• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Evet heyecanlı gerçekten her bir kontrolde öyle geçiyor 😍 ben bu sefer de pipi değil kordon çıkarsa diye bekledim nolur nolmaz 😂 15 ve 17 de de kesin olarak erkek diyince öyle kabullendim netlestigini😂
Eveett bebişim kendini gösterdi kızım oluyoorrr 🌸💕
Ohhh cinsiyetler de belli olmuş gözünüz aydın sağlıkla gelsin minnoşlaar 💕🌸💙

Ben de uzun zamandır giremedim foruma, doğum yaptım çok şükür oğlumu kucağıma aldım çok şükür onunla koşturuyorum ilgileniyorum hep. müthiş bir duygu sağlıkla size de nasip olsun inşallah 💙💙💙
insan yeryüzündeki cenneti yaşıyo bu meleklerle.. çok yorucu zorlayıcı ama çok da güzelllll ♥️♥️♥️🧿🧿🧿

Ben de uzun zamandır giremedim foruma, doğum yaptım çok şükür oğlumu kucağıma aldım çok şükür onunla koşturuyorum ilgileniyorum hep. müthiş bir duygu sağlıkla size de nasip olsun inşallah 💙💙💙
insan yeryüzündeki cenneti yaşıyo bu meleklerle.. çok yorucu zorlayıcı ama çok da güzelllll ♥️♥️♥️🧿🧿🧿
Maşallah canım benim çok sevindim 🥰 aminnn 3,5 ay civari var benim de çoğu gitti bakalım😊 oğlumu ultrasonda tekrar görünceye kadar özlüyorum 🥹 doğduktan sonrasını düşünemiyorum bile 🥹

Maşallah. Gözünüz aydın 😍🥰🥰
yavaş yavaş sıra bize geliyor 😅

İnanır mısın dün bende sana baktım. Ne yaptın acaba diye. Bugün sen yazmışsın 🌸❤️ iyi olmanıza çok sevindim. 🌸🩷🩷 bende bugün 40+0 oldum. Hala beklemedeyim strese girmeye başladım kızlar. Dua edin bana sağlıkla kızımı kucağıma alabileyim

İnanır mısın dün bende sana baktım. Ne yaptın acaba diye. Bugün sen yazmışsın 🌸❤️ iyi olmanıza çok sevindim. 🌸🩷🩷 bende bugün 40+0 oldum. Hala beklemedeyim strese girmeye başladım kızlar. Dua edin bana sağlıkla kızımı kucağıma alabileyim
Hay maşallah 😍 ben 39+5’te doğurdum seninki de eli kulağındadır ♥️♥️ bizim 2 haftamız geçti bile zaman nası geçiyo anlamış değilim ♥️♥️♥️ hayırlı sağlıklı kolay doğumun oldun inşallah canım 🤲🏻🤲🏻 doktorun ne diyo? Normal mi sezeryan mı istiyosun? Bu zamana kadar bekliyosan normaldir ♥️♥️♥️♥️

Maşallah 🥰 Rabbim sağlıklı ve kolay bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲

Hay maşallah 😍 ben 39+5’te doğurdum seninki de eli kulağındadır ♥️♥️ bizim 2 haftamız geçti bile zaman nası geçiyo anlamış değilim ♥️♥️♥️ hayırlı sağlıklı kolay doğumun oldun inşallah canım 🤲🏻🤲🏻 doktorun ne diyo? Normal mi sezeryan mı istiyosun? Bu zamana kadar bekliyosan normaldir ♥️♥️♥️♥️
merhaba,

kasım 2024 te paylaştığınız düşük hikayesini araştırma yaparken buldum, bende aynı şeyleri 2 hafta önce yaşadım :( yazınız bana güç verdi :) formun son sayfasında hamile kalmanızı hatta bebeğinizin olmasını görünce kendiminmiş gibi sevindim 🌸🥰🐣 bende hemen bebek istiyorum ama doktor 1 adet dönemini geçir öyle yap dedi sizce ne yapmalıyım bat 10 kasım tekrar bebeğim olur mu yine boş gebelik ve düşük yaşar mıyım çok korkuyorum

Evet canım normal bekliyoruz. Doktorum 42. Haftaya kadar bekleyebiliriz diyor. Ama ben sanırım ı kadar riske girmek istemem 41. Hafta dolunca suni sancı düşünüyorum. Ama inşallah her şey kendiliğinden olur 😍 senin nasıl oldu doğumun

Canim bende bos gebelik gecirdim 10. Haftada kurtaj oldum ama benim kanamam olmadi dusuk kendisi baslamadi ama kurtaja bir iki gun kala kasiklarimda adet agrisi oluyordu zaten hemen kurtaj oldum kurtajdan sonra iki adet gordum tabi kurtaji hemen es geciyorum ama cok zorlu surecdi zaten psikolojikman yikinti icindeydim ama iki adet gecirip hemen hamile kaldim kaldigim ay bal tarcin corek otu kurunu esimle beraber yemisdik suan uc aylik hamileyim demem o ki uzulme bu zamanlar geciyor yeni hamilelik icin kendine izin ver allah en yakin zamanda hamile kalmani nasip et

Back
X