- 7 Ekim 2020
- 3.063
- 4.206
- 133
E sende dogurmussun yaValla hiç görmesekte birbirimizi uzakfan mutluluklarınıza sevinmek çok değişik bi şey yadiğer hamiş kızlar sizde sırayla doğurun hadi guzularım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E sende dogurmussun yaValla hiç görmesekte birbirimizi uzakfan mutluluklarınıza sevinmek çok değişik bi şey yadiğer hamiş kızlar sizde sırayla doğurun hadi guzularım
![]()
Evet doğru
İyidir inşallah gorunce yazarEvet doğrubir an aklıma gelmedi
onda durumlar nasıl acaba yazmıyor eskisi gibi
Maşallah artık az kalmış doğum zamanı yaklaşıyormuş senin de ya zaman ne kadar hızlı geçiyorTmd2020
fufucum
FireflyDream kızlar tebrik ederim hepinizi, çokkk sevindim. Rabbim sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin. Nasıl geçti doğumlarınız, tavsiyeniz var mıı
B birmihman canım tebrik ederim inşallah kızını sağlıkla kucağına alırsın
P papatyamm13munzevimsi kızlar sizin gebelik nasıl gidiyor
Biz de 36. Haftaya girdik, heyecanla bekliyorum oğlumu![]()
Amin amin inşallah. Hareketlerini hissetmek bambaşka bir şey zatenMaşallah artık az kalmış doğum zamanı yaklaşıyormuş senin de ya zaman ne kadar hızlı geçiyorbenim başından beri çok evhamli geçiyordu ama oglumun hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri daha güzel geçiyor sanırım. Çünkü iyi olduğunu düşünüyorum o zaman moral veriyor bana
Rabbim bizlere de vaktiyle sağlıklı doğumlar nasip etsin
hazırlıklarını yaptın mı doğum çantası vs
![]()
AminnnnAmin amin inşallah. Hareketlerini hissetmek bambaşka bir şey zatençok mucizevi bir süreç Rabbim isteyen, uğruna emek verecek olan her kadına bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah.
Evhamlı zamanları atlatmışsın çok şükür sen de. Detaylıya girdiniz mi?
Dün daha hastane odası için balon kapı süsü falan sipariş ettim. Son siparişimdi artık hayırlısıysa her şeyimiz tamam. Hastane çantam hala hazır değil amaiçine koyacak her şey hazır ama bir türlü hazırlayıp kapatamadım onu
![]()
Canımm hoşgeldin bu memeli sütlü süreçlere :))))) ben de çok canım acıyarak geçirdim o süreci bebeğim yarın 3 haftalık olacak daha yeni yeni oturuyor tamamıyla öyle söyleyim. En az 10 günü 2 haftası var göğüs uçlarının oturması için.fufucum
munzevimsi P papatyamm13
Tmd2020 kızlar hepinize çok teşekkür ederim
allah geri kalanlarımıza sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Deneyimli analardan tavsiye istiyorum. Meme uçlarım yara oldu. Sütüm daha tam inmedi çok az geliyor. Ama artık emzirirken ağlayarak bağırarak emzirmeye başladım canım çok yanıyor. Daha hızlı iyileşmesi için yapabileceğim öneriniz var mı?
Her doğum bir hikaye canım. Sen de kendi hikayeni yazacaksınTmd2020
fufucum
FireflyDream kızlar tebrik ederim hepinizi, çokkk sevindim. Rabbim sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin. Nasıl geçti doğumlarınız, tavsiyeniz var mıı
B birmihman canım tebrik ederim inşallah kızını sağlıkla kucağına alırsın
P papatyamm13munzevimsi kızlar sizin gebelik nasıl gidiyor
Biz de 36. Haftaya girdik, heyecanla bekliyorum oğlumu![]()
Ay çok iyi yapmışsın ben 32. haftada başladım tutuştum zatenAminnnnGirdik detayliya hersey yolunda çok şükür
içine konulacakları almışsın artık birsey kalmamış 5 dk lik işi var yaparsın bi ara
fufucum du sanırım burda konuşurken kızlardan biri çok ağırlaşmadan bazı şeyleri halledin demişti. Oda bu yıl yapmayacağım için park yatak aldım, tek kapılı bi dolap var yatak odamda onu bebek için boşalttım bu sene idare eder onun eşyalarını. Bebek arabası mama sandalyesi ana kucağı babynest falan aldım koydum. Kıyafet de ara ara alıyorum kontrollerden çıktıkça bi heves yani çoğu bitti sayılır
bi kendime alacağım şeyler tamamlanmadi işte
önce erken derken sonra iyi ki dinleyip başlamışım almaya dedim çünkü şimdiden çok çabuk pilim bitiyor benim
![]()
O kadar heyecanlıyım ki ben de… İnternette doğum videoları karşıma çıkınca hüngür hüngür ağlıyorum oğluma kavuşmayı hayal ediyorum deli ettim kendimi resmen gözlerim hep dolu doluHer doğum bir hikaye canım. Sen de kendi hikayeni yazacaksıneğer vajinal planlıyorsan sadece şunu unutma, geçecek bitecek ve minicicik sımsıcacık bir şeyi kucağına verecekler tüm dünyan değişecek 1 dakika önce yaşadığın her şeyi unutacaksın o an
ben oğlumun sıcağını hissettiğim anı ölsem unutmam hayatımda öyle sıcacık bir şey hiç dokunmamıştım
36. Haftana girmişsin 1 hafta sonrasında hurma ve ahududu yaprağı çayına başlamanı öneririm eğer normal istiyosan tabi![]()
İnşallah canım olur olur hep pozitif düşünO kadar heyecanlıyım ki ben de… İnternette doğum videoları karşıma çıkınca hüngür hüngür ağlıyorum oğluma kavuşmayı hayal ediyorum deli ettim kendimi resmen gözlerim hep dolu dolu
Hurma ve ahududu yaprağı aldım, egzersizleri de yapıyorum tam donanımlı bir şekilde vajinal doğum in hazırlanıyorum inşallah nasip olursağlıkla doğururum inşallah
Gebelik boyunca da alaturka mi kullandın desem ayıp olur muİnşallah canım olur olur hep pozitif düşünben sürekli yürüyüş yapıyordum doktorum sürekli olabildiğince yürümemi söyledi, doğumdan 1 gün önce bile caddelerde sokaklardaydım herkes bana doğurmadın mı hala diyodu hahaha bi de hep merdiven inip çıkıyordum. Ve alaturka tuvalet kullanıyordum. Bunlar normal doğum için birebir.
doğuma hastaneye gittiğimde 4-5 cm açığım vardı
alaturka tuvalet özellikle çok kıymetli zaten gebeyken sık sık tuvalete gidiliyo çömme kalkma hareketi çok faydalı oluyo.
AminnnAy çok iyi yapmışsın ben 32. haftada başladım tutuştum zatenher şeyi bir kerede almaktansa senin yaptığın çok daha iyi bence, ben panik oldum yetiştiremiyorum diye de çok şükür bitti. Ben de oda yapmadım beşikle şifoniyer aldım yatak odama şimdilik sonrasına bakacağız hayırlısıyla
Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize
Yurtdışındaki evimde olmadığı için türkiye ye gelince yani 30. Haftamdan sonra kullanmaya başladım canım ben. hiçbir şeyden korkma ya rahat olGebelik boyunca da alaturka mi kullandın desem ayıp olur muben evde dizimde sorun olduğundan klozet kullanıyordum ama iş yerinde alaturka var. Korkuyorum sıkıntı olur mu acaba diye oturup kalkarken alaturkada daha şimdiden zorlanıyorum da
yazdığın şeyi okuyunca sormak istedim
Kafamda hep bi eşik var şu hafta da dolsun bu da geçsin falan ama hiç bitmiyor ki bunu görüyorum artıkYurtdışındaki evimde olmadığı için türkiye ye gelince yani 30. Haftamdan sonra kullanmaya başladım canım ben. hiçbir şeyden korkma ya rahat olbana doktorum doğum öyle senin kafanın içindeki gibi tık diye olan kolay bi süreç değil demişti
doğru söylemiş.
Ben de tek doz dapt karma yaptırdım 31. Haftada ve türkiye’de yaptırdım canım. Yurtdışında tetanoz aşısı bulunmuyo. Şeker yüklemesi filan yaptırdın mı? ben aşı karşıtı ve şeker yüklemesş filan karşıtı değilim. O yüzden yaptırdım hepsini.Kafamda hep bi eşik var şu hafta da dolsun bu da geçsin falan ama hiç bitmiyor ki bunu görüyorum artıkşimdi kafamdaki eşik 30. Hafta mesela
tetanoz aşısını da erken olmak ve 2 doz olmak istemiyorum 30 da tek doz olsam diye düşündüm. Sen nasıl yapmıştın yurt dışında nasil oluyor bu süreçler onu da merak ettim. Bulmuşken onu da sorayım
![]()