M melodi kumsal Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 42 7 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsuz2020 #21 Bende 4 haftalık gebeyim doktor kese beklediğim kadar gelişmemiş dedi boyu ne kadar olmalı bilgisi olan yazarmı çok korkuyorum
Bende 4 haftalık gebeyim doktor kese beklediğim kadar gelişmemiş dedi boyu ne kadar olmalı bilgisi olan yazarmı çok korkuyorum
Sade frappe Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 4.662 Emoji Skoru 6.789 Puanlar 158 7 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsuz2020 #22 melodi kumsal .!.: Bende 4 haftalık gebeyim doktor kese beklediğim kadar gelişmemiş dedi boyu ne kadar olmalı bilgisi olan yazarmı çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... 4 haftalıkken keseyi göremeyen bile oluyor, şimdiden endişe etmeyin bence. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
melodi kumsal .!.: Bende 4 haftalık gebeyim doktor kese beklediğim kadar gelişmemiş dedi boyu ne kadar olmalı bilgisi olan yazarmı çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... 4 haftalıkken keseyi göremeyen bile oluyor, şimdiden endişe etmeyin bence. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
M melodi kumsal Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 42 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sonsuz2020 #23 Sade frappe .!.: 4 haftalıkken keseyi göremeyen bile oluyor, şimdiden endişe etmeyin bence. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Genişletmek için tıkla... Amin inşlh
Sade frappe .!.: 4 haftalıkken keseyi göremeyen bile oluyor, şimdiden endişe etmeyin bence. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Genişletmek için tıkla... Amin inşlh