- 16 Ekim 2016
- 2.965
- 2.317
- 133

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinde Progestan var mı ?munzevimsi
fufucum
Tmd2020 kızlar benim hafif pembemsi Bi akintim oldu korkmaya başladım ve bugün cumartesi malum yarın her yer kapalı
napcam bilmiyorum Bi akıl verin
![]()
Eğer Progestan varsa başla diyecektim. Doktora da gitsen başla diyecek çünkü. Bir de bence yine de kadın doğum acile git devlete. Orda USG ile bakarlarmunzevimsi
fufucum
Tmd2020 kızlar benim hafif pembemsi Bi akintim oldu korkmaya başladım ve bugün cumartesi malum yarın her yer kapalı
![]()
Yok elimde hiç kullanmadimEğer Progestan varsa başla diyecektim. Doktora da gitsen başla diyecek çünkü. Bir de bence yine de kadın doğum acile git devlete. Orda USG ile bakarlar
Önemserler tabi ki. Ayrıca gitmemekten iyidir. İmkanın varsa şimdi atla git. Progestan yazar büyük ihtimal. Bir de kötü düşünme lütfen. Bazıları sürekli kanıyor yine doguruyor. Sadece önlemini almış olursun.Yok elimde hiç kullanmadimgitsem onemser bakarlar mi ki
daha 5+3 çünkü
Ben önceki gebeligimde 2 kez pembe akıntı ile kaybettim. Hiç kanamam olmadı. O yüzden çok korkuyorum zatenÖnemserler tabi ki. Ayrıca gitmemekten iyidir. İmkanın varsa şimdi atla git. Progestan yazar büyük ihtimal. Bir de kötü düşünme lütfen. Bazıları sürekli kanıyor yine doguruyor. Sadece önlemini almış olursun.
Anladım canım. Hersey olacağına varır. Her gebelik bir değil biliyorsun. En azından Progestan vermeseler bile USG ile kesin bakarlar. İçin rahat etmiş olur diye ısrar ettim. Yanlış anlama beni lütfen.Ben önceki gebeligimde 2 kez pembe akıntı ile kaybettim. Hiç kanamam olmadı. O yüzden çok korkuyorum zaten
Haberlerini bekliyorumEşime söyledim hazırlanıp çıkacağız
Acile git canım, kötü düşünme yerleşme kanaması da olabilir. Progesterona başlamakta fayda var. Nöbetçi eczaneden al nolur nolmaz. Güzel haberler veresinmunzevimsi
fufucum
![]()
Haberlerini bekliyorum
Acile gittim yeni girdik eve.. düşük riski dedi.. progestan günde 3 kez kullan dedi. Perşembe ya da cuma kontrole git dedi bir de. Dua edin bana yine aynı şeyleri yaşamaya gücüm yokAcile git canım, kötü düşünme yerleşme kanaması da olabilir. Progesterona başlamakta fayda var. Nöbetçi eczaneden al nolur nolmaz. Güzel haberler veresin![]()
Yok neden yanlış anlayayım ki teşekkür hatta desteğin içinAnladım canım. Hersey olacağına varır. Her gebelik bir değil biliyorsun. En azından Progestan vermeseler bile USG ile kesin bakarlar. İçin rahat etmiş olur diye ısrar ettim. Yanlış anlama beni lütfen.Ben ilacla düşük yaptığımda acile indirip USG ile baktılar düşük olmuş mu diye. Hangi ildesin bilmiyorum ama şehir hastanesi vs. Varsa oraya git. Genelde cihazları falan iyi oluyor
Normal canım asıl önemli olsn yolk sac olması16x9 mm dedi kese normal mi bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi düşük riski dediğini duyduktan sonra donup kaldım.. yolk sac var dedi Bi de. 5+4 e girdim kese normal mi sizce![]()
Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. ( Seni beklerken uyuya kalmışımAcile gittim yeni girdik eve.. düşük riski dedi.. progestan günde 3 kez kullan dedi. Perşembe ya da cuma kontrole git dedi bir de. Dua edin bana yine aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok![]()
Kesen gayet normal. Benim de tam 6+0 da 17 mm idi. Yanlış hatırlamıyorsam. Yolk sac bile var dememisti. 10 gün sonra gel demişti sadece16x9 mm dedi kese normal mi bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi düşük riski dediğini duyduktan sonra donup kaldım.. yolk sac var dedi Bi de. 5+4 e girdim kese normal mi sizce![]()
yaaa yeni gördüm. Nasıl oldun devamı geldi mi? Ölçüsünden anlamam ama düşük riski var diye düşecek değil. Hemen salma kendini yat dinlen iş yapma16x9 mm dedi kese normal mi bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi düşük riski dediğini duyduktan sonra donup kaldım.. yolk sac var dedi Bi de. 5+4 e girdim kese normal mi sizce![]()
Bazen sarı akıntım oluyor bazen de şeffaf gibi. Vajinal hassasiyet Bi var bi yok.. ilaç da baş dönmesi sersemlik mide bulantısı yaptı galibayaaa yeni gördüm. Nasıl oldun devamı geldi mi? Ölçüsünden anlamam ama düşük riski var diye düşecek değil. Hemen salma kendini yat dinlen iş yapma![]()
İlacı oral mi aliyorsun ? Vajinal almak daha iyi. Ben de oral alırken öyle oluyorduBazen sarı akıntım oluyor bazen de şeffaf gibi. Vajinal hassasiyet Bi var bi yok.. ilaç da baş dönmesi sersemlik mide bulantısı yaptı galiba
Oral dedi öyle aldım ama midem de kötü ya vajinal alsam ne olur ki Dr a danışacak durumum yok şu an çünkü özel Drum yokİlacı oral mi aliyorsun ? Vajinal almak daha iyi. Ben de oral alırken öyle oluyordu
Hiç bir şey olmaz. Oral aşırı kötü yapıyor. Vajinal kullanmak daha iyi zatenOral dedi öyle aldım ama midem de kötü ya vajinal alsam ne olur ki Dr a danışacak durumum yok şu an çünkü özel Drum yok