Bos konusan akrabalar?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben yeni mezunum.Aileden maddi olarak destek görmedim okurken hala görmüyorum.kredi borcum var devlete hatta.Kardeşim ise girdi.Kardeşim eve mobilya falan alcak.ben iki ay bi iste çalışıp sonra sadece kpssye odaklanım diyom ama herkes para bekliyor.çalışıp mobilya alin falan diyolar.Napsam ben.Ben bu yıl sadece sınava odaklanmak istiyorum yaa

Ben yeni mezunum.Aileden maddi olarak destek görmedim okurken hala görmüyorum.kredi borcum var devlete hatta.Kardeşim ise girdi.Kardeşim eve mobilya falan alcak.ben iki ay bi iste çalışıp sonra sadece kpssye odaklanım diyom ama herkes para bekliyor.çalışıp mobilya alin falan diyolar.Napsam ben.Ben bu yıl sadece sınava odaklanmak istiyorum yaa
Kardeşin evleniyor diye sen niye mobilya alıyorsun ne alaka?

Şimdiye kadar mobilyasız mı oturdunuz da akrabalara bak yaa nerden vuracaklarını şaşırmışlar. Her şey olsa banyoya jakuzi ister bunlar sanki kendileri sürecek sefasını.

Para için KPSS gerek de sonra kazan ve git kendini kurtar

Mobilya almak için mi okudun.
Yani ailen seni okusun bir an önce ise girsin ve evimize yeni mobilyalar alsın diye mi okutmuş.
Ne bencil çıkarcı aileler var hayret ediyorum.

Tabi ki sınavına odaklan.
Herkese vereceğin cevabın olsun.
Para için önce sınava girip atanmam gerek deyin. Kendini ezdirme sakın.
Öyle bir iki aylığına işe girip o parayla da mobilya alma!!!!!

Kardeşin evleniyor diye sen niye mobilya alıyorsun ne alaka?

4 kere okudum. Kardeşinin evleneceği cümleyi bulamadım. Siz nerden gördünüz bunu?

Mobilya almak için mi okudun.
Yani ailen seni okusun bir an önce ise girsin ve evimize yeni mobilyalar alsın diye mi okutmuş.
Ne bencil çıkarcı aileler var hayret ediyorum.

Tabi ki sınavına odaklan.
Herkese vereceğin cevabın olsun.
Para için önce sınava girip atanmam gerek deyin. Kendini ezdirme sakın.
Öyle bir iki aylığına işe girip o parayla da mobilya alma!!!!!

4 kere okudum. Kardeşinin evleneceği cümleyi bulamadım. Siz nerden gördünüz bunu?
Hakkaten ilk bende öyle okudum
Sonra senin msjı görüp bida okudum

Evet aileler çoğunlukla doğruyu bilir ama burada o kadar aile kurbanı kadın var ki. Kimisi aile zoruyla evlendirilmis kimi boşanmak istiyor ailesi yüzünden bosanamiyor. Seninki de maddi boyutta bir baskı. Artık yetişkin birisin. Fikrini net bir şekilde ifade et. Yoksa başka istekleri de olacaktır. Hastalık falan olsa neyse de mobilya için :kızgın:

Bende okul bitti eve geldim , babam hemen özelde iş bulmuş, çalışmayacam sınava gireceğim ders çalışmalıyım dedim , yok ne gerek varmış filan, çok şükür sınavı kazandım da ayrıldım o evden, sonrada evlendim, yoksa getir maaşı yiyelim modundaydılar , Allah yardım etti
Sende KPSS kazan , kendini kurtar , onların istekleri bitmez

Bende okul bitti eve geldim , babam hemen özelde iş bulmuş, çalışmayacam sınava gireceğim ders çalışmalıyım dedim , yok ne gerek varmış filan, çok şükür sınavı kazandım da ayrıldım o evden, sonrada evlendim, yoksa getir maaşı yiyelim modundaydılar , Allah yardım etti
Sende KPSS kazan , kendini kurtar , onların istekleri bitmez
Ama part çalışıyorum bi yandan bu şekilde kazanabilir miyim.Ailem destek olmuyo bu arada. Evet atansam kredi falan cektirirler

Evet aileler çoğunlukla doğruyu bilir ama burada o kadar aile kurbanı kadın var ki. Kimisi aile zoruyla evlendirilmis kimi boşanmak istiyor ailesi yüzünden bosanamiyor. Seninki de maddi boyutta bir baskı. Artık yetişkin birisin. Fikrini net bir şekilde ifade et. Yoksa başka istekleri de olacaktır. Hastalık falan olsa neyse de mobilya için :kızgın:
mobilya baskısını akrabam yapiyoda.Ben part çalışıyorum ve az maaş aliyorum

Back
X