Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

kızlarr nasılsınız ben geldim işler birikmiş nete fazla giremiyorum bizler iyiyiz umarım herkesler iyidir
hepinizi kocaman öpüyorum canlarım
kendinize ve meleklerinize iyi bakın

kızlarr nasılsınız ben geldim işler birikmiş nete fazla giremiyorum bizler iyiyiz umarım herkesler iyidir
hepinizi kocaman öpüyorum canlarım
kendinize ve meleklerinize iyi bakın

zaman ne kadar cabuk geciyor cnm, bebegi evde bırakıp işe gelip çalışmakta cok ama cok zor
ozledim senin sohbetini, nasılsın hersey yolunda mı bebegin babasıyla araası nasıl?
gorusuruz cnm

canım daha bebeği babası görmedi doğumdan 13 gün önce gitti çalışmaya,
evet bebeği evde bırakıp işe gelmek çok zorrrr ((
ama onların geleceği için mecburuz
sen nasılsın bebişin nasıl büyümüştür maşallah iyicee

canım benim kıyamam ya kimbilir ne kadar merak ediyordur evladını..

Omer Yigit buyudu cnm 19 nisanda 9. ayı bitiyor fakat halen diş cıkarmadı :)

kızlar geçmişi okuyorumda baktım oğlumun doğum tarihini tahmin etmişimm
ay içime doğmuşşş
buarada yaprakk iloşun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice senelere allhım analı babalı büyütsün bütün melekleriii:82:

kızlarrr nerdesiniz arada
girip yazmaya çalışıyorum sayfamız çok gerilerde kalmasın diye

Boş gebelik konusunda bir profösörle konuşmuştum, tüp bebek bu konu için bir çözüm değil ben tüp bebek sonucu da boş gebelik yaşadım. Dr bana bunun genetik olduğunu öncelikle yumurta ve spremin kalitelerini iyileştirecek ilaçlar kullanılması gerektiğini söylemişti. Ben de şimdi bu tür ilaçlar kullanıyorum.

canlarım anneler gününüz kutlu olsun sağlıkla huzurla mutlulukla analı babalı büyütün evlatlarınızı inş.
hepinizi kocaman öpüyorum
iklim iloş diloşş elif allahım bizlere sağlık versin meleklerimizede

elif yazını okudum gözlerim doldu yaaaa

canım benim cok sagol..
seninde anneler gunun kutlu olsun evladınla birlikte nice anneler gunu kutlarsınız insallah

kızlarr günaydın ben adet olmadım 2 gün geçti
bugün test alıp yarın sabah yapacağımmm
allahım hayırlısını versin

canım geri çekme yöntemiyle korunuyoduk
eşim belki bir defa kaçmış olabilir dedi
ondan korkuyorum hayırlısı artık aslında bu 4. adetim olacak doğumdan sonra
geçen ay erken geldi 4 nisanda olmuştum 29 nisanda
olmam gerekirken 27 nisanda oldum tam düzene oturmadı daha
allahım hayırlısını versin ne yapalım varsa dr.izin verirse doğururum

Hayırlısı Olsun arkadasım hakkında, ama bence hamile kaldııgnı sanmıyorum düzensizlik olabilir büyük ihtimal, ama olursa tam bir yaş olacak araları ne guzel :)

günaydın kızlarrr elif nasılsın
dün akşam itibariyle adet oldum
allahım hakkımızda hayırlısını versin
iklim cimbomlum yaprak nerelerdesiniz

günaydın kızlarrr elif nasılsın
dün akşam itibariyle adet oldum
allahım hakkımızda hayırlısını versin
iklim cimbomlum yaprak nerelerdesiniz

Sevindim Canım, Oluyor bazen böyle gecikmeler cok normal, ama yinede dikkat etmekte fayda var:)

ben iyiyim hem iş hem ev ugrasıp duruyorum senin gibi..
hatta bazen kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki
alıp basımı böyle gitsem uzaklara dediğim oluyor :)

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim allaha
şükür melekleriniz nasıllar elif benim bebişin fotosu
albümümde var bakmak istersen

slm kızlarr nasılsınız canlarım gelen giden pek yok hepinizi kocaman özledim diloşlar sibelim elifim deryam nerdesiniz sayfamız çok gerilerde kalmışşş
bebişler nasıl inş. iyilerdir öpüldünüz kocaman

slm kızlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz bende gecen ay kesemi düşürdüm kendilinden ama hala regli oluyorum 16 gündür sizdede böyle oldumu normalmi bu durum hemşire normal demişti ama tedirgin oluyorum ilkkez gebe kaldım ondada boş gebelik oldu ve kese 7 haftalıkken düştü lekelenmeyle ve bu ayın sonunda tekrar tüp bebek denicektim regli günüleri değişir galiba boyle olunca da tedavim acak ayınamı lalıcak bu ay çok olduğumdan bu ayın sonunu tekrar regli olmam galiba sizlerde nasıl oldu merak ediyorum cevaplarınız için şimdiden teşekürler

slm kızlar yokmu benden başka kımse boyle olan lütfen fikir verimisiniz normalmi böyle lekelenme 25 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…