Boş gebelik :((

senyayla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
78
2
98
Kızlar az önce doktordan geldim,6,5 haftalık hamileyim ve doktor kesemin boş olduğunu ve hiç gelişmediğini söyledi,kürtaj yapılması gerekiyormuş,o kadar üzgünüm ki (( Şu an işteyim ve kimseye bişi belli edemiyorum...gözlerim patlayacak birazdan ((

Allah sabır versin canım
işyerinden izin alıp gitme imkanın yokmu bir arkadaşına git ağla içini dök içine atma
derdi veren allah derman da verir sabır et bolbol dua et rabbim görür

Benim arkadaşım dün öğrendi. 6 + 4 gnlük hamileymiş. Keseyi görmüş ama bebişi görememiş. cuma günü testi tekrarlıyacaklarmış. kanda betahcg 326 çıkmış. senin kaçtı ? (((

benimkide 370 lerde bi rakamdı,benim bu ilk gebeliğim ve doktor bana kürtaj yapıcam diyor,ilk gebeliklerde kürtaj sakıncalı diye biliyorum ben yaa,bi fikriniz var mı acaba ?

gecmis olsun canim ya simdiye kadar kese gözükmeliydi

hic öyle bisey yok ilk gebelikte kürtaj olunmasi sakincali diye .ben 3 defa kürtaj olmak zorunda kaldim.ama bende kan pihtilasma sorunu var.bi cok kisi taniyorum kürtaj olduktan sonra yavrusunu saglikli bi sekilde kucagina alan...

Son düzenleme:
iyi bir hastanede işinde deneyimli bir doktor tarafından kürtaj olunursa ilk ve ya 5. olmasının bir önemi yok korkma yine gebe kalabilirsin üstelik kürtajdan sonra gebe kalma olasılığı artıyor nedenini bilmiyorum ama rahim içi temizlendiği ve yenilendiği için tutunma olasılığı artıyor olabilir diye düşünüyorum.
çok geçmiş olsun,vardır herşeyde bir hayır..

kızlar teşekkürederim gerçekten,yorumlarınız beni biraz olsun rahatlattı..doktor bi hafta süre verdi nolur nolmaz belki bi gelişme olur diye ama %99 boş gebelik dedi,hayırlısı böyleymiş....

kızlar teşekkürederim gerçekten,yorumlarınız beni biraz olsun rahatlattı..doktor bi hafta süre verdi nolur nolmaz belki bi gelişme olur diye ama %99 boş gebelik dedi,hayırlısı böyleymiş....

canim benim iste böyle kendini rahatlat ki insaallah bundan sonraki gebeligin hayirli ve saglikli olsun.cünkü bos gebelik bildigim kadariyla sürekli tekrarlanan bi gebelik degil. kromozomal problemlerden kaynaklanir yada Sadece o sirada gebeliği meydana getiren sperm ve yumurtalarda kalite düşüklüğünden oluyo.

hayırlısı olsun canım benim. Allah bir daha nasip eder size. Benim yan komşumda bu pazartesi kürtaj oldu. onunki 8 haftalıktı. Onada 1 hafta bekleyelim dediler. ama boş gebelikti. Kürtaj oldu.

Şimdi bu arkadaşımda cuma günü kan testini yenilicek. Bakalım yükselme olacak mı? Ama onunkide boş gebelik galiba. değeri 326 çünkü :S

hayırlısı olsun canım benim. Allah bir daha nasip eder size. Benim yan komşumda bu pazartesi kürtaj oldu. onunki 8 haftalıktı. Onada 1 hafta bekleyelim dediler. ama boş gebelikti. Kürtaj oldu.

Şimdi bu arkadaşımda cuma günü kan testini yenilicek. Bakalım yükselme olacak mı? Ama onunkide boş gebelik galiba. değeri 326 çünkü :S

canım benim anlattıklarını yeni yaşadım benim de %99 du ihtimal bir hafta bekledim sonuta kürtaj oldum aynı senin gibi ilk bebeğimdi çok ağladım üzüldüm üzüntüden tansiyonum düştü 5 temmuzda kürtaj oldum 1 ay korunduk ve şimdi yine hamileyim 5 haftadayım dün hafif lekelenmem olmuştu rapor aldım okula gitmedim bugün son iki üç gündür çok yorulmuştum ondan herhalde sende korkma kendini bu kadar üzme herşeyin hayırlısı tekrar hamile kalırsın allah hepimize sağlıklı kuzucuklar versin ne olur üzme kendini

cok geçmiş olsun,sen sabırlısın benden.ben işyerinde bile ağlamıştım hüngür hüngür kürtaj yapabilirim dediğinden dr.Allah hayırlısını versin herşeyin.

senin adına çok sevindim,sağ salim kucağına al inşallah.bide bol bol sev bebeğini karnındayken............

canım benimde 9 haftalık kalbi durdu doktor hemen alalım dedi ertesi gün salya sümük kürtaj oldum üstelik tüp bebekti (
1 mayısta alındı (2010) bir ay sonra yani 24 haziranda doğal yoldan korunmadan hamile kaldığımı öğrendim. şimdi oğlum 18 aylık.
umudunu kaybetme ve kürtaj olursanda hiç bekleme sürecine girme inşallah çok yakında yine hamile olduğunun haberini duyacaksın şunu düşün en azından hamile kalabiliyorsun sorun yok mutluluklar canım Allah gönlüne göre versin

Merhaba canım aynı olayı bende yaşadım daha 20 gün anca oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım malesef Doktora bir ümit hamileyimdir diye gittim ama kesenin boş olduğunu gördü ve hemen kürtaj olman gerekiyor dedi değilse zehirlermiş durumuna üzüldüm bende çok üzülmüştüm ama sağlığımız yerinde olduktan sonra yine bir bebek olur ama çok zor geçirdim ağrılarım kanamam çok oldu sende de böyle oluyor mu?Şimdiden geçmiş olsun...

Canım kürtaj olalı bi kaç gün oldu,kanamam var bir hafta olur dedi doktor,ağrım çok yoktu ama dün akşamdan beri baya şiddetlendi,bende doktorumu aradım bunun üzerine normal dedi,sana da geçmiş olsun canım yaa inş en kısa zamanda hayırlı haberlerini duyarız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…