Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

ayy ne güzel herkesle karşılaştık bugun yaaa
diloşum seni atmak ne demek
var yaaa bu kk yı dıttttt
bizi ayıramazlar cnm
merak etme sen
burası şart mı
biz nasıl olsa görüşüyoruz

sorma bacım ya yaprak aradı dilek dedi seni kapamışlar ayyyyyyyyyyyy şok oldum bir baktım giremiyorum sinir oldum mailime ulaşamıyorlarmışta neyse hal oldu ben sizden haber almazsam çatlarım vallahi ,
tabiiki burası şart deil birbirimize bir tel kadar yakınız demiiiii

canım minik damadım nasıl seni üzüyor mu bakim ,

ya adaşım enes benim hayalimdeki çocuk bayıldım maşallah ne güzel yetiştirmiş çocuğu kuzenin helal olsun bayıldım , bak oda konusunda bende katılıyorum çocuğun eğer imkanı varsa kendi odası şart bizim hastanede doğum sonrası piskiyatri eğitim verdiler ve doktor kesin bir dille kesinlikle odanızda yatırmayın ilk 40 gün anne ile bebek beraber aynı odada yatbilir ama daha sonra muakka bebek yanlız yatmaya alışacak ve odası gece karanlık olacak demişti bizim iklim ilk 6 ay yatağına yatırıyordum kendi yatıyordu ama diş dönemi başlayınca mecburun sallayarak yatırıyorsun çünkü çok ağlıyor ve sallayınca rahatlıyor şimdi ayağımda sallıyorum veya beşiğinde sallanmadan yatmıyor ,

bu arad bizde iklimi bugün doktora götürdük ,

gözlerini çok ovuşturuyordu özellikle uykusu geldiğinde göz muayenesi oldu çok şükür hiçbir problem yok zaten 1 yaş rutin kontrolü olmalı dedi doktor belki alerji olabilir dedi ama sonra baktı bişey yok cin gibiymiş hanımım ,

sonra 1 yaş kızamık aşımızı olduk biraz ağladı doktor 1 hafta huysuzluk edecek ateş falan yapar dedi grip belirtileri olur dedi canlı mikropmuş bakalım bu hafta yeni dert yanacağım belli oldu ,boyumuz 78 cm ama kilomuz hiç değişmemiş 9.400 doktor 200 gr geride dedi ay ne oldu bu çocuğa kilo alımı durdu ve zayıfladı gerçi doktorumuz genel sağlığı iyi dedi çok şükür ama kilo olayı insanı üzüyor , doktorun yanında başladı anneanne baba anne demeye doktor ay maşallah bu konuşuyor diyor aynı annesi geveze dedim adam nasıl gülüyor yüreme olayını konuştu 18 aya kadar yürümemesi normalmiş ama doktor tutunarak yürüyorsa yürür hani o kadar geçcikmez dedi bide çok zorlama ve telaş yapma çocuk anlarsa yürümezmiş aman bu çocuklarda herşeyi biliyor

yaa ciddimisin diloş
demek doğruymuş leylanın yaptığı
sağol cnm söylediğin için

kızlar bende çıkıyorum
eve gideyim
iyice kalabalık olmadan
malum iş çıkışı ist.trafiği
kocaman öpüldünüz
hafta sonu girebilirsem girerim
iyi bakın meleklerinize ve kendinize

iyi tatiller kızlar ben çıkıyorum
öpüldünüz sizler ve melekleriniz
diloşş seninde göbüşüne geldi bir öpücük canım a.s.

arkadaşlar,
boş gebelilk için kürtaj yapılınca da özel bir ücret alnıyor mu acaba? ne kadar acaba maliyeti,
plansız olunca bir de bu sorunlar çıkıyor.

canım sigortan varsa bakırköy ve çapa ücretsiz yapıyolar bakırköyde bayıltılıyolar çapa cnlı canlı çok kötü özeldede 200 liradan başlıyo hastanesine göre değişiyo allah yardımcın olsun ben ilkini bakırköyde oldum özel muaynehanesine gittiğim dr vardı hiç ücret almıyolar bu sefer çapaya gittim nedenini araştırsınlar diye canlı canlı yapıyolar felaket sanada çok geçmiş olsun

slm kızlar kimse yok ama ben yazayım beim 8 haftalıkken bebişim gözükmüyodu hatırladıysanız bugün dr gittim yine gözükmedi ikiz gebelik geçirmişim iki kese çıktı ama ikisindede bebek gelişmemiş bugün kürtajla sonlandırdılar çok kötüydü nedeni patoloji sonuçları çıkınca belli olcak çok üzgünüm rabbim hepimizin gönküne göre versin arkadaşlar

yaa ciddimisin diloş
demek doğruymuş leylanın yaptığı
sağol cnm söylediğin için

vallahi bacım sen leylayı dinle hatta bana yakın olsa benim bile ondan öğreneceğim ço şey var vallahi helal olsun kadına , bende odasında oynaması konusunda şimdiden dikkatli davranıyorum oyuncaklarına odasın koyuyorum ve gündüzleri orda oynuyoruz ama bizimki sabit durmadığı için daha sistemi oturtamadık doktorumuz iklimin herşeyi algılayacağı bir döneme girdiğini söyledi ilk 3 sene gelişimi çok önemliymiş şimdi bilgisayarla kaydediyormuş beyni
bakalım artık daha dikkatli davranmak lazım son zamanlarda çorabını çıkarıp tekrar kendi kendine giymeye çalışıyor hırkalarını çıkarıp giymeye çalışıyor ne bilim artık daha algılaması hızlı kumandayı tv tutup kanal değiştiriyor bide kanal değiştimi ooooooooooooooooooooooooooo diye bağrıyor ,
şimdi ikimiz içinde yeni bir dönem başlıyor artık bebeklikten çocukluk dönemine geçiyor kızım

ay canım neden utanıyorsun gerçekten çok mutlu ettin beni çok duygulandım ve kızımın cicisini yıkadım doğum gününde giydireceğim çok saol tekrar eşimde çok teşekkür etti çok şaşırdı ne kadar düşünceli arkadaşın var diyor , herkes arkadaş olur ama herkes dost olamaz :1hug:

canım sorma ya koca 1 yıl geçiyor kızım büyüyor ben yaşlanıyorum bugün ablam öyle diyor ne mutlu oluyorsun diyor onlar büyüyor biz yaşlanıyoruz haklı neyse allahım onlara sağlıklı sıhat versin hayırlı yazılar yazsın inş.

ateş tablom

5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün 36,9
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
kızlar ateşim nasıl

slm kızlar nasılsınız
iklim hava güzel herkes dışarda dolaşıyodur
öpüldünüz canlarım by

ateş tablom

5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma :hulya:
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma :hulya:
9.gün 36.5 çalışma :hulya:
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma :hulya:
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma :hulya:
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma :hulya:
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma :hulya:
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün 36,9 çalışma :hulya:
22.gün 36,9
23.gün 36,8
24.gün
25.gün
kızlar ateşim nasıl

günaydın canşarım nasılsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…