kızlar gelelim bana (bize)
bugun evde olduğum için giremedim nete
evimi de özlemişim
hasret giderdik birascık
keyif yaptım(yaptık)
dr harika geçti
allhıma şükürler olsun ki
herşey yolunda
çok heyecanlı anlar yaşadık yine
her çift tatması lazım
allahın çok büyük bi mucizesi
aslında sat göre 5 gün önde gidiyoruz ama
takvimimi değiştirmicem
ya yaprak nerdesin hemen kaçmışın ya yazdın kaçtın mı bacım ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah benim damadıma yerim o fasülyeyi ben
allahım ben büyük mucizesi şimdi tam karnında san ait senin b,r parçan var bundan daha güzel ne olabilir allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah ,
canım çok saol bende anlamadım alerjik mi deil mi ama bugün daha iyi kızarıklık geçti bacım biz burda yaşadıklarımızı paylaşıyoruzki senin başına gelirse sen telaşa kapılma bizden tecrübe edin güzel gözlü arkadaşım benim ,,,,
slm kızlar yaprak iklim diloşşş deryaa nasılsınız iyi pazarlar
canlarım diloşum dr. güzel haberlerle dönmene çok sevindim
allahım o güzel gönline göre versin
yaprak iklim geçmiş olsun meleklerinize allahım sağlık versin
deryaa canım sen nasılsın oğlusun nasıl oldu
öpüldünüz kızlar kendinize
iyi bakın hapinizi çok özledim
iklimm kız bana yaa aklım başıma gelsin
ah canım kıyamam sana seni öyle iyi anlıyorum ki çok zor gerçekten birde tek başına daha zor eşin olsa yine ara ara kalkardı ama sabır az kaldı canım ya biraz daha büyüsünler bizde rahat edecğiz inşallah ,
ay güzel arkadaşım b enim sefan olsun git kuaföre böyle ne güzel kendimize zaten bakamıyoruz vakit yok ben artık saçlarımı evde boyuyorum öyle kuaförlerde 3-4 saat geçirecek vakit yok ama kaş föne vs için yine gitmek lazım bende önümüzdeki hafta gitcem ,
ay yerim ben mavi şekerimi demek kuaföre gidecek ay yerim o güzelliği ben tam kız oldu şimdi annesi ile kuaföre gidiyor bizim iklimin daha saçı falan yok önleri uzamıştı annemle beraber kestik arkaları çok kısa birde kıvırcık çok kısa duruyor ay çok özendim şimdi size kaydirigubbakcemile bende yaza kestiririm artık yerimseniben
cnm yaaaa
dur bakalım üzülme hemen
çok çok nadir tekrarlıyor diye biliyorum ben ama
belki geç döllenmedir
adetlerin düzenlimidir
bi daha ne zaman dr gidiceksin
bi de b elirtilerin var mı
özellikle bulantı gibi
tabi hwrkeste olmuyor ama
dr um bana bulntıların olması çok olumluya işaret demişti ve boş gebelik geçirdiğim de hiç bi belirtim yok şimdi var hemde yoğun bi şekilde
bize de mutlaka haber ver neraklı hatunlarız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?