Merhaba geçmiş olsun bende yeni boş gebelikten kürtaj oldum bir hafta oldu kontrole ne zman gidiliyor acaba benim daha adet gibi kanamalarim var bide neden olurmuş bilginiz var mı boş gebelik için benimki patolojiye gidilecek denildi
Ben de dün oldum on gün az şekilde kanamalarin devam etmesi normal diye okumuştum sankibir ay içinde kontrole gelebilirsiniz demişti doktor. Bana da sekiz haftalik bozulmus gebelik denildi.Benim ikinci hamileligimdi sizin ilk miydi?
Ben de dün oldum on gün az şekilde kanamalarin devam etmesi normal diye okumuştum sankibir ay içinde kontrole gelebilirsiniz demişti doktor. Bana da sekiz haftalik bozulmus gebelik denildi.Benim ikinci hamileligimdi sizin ilk miydi?
Benimde ikinci gebeliğim geçmiş olsun ilkini de dört aylık su gelisi su bitmesi sebebi ile sonlandırıldı çocuğum yok bu da boş gebelik zaten dahs önceki kürtajdan mi oldu bilmem
Kürtajdan korktuğum için erteledim doğum sancisi gibi ağrılar çektim kanamam da vardı çok kötü oldum.Kadin doğum acilden giriş yaptım anestezi için kan tahlili yaptılar ertesi gün kürtaj oldum.Bence beklememek en güzeli ben boşuna cekmisim o agrilari
Evet zaten süreç yıpratıyor önceki kaybım var ben hiç acı çekmek istemedim anestezi ile uyuttular öncesi dil altı hap verildi kanama oldu öyle aldılar sana öncesi ilaç verildi mi