- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
altan baksın canım korkma altan bakarsa görürinşallah canimm inşallahhhhhhh , o kadar çok korkuttu ki beni anlatamam ilk gebeliğim daha, bana herşeyi biliyormuşum gibi davrandı
Kızlar az önce doktordan geldim,6,5 haftalık hamileyim ve doktor kesemin boş olduğunu ve hiç gelişmediğini söyledi,kürtaj yapılması gerekiyormuş,o kadar üzgünüm ki(( Şu an işteyim ve kimseye bişi belli edemiyorum...gözlerim patlayacak birazdan ((
Merhaba kizlar. perşembe sabah randevumuz vardi. 13 agustosta. Dr baktı 5+1 günlük dedi. Şu an olumlu ya da olumsuz bi şey söyleyemem, kese düzgün kanama yok ama embriyo da yok dedi. Ben de 13 gün önce de 5 haftalik demişlerdi o zaman kese buyumuyor dedim. Renkli ultrasona gönderelim dedi. Sonra bilgisayara baktı daha önce geldiğinizde 4 haftalik mis 5 haftalik değil dedi. Yine de renklide bakalım dedi. Renklideki Dr da 5+6 günlük dedi. Gelismeme ihtimali daha yüksek embriyo yok dedi yine. vajinal bakın dedim gerek yok 10 gün bekleyecez dedi. neden gelismeme ihtimali daha yüksek dedi anlamadım. Ultrasonda kese 11.7 mm. Sat 13 haziran ama benim yumurtam geç büyüyor pko var bende ondan kaynaklı olabilir mi? Beta hcg 1 agustosta 7014 cikmisti anormal bir yukseklik olabilir mi? Kızlar kafayı yicem uzun zamandır tedavi görüyordum bu ayı boş geçmiştir tatil dönüşü aşılama yapacaz diye. Sürpriz olmuştu bize. Şimdi çok Üzgünüz.
Endişeni çok iyi anlıyorum canım ben 1 aydır hergün hastanedeydim benimde kese geç göründü ve haftasına göre çok küçüktü hatta kese olup olmadığını bile anlayamadı doktorlar sürekli dış gebelik diyolardı bana 4 tane hastane gezdim hepside küretaj dedi olmadım hergün hastanedeydim ve hergün kan veriyodum başka bi hastaneye daha gittim orasıda beni beta takibine aldı ama pek iç açıcı degildi sonuçlarım cokaz yükseliyodu detaylı ultrasonla keseyi gördüler ama ne kesede büyüme vardı nede içinde bebegimben yine 1 hafta bekledim kabullenemedim bi türlü ama sonuç degişmedi malesef 5 gün önce küretaj oldum ve hamileliğim sonlandı çok zor bi süreç Allah kimseye yaşatmasın inşallah
Merhaba arkadaşlar. .ben de 1.5 yıl icinde iki kez boş gebelikten kurtaj oldum..7-8 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamadim,bu arada klomen tedavisi de oldum malesef olumsuz.. eşime ve bana genetik testler yapildi, hersey temiz sadece bende kan pihtilasmasi çıktı. .. çok üzülüyorum, rabbim bana ve tüm isteyenlere hayirli saglikli evlat versin..
Çok teşekkür ederim...ben de her zaman dua ediyorum Allahim bana ve benim gibi tum bekleyenlere hsyirli saglikli evlatlar nasip et diye...umudumu kaybetmek istemiyorum ama eridi bitti yüreğim aglamaktan...sabah gözümü açar açmaz aklima gelen ilk şey bu düşünce. ...Çok geçmiş olsun canım benim ilk defa basıma geldi böyle bişey 10 gün oldu küretaj olalı ama hala piskolojik olarak çok kötüyüm ve hala kendime gelemedim sen bide 2 defa geçirmişsin nasıl kaldırabildinumudunu kaybetme sakın bol bol dua et Allah sağlıklı bi hamilelik ve sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah tanımıyorum ama dualarım seninle
Kızlar bende 27 temmuzda boş gebelik sebebiyle kürtaj oldm kendi kendime kabullendim rabbim daha kötü bi imtihan verebilirdi diye teselli etsemde içim hala bi garip. Kürtajdan2 hafta sonra kkntrole gittim doktor herşey normale dönmüş rahmin çalışmaya başlamş demişti pataloji sonucuda temiz çıkmış. Vakumlu kürtaj olduğu için adet ol sonra inşalah hamile gelirsin dedi. Ama ben hala adet olmadm kasıklarm ağrıyo ama olamıyorm hamileliğin başkarındada aynen böyleydim aynısı diye korkuyorm korunduk ama kazadanoldu kafam bulandı iyicene kadar sürede adet olnur kızlar bi yardım nolur
Çok teşekkür ederim...ben de her zaman dua ediyorum Allahim bana ve benim gibi tum bekleyenlere hsyirli saglikli evlatlar nasip et diye...umudumu kaybetmek istemiyorum ama eridi bitti yüreğim aglamaktan...sabah gözümü açar açmaz aklima gelen ilk şey bu düşünce. ...
1 yıllık evliyim ilkti bu doktor ilk adetten sonra başlayabilirsin dedi ama internetten okuduklarımdan sonra kararsız kaldm korkuyorm[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?