Bos gonderilemeyen tabak

ahahaha çok güldüm kendimi gördüm inan ben en son fındık badem ceviz kuru kayısı incir falan koyup gönderdim ondan öncesinde 3 ay kaldı tabakları eşimle mutfağı talan ettik ne koysak diye. zaten rejimdeyim ben salata sebze yemekleri falan yapıyorum kendime, gönderdikleri pastaları da direk eşimin önüne koyuyorum. güzel bir adet seviyorum ama işte benim yemekler onlara pek uymuyor. şu an bekleyen tabak yok.

Her tabağı dolu götürmene gerek yok :)) Varsayalım 2-3 tabağı var sende, 1 tanesine koy bir şey götür :) Bir gün çorba götür, bir gün pişirdiğin yemekten takılma çokta :))))

ay baya guldum ilahii tabağı beklet doldurma derdın olmasın bak tuttum bunu :)

Benim durumum da böyle olduğu için öneride bulunabilirim :)

Ben geçen nerdeyse 1 ay bekledi tabaklar, toplandı.
İç içe koydum en üstteki tabağa da yaptığımdan koydum verdim. :)

Valla hepsini dolduramam üzgünüm Mutfaktan çıkamam o durumda.

ay baya guldum ilahii tabağı beklet doldurma derdın olmasın bak tuttum bunu :)

İlkınde hususi yaptigim bisey degildi ama sonrasinda bildigin dert olmaya baslamisti evde durmuyodum yemege temizlige cocuga zor yetiyodum zaten ee vakit kalipda tatli falan yapma firsatida olmuyodu napim bekleyip duruyodu :)
Ne gndersem diye düsnüydm ama snralari beklettim bidada gelmedi iyi oldu rahat ettim :))

1 ay iyi yine ben bir kere 1 seneye yakin cikarmayi unutmuşum. Tasinirken buldum goturdum kadin bile unutmus tabagini bu benim mi allah allah dedimeyve falanda koyabilirsiniz

Hediye olayi mantikli geldi, cocuklarina alabilirim biseyler. ya da hazir yas pasta yada meyve falan. Oneriler icin herkese cook tesekkurler :) bu arada zaten 2-3 tanesini biriktirip goturmeye calisiyorum. Yoksa perisan olurum :)

Bende karşı komşuma ramazanda pasta vermiştim. O günden beri tabağım gelmedi. Takımımın tabağı yaa istemeye de utanıyorum. Napıcam ben?

Bencede bu kadar sikinti yapmayin ben sahsen gelen tabaklara evde ne varsa onu koyup goturuyorum yani illa el emegi olmasi sart degilya mesela meyve varsa meyve koyarim,kendi kahvaltilik tabagima recel yada pekmez koyar onuda komsunun tabaginin ustune koyar gotururm, hazir kurabiye tatli varsa onu gotururum yani evimde dolabimda ne varsa odur. Siz zorla kendisinden istemiyosunuz o size icinden geldigi icin getiriyor sonucta.

Çiçek al birtane tabaklar ile götür ver, ben birşeyler hazırlamaya vakit bulamıyorum de, teşekkür et ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…