha ii nasıl tasırdık yoksa kucağımızda .
birde mama ağırlıklı besleniyor tuana ona rağmen çok üst seviyelerde değil.
dediğin gibi sapka takınca yüzüne toparlak gibi görünüyor hehe:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?