• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Tmd2020 Tmd2020 canım nasılsın? Dogum yaptın artık sen dimii🥹 senin sağlığın nasıl, bebiş nasıl 🥰 nasıl geçti surec 😊
İyiyim kuzum çok şükür daha iyiyim. Bu sefer ki daha kolaydı sanki. İlk doğumum çok acil ve beklenmedik olmuştu. Bu sefer herşey planlı bilinçliydi. Günüm belliydi üşenmedim gittim doğurdum 😄. Çok şükür darısı başınıza. 2 çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz 🙏🥰

İyiyim kuzum çok şükür daha iyiyim. Bu sefer ki daha kolaydı sanki. İlk doğumum çok acil ve beklenmedik olmuştu. Bu sefer herşey planlı bilinçliydi. Günüm belliydi üşenmedim gittim doğurdum 😄. Çok şükür darısı başınıza. 2 çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz 🙏🥰
Hayırlı olsun canım. İnşallah bütün süreçlerin çok güzel ilerler 😍🌸

Çok sevindim canım 🥰 Aminnnn darısı başımıza sağlıkla inşallah 🥰 şahsen acemiyim nasıl olacak hiçbir fikrim yok, ilk doğum olacak nasipse😂 inşallah siramiz geldikçe hepimizin güzel haberlerini alırız burdan 🥰

Çok sevindim canım 🥰 Aminnnn darısı başımıza sağlıkla inşallah 🥰 şahsen acemiyim nasıl olacak hiçbir fikrim yok, ilk doğum olacak nasipse😂 inşallah siramiz geldikçe hepimizin güzel haberlerini alırız burdan 🥰
Oluyor oluyor öyle bi oluyor ki ikinciyi yapıyorsun 😄 ilki daha kolay oluyormuş ikincide anladım😬

Back
X