Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

ay canım seni en iyi ben anlarım vallahi uykusuzluk çok zor bide tam yatağına yatırıyorsun arkanı dönüyorsun yine mızıldama bizimkide aynı ilayda gibi çok mızmız mutsuz bu ara keyfi yok bayada kilo verdi kilo verince boyu epey uzunmuş ortaya çıktı hrkes ay ne kadar uzamış diyor aslında uzamadı kilolar gidince boyu ortaya çıktı ,
canım allah yardımcın olsun ama en az 1 hafta sürer yine bu diş olayı patlatana kadar biraz daha sabır tatlım sonra yine 1-2 hafta rahat edersin gerçi bize rahat zor ama iadare edeceğiz artık , mavişim uyurken sende uyusana dinlen bol bol akşam yine maraton başlayacak enerji topla

bacım bunlar teknoloji çocuğu bayılıyor telefonlara bilgisayara oturuyor bir klavye kulanışı var tak tak sanki anlıyormuş gibi birde ekrana bakıyor

oh oh maşallah gezinti mezinti ama
bilgili benim gelin aferim ya hu
soyadı gibinnnnnn

oh oh maşallah gezinti mezinti ama
bilgili benim gelin aferim ya hu
soyadı gibinnnnnn

bacım senin gelin acayip bişey camın önünden kalkmıyor kapı açılınca ağlamaya başlıyor gezme hastası nasıl baş edeceksin bilmiyorunm kapıcının arkasından bile ağlıyor hesap et hergün dışarı çıkmak istiyor fena yani işin var

doruk ta iyi teyzesi 2 de dr a gidiceklerdi
kontrole bi de ne aşısı bilmiyorum ama aşısı var bugun
hiç dayanamıyorum şu aşı olayına
mahvoluyorum kendi çocuğum olunca napıcam bilmem

eyvahlar olsunnnnn
vay başıma gelenler
kötükedihüso-tatlicadiarzu-

kız alemsin huni takıp gezecez haa sempatiksalakcinni
uykusuzluk yapar bunalıma bile sokar adamı
diloş korkma canım akllı uslu ve uykucu olacak senin bebeğin

sağlıklı hayırlı evlat olurlar inş. canım sağlıkla da büyütürsünüz
ilerde bu günleri hatırlayınce gülecez halimize

ayy kızlar kuluağımda problem vardı yaaa bi aralar
yine başladı yaaa
korkumdan kimseye de bi şey söyliyemiyorum
ilaçlarımı tam içmemiştim
yani ilaçlarımı içtimde aslında
damlayı kullanmadım
nefret ediyorum kulak damlasındanmurat damlayı bitirdim zannediyor
yine akıyor inş. geçer yaaa
resmen iltihap akıyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…