Boş gebelik :((

canım benim tekrardan kontrole gittin mi bende gece çok agrım olunca acile gittim doktorlar 5.6mm kan pıhtısının kaldıgını söylediler ertesi gün kendi doktoruma gittim o da idrarımla attıgımı söyledi yeni kürtaj oldugum için agrıların olur dedi kanamamın geçmesi içinde dogum kontrol hapı verdı şimdi onu kullanıyorum allahım bidaha o günleri yaşatmasın canım tekrardan geçmiş olsun allaha emanet ol...

Canım gerçekten pıhtı atacağın zaman ağrıların şiddetleniyor,benimde öle olmuştu..15-20 gn sonra doktor kontrole gel demişti benim henüz 10 gün falan oldu..bekliyorum bakalım..çok geçmiş olsun canım seninkisi anladığım kadarıyla biraz zor olmuş..inş en kısa zamanda iyileşirsin :)

arkaşlar 3.5 yıllık evliyim 3.düşük yaşadım.hafif kanama 6.haftada başlayan 7 ve 8.ci haftalarda düşük rahimde perde olduğu anlaşıldı rahim filmi çekildi geniş tabanlı septum Y harfi şeklinde rahim göründü, genetik testlerimizde sorun yoktu MTHFR (A1298C) : Homozigot Mutant bulundu ,kan pıhtılaşması çıktı, rahimde yapışıklık oluşmuştu. 2012 aralık ayı laparoskopi ve histereskopi opersayonu geçirdim. rahimde perde alındı yapışıklıklar giderildi. 3 ay sonra çektirdiğim rahim filminde rahim genel olarak genişlemiş ama yine yapışıklık oluşmuştu. doktorum hamile kalmaya engel bir yapışıklık değil dedi. 2013 haziran ayında hamile kaldığımda sizinle paylaşmak istedim sevincimi ama bu seferde emriyo görünmedi yüksek ihtimalle boş gebelik dedi doktorum. bu arada araştırma hastahanesinin prof. doktorunun muayenehanesine gitmekteyim. acaba hangi nedenden diye çok düşünüyorum ve araştırıyorum. Her işte bir hayır vardır, ben umudumu kaybetmedim, sizde kaybetmeyin.

Son regl tarihim 14 Nisan şuan 8+3 gebe olmam gerek ama 2 haftadır doktor keseyi ve yolk kesesini görüyor ve herşeyin olması gerektiği gibi ultrasyonda da kesenin 7 haftalık gözüktüğünü ama bebeğin görünmediğini söylüyor. Dün doktora gittiğimde 2. bir kese ve yolk kesesi görüldü. Bu kese ilkinden daha küçük yeni gördükleri için daha geç döllenme olmuş dedi. 2 hafta daha bekleyeceğiz. Artık ilk keseden çok ümidim yok doktor belki kendini gizliyordur falan diyor ama ümit etmektende yoruldum her hafta gidişimde büyük bir üzüntüyle geri dönüyorum. Tüm ümidim 2. kesede böyle bir durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı ilk gebeliğim ne olacak bilmiyorum doktorlarda bir şey söyleyemiyor. Kan tahlillerimde beta hcgmde normal olarak artıyor. Boş gebelik olsa düşmesi gerekmezmiydi. Cuma günü tekrar kan verecem. Artık kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum. Nerdeyse tüm belirtilerim yok oldu ama çevremdekiler bu belirtilerin çoğununda psikolojik olduğunu kafama takmamamı söylüyor. Neye inanacağımı ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin çok kötüyüm çok mutsusuzum.

çok geçmş olsun canım.dilerim herşey yolunda gider.bende şubat ayında boş gebelik geçirdim ultrasona göre 6+3 haftalıktı sadece kese vardı.hcg değerime 2 günde bir bakıldı gayet düzgün artış gösteriyordu herşey normaldi ama boş keseydi canım. 1 marta kürtaj oldum.şimdi 3.adet dönemimi geçirdim inşallah rabbim tekrar nasip eder.şu mübarek günde rabbim seninde yüzünü güldürsün canım.

Amin canım çok üzüldüm çok zor yaşayınca daha kolay anlıyor insan. Allah sanada bana hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim isteyen herkese vesin sevimli küçük küçük bebişler

off rabbim sabır versin (

az öne arkadaşlarımdan birinin bebeğinin 2 buçuk aylıkken kendini gösterdiğini öğrendim. doktoru kanama yapmadığı ya da kan değerlerinde bir sorun gözükmediği sürece beklemeyi bazı doktorların çok aceleci davrandığını söylemiş. şimdi oğlu 2 yaşında bana bekle diyor. anlamıyorum bu işin ticareti olur mu gerçekten fazla para almak için bizi hemen kürtaja almak mı istiyorlar eğer öyle bir şey varsa bu nasıl vicdandır anlamıyorum. ama elimden geldiği sürece bekleyecem hemen pes etmek yok büyüklerimiz biz 2-3 aydan öne bebeği görmezdik diyorlar ve kimse bundan ölmemiş bizde mi sorun var yani offff offff

Allah yardımcın olsun canım benim
Üzülme lütfen.. Üzülmemek zor, biliyorum.
Ama ben biraz daha bekle derim.
Bazen doktorlar bile yanılabiliyor.

Malesef bebeğimi kaybettim akşam alacaklar
Simdiden gecmis olsun cnm.ne oldu kanamn mi basladibirde hcg degerin nasildi banada bos gebelik olabilir dedi dr ama 5. Haftada kese 5mm iken degerim 10 binden yuksek cikmisti.bende cok endiseliyim crs kkntrolum var seninde uzuntunu paylasiyorum cnm allah sabir versin

Teşekkür ederim. Umarım allah bebeğini sana bağışlar onu ve seni korur. Bende hiç kanama olmadı canım. İkizlerdi bir tanesi düşmüştü baktıklarında biride çok aşağı inmiş kesesi bozulmuştu onuda kürtajla aldılar. Beta hcg değerlerim 40.000 civarındaydı ama sonra yavaşça düşmeye başladı 37.000 civarındaydı en son baktıklarında. Bebeğimin kalbi 6 haftalıkken durmuş ama kesem normal olarak büyümeye devam etmişti kese 8 haftalığa uygundu. ikizin kalp atışları hiç başlamadı o 3 hafta gerideydi ve kesede sadece yolk sac vardı onu hiç göremediler. Umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım ama umarım senin gebeliğin mutlu sonla biter.

Tekrar gecmisnolsun cnm uzuntunu tazeledim kusira bakma
Dilerim en yakin zamanda hayirlisiyla tekrar hamile kalir ve sonunda da meyveni kucagina alirsin.senin durumuz farkliymisncunku bende kesede bebek hic gozukmedi 5. Haftada.bakalim rabbim hakkimda hayirlisi ne ise onu nasip etsin insallah.

amin canım teşekkür ederim. umarım güzel haberlerini duyarız.

slm arkadaşlar 7.haftamdayım ve geçen hafta kalp atışı duyamadığımız için dr kürtaj dedi, kese boş görünüyor dedi, ne yapmalıyım

slm arkadaşlar 7.haftamdayım ve geçen hafta kalp atışı duyamadığımız için dr kürtaj dedi, kese boş görünüyor dedi, ne yapmalıyım
canım bazı arkadaşlar 8 haftalıkken duymuş kal atışını alttan mı baktı karnından mı? bu haftanın dolmasını bekle

canım bazı arkadaşlar 8 haftalıkken duymuş kal atışını alttan mı baktı karnından mı? bu haftanın dolmasını bekle
canım yok alttan kabul etmedim erken vajinal ultrason düşüğe sebep olabiliyormuş çünkü, bi hafta bekleyelim haftaya alttan bakacak iştee

canım yok alttan kabul etmedim erken vajinal ultrason düşüğe sebep olabiliyormuş çünkü, bi hafta bekleyelim haftaya alttan bakacak iştee
o zaman gereksiz telaşlanmışsın duyulur kalbı
ben alttan baktırdım sıkıntı yok oyle çok içeri itmiyor zaten vajen girişinde bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…