Boş gebelik :((

Bende 8 haftalık hamileydim ve ilk gebeliğimdi gebeliğim boş gebelik çıktı. İnanılmaz üzüldük resmen hayat durdu bizim için.Eşim çok istiyordu bu bebeği ama nasip olmadı 3 Ağustos ta Küretaj olmak zorunda kaldım gerçi doktorum çok iyi biriydi, kürtajdan sonra hiç kanasmam olmadı, daha üç gün oldu..Kesinlikle kötü bir durum rabbim kimseye vermesin, hevesleniyorsun tıpkı hamileler gibi herşeyi yaşıyorsun ama sonuç boooşşşşş benim hamile olduğumu öğrendiğim gün kızkardeşim doğum yapmıştı yanında refakatçi kalıyordum o gün öğrenmiştim düşünsenize şuanki durumumu...Allahım kardeşimin çocuklarına uzun ömür versin inşallah..Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah, Sesimizi duyuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Acaba yeniden ne zman denesem doktorum 2 Regl gördükten sonra dedi ama bir olmaz mı??:):):) neyse herkese acil şifalar diliyorum...

Merhaba kizlar. perşembe sabah randevumuz vardi. 13 agustosta. Dr baktı 5+1 günlük dedi. Şu an olumlu ya da olumsuz bi şey söyleyemem, kese düzgün kanama yok ama embriyo da yok dedi. Ben de 13 gün önce de 5 haftalik demişlerdi o zaman kese buyumuyor dedim. Renkli ultrasona gönderelim dedi. Sonra bilgisayara baktı daha önce geldiğinizde 4 haftalik mis 5 haftalik değil dedi. Yine de renklide bakalım dedi. Renklideki Dr da 5+6 günlük dedi. Gelismeme ihtimali daha yüksek embriyo yok dedi yine. vajinal bakın dedim gerek yok 10 gün bekleyecez dedi. neden gelismeme ihtimali daha yüksek dedi anlamadım. Ultrasonda kese 11.7 mm. Sat 13 haziran ama benim yumurtam geç büyüyor pko var bende ondan kaynaklı olabilir mi? Beta hcg 1 agustosta 7014 cikmisti anormal bir yukseklik olabilir mi? Kızlar kafayı yicem uzun zamandır tedavi görüyordum bu ayı boş geçmiştir tatil dönüşü aşılama yapacaz diye. Sürpriz olmuştu bize. Şimdi çok Üzgünüz.

Endişeni çok iyi anlıyorum canım ben 1 aydır hergün hastanedeydim benimde kese geç göründü ve haftasına göre çok küçüktü hatta kese olup olmadığını bile anlayamadı doktorlar sürekli dış gebelik diyolardı bana 4 tane hastane gezdim hepside küretaj dedi olmadım hergün hastanedeydim ve hergün kan veriyodum başka bi hastaneye daha gittim orasıda beni beta takibine aldı ama pek iç açıcı degildi sonuçlarım cokaz yükseliyodu detaylı ultrasonla keseyi gördüler ama ne kesede büyüme vardı nede içinde bebegim ben yine 1 hafta bekledim kabullenemedim bi türlü ama sonuç degişmedi malesef 5 gün önce küretaj oldum ve hamileliğim sonlandı çok zor bi süreç Allah kimseye yaşatmasın inşallah

çok geçmiş olsun canım. dr ne dedi peki 3 ay falan ara vermekten bahsetti mi? benim randevum haftaya çarşamba. geçen hafta kürtaj oldum ben de. çok zor bi süreçti ya o bi ay neler hissettirdi anlıyorum.

Tşkr ederim canım sanada çok geçmiş olsun 3 ay korumam gerektiğini söyledi doktorum benimde dün gitmem gerekiyodu kontrole gitmedim daha yarın gitcem açıkcası hiçte gitmek istemiyorum çünkü 1 aydır hergünüm hastanede geçti artık hastane yüzü görmek bile istemiyorum piskolojim gerçekten çok bozuk 1 ay boyunca o belirsizlik beni çok yıprattı bi de lokal anestesi altında oldum küretajı çok acı çektim o kadar acı çekip hastaneden boş dönmek biraz zoruma gitti açıkcası

Merhaba arkadaşlar. .ben de 1.5 yıl icinde iki kez boş gebelikten kurtaj oldum..7-8 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamadim,bu arada klomen tedavisi de oldum malesef olumsuz.. eşime ve bana genetik testler yapildi, hersey temiz sadece bende kan pihtilasmasi çıktı. .. çok üzülüyorum, rabbim bana ve tüm isteyenlere hayirli saglikli evlat versin..

Çok geçmiş olsun canım benim ilk defa basıma geldi böyle bişey 10 gün oldu küretaj olalı ama hala piskolojik olarak çok kötüyüm ve hala kendime gelemedim sen bide 2 defa geçirmişsin nasıl kaldırabildin umudunu kaybetme sakın bol bol dua et Allah sağlıklı bi hamilelik ve sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah tanımıyorum ama dualarım seninle

Kızlar bende 27 temmuzda boş gebelik sebebiyle kürtaj oldm kendi kendime kabullendim rabbim daha kötü bi imtihan verebilirdi diye teselli etsemde içim hala bi garip. Kürtajdan2 hafta sonra kkntrole gittim doktor herşey normale dönmüş rahmin çalışmaya başlamş demişti pataloji sonucuda temiz çıkmış. Vakumlu kürtaj olduğu için adet ol sonra inşalah hamile gelirsin dedi. Ama ben hala adet olmadm kasıklarm ağrıyo ama olamıyorm hamileliğin başkarındada aynen böyleydim aynısı diye korkuyorm korunduk ama kazadanoldu kafam bulandı iyice ne kadar sürede adet olnur kızlar bi yardım nolur

Çok teşekkür ederim...ben de her zaman dua ediyorum Allahim bana ve benim gibi tum bekleyenlere hsyirli saglikli evlatlar nasip et diye...umudumu kaybetmek istemiyorum ama eridi bitti yüreğim aglamaktan...sabah gözümü açar açmaz aklima gelen ilk şey bu düşünce. ...

Ben ilk kurtajdan sonra normal adet olmam gereken gunde oldum..kurtaji adetin 1.günü olarak say ve kac gunde bir oluyosan ona gore hesapla...ama ikinci kurtajda ilk ay oladim ikinci ay oldum..dr iki aya kadar normal demisti daha fazla uzarsa sure mutlaka gel dedi..rahmin kasilmasi iyi biseymis regli olmaya hazırlanıyormuş, asıl kasilmazsa kötü demisti dr..

Bugün oldm çok şükür insan korkuyor ister istemez normalden çok fazla ağrım ve kanamam var oda normal sanırım 3 ay olcak neredeyse son adetim

1 yıllık evliyim ilkti bu doktor ilk adetten sonra başlayabilirsin dedi ama internetten okuduklarımdan sonra kararsız kaldm korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…