- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kardeşin evleniyor diye sen niye mobilya alıyorsun ne alaka?Ben yeni mezunum.Aileden maddi olarak destek görmedim okurken hala görmüyorum.kredi borcum var devlete hatta.Kardeşim ise girdi.Kardeşim eve mobilya falan alcak.ben iki ay bi iste çalışıp sonra sadece kpssye odaklanım diyom ama herkes para bekliyor.çalışıp mobilya alin falan diyolar.Napsam ben.Ben bu yıl sadece sınava odaklanmak istiyorum yaa
Ben yeni mezunum.Aileden maddi olarak destek görmedim okurken hala görmüyorum.kredi borcum var devlete hatta.Kardeşim ise girdi.Kardeşim eve mobilya falan alcak.ben iki ay bi iste çalışıp sonra sadece kpssye odaklanım diyom ama herkes para bekliyor.çalışıp mobilya alin falan diyolar.Napsam ben.Ben bu yıl sadece sınava odaklanmak istiyorum yaa
Kardeşin evleniyor diye sen niye mobilya alıyorsun ne alaka?
Hakkaten ilk bende öyle okudumMobilya almak için mi okudun.
Yani ailen seni okusun bir an önce ise girsin ve evimize yeni mobilyalar alsın diye mi okutmuş.
Ne bencil çıkarcı aileler var hayret ediyorum.
Tabi ki sınavına odaklan.
Herkese vereceğin cevabın olsun.
Para için önce sınava girip atanmam gerek deyin. Kendini ezdirme sakın.
Öyle bir iki aylığına işe girip o parayla da mobilya alma!!!!!
4 kere okudum. Kardeşinin evleneceği cümleyi bulamadım. Siz nerden gördünüz bunu?
Epey uykumuz gelmişKardeşin evleniyor diye sen niye mobilya alıyorsun ne alaka?
Hakkaten ilk bende öyle okudum
Sonra senin msjı görüp bida okudum
Bende okul bitti eve geldim , babam hemen özelde iş bulmuş, çalışmayacam sınava gireceğim ders çalışmalıyım dedim , yok ne gerek varmış filan, çok şükür sınavı kazandım da ayrıldım o evden, sonrada evlendim, yoksa getir maaşı yiyelim modundaydılar , Allah yardım ettiBen yeni mezunum.Aileden maddi olarak destek görmedim okurken hala görmüyorum.kredi borcum var devlete hatta.Kardeşim ise girdi.Kardeşim eve mobilya falan alcak.ben iki ay bi iste çalışıp sonra sadece kpssye odaklanım diyom ama herkes para bekliyor.çalışıp mobilya alin falan diyolar.Napsam ben.Ben bu yıl sadece sınava odaklanmak istiyorum yaa
Bakan Kamuya alımları durdurduk dememismiydi? Evet kpss çalış ama bir kaç yıl hiç kadro acmayabilirler.
Ama part çalışıyorum bi yandan bu şekilde kazanabilir miyim.Ailem destek olmuyo bu arada. Evet atansam kredi falan cektirirlerBende okul bitti eve geldim , babam hemen özelde iş bulmuş, çalışmayacam sınava gireceğim ders çalışmalıyım dedim , yok ne gerek varmış filan, çok şükür sınavı kazandım da ayrıldım o evden, sonrada evlendim, yoksa getir maaşı yiyelim modundaydılar , Allah yardım etti
Sende KPSS kazan , kendini kurtar , onların istekleri bitmez
Baskı yapıyorlar para bekliyolarkpss ye odaklan bence
Ama ben öğretmenim öğretmen hep alinioBakan Kamuya alımları durdurduk dememismiydi? Evet kpss çalış ama bir kaç yıl hiç kadro acmayabilirler.
mobilya baskısını akrabam yapiyoda.Ben part çalışıyorum ve az maaş aliyorumEvet aileler çoğunlukla doğruyu bilir ama burada o kadar aile kurbanı kadın var ki. Kimisi aile zoruyla evlendirilmis kimi boşanmak istiyor ailesi yüzünden bosanamiyor. Seninki de maddi boyutta bir baskı. Artık yetişkin birisin. Fikrini net bir şekilde ifade et. Yoksa başka istekleri de olacaktır. Hastalık falan olsa neyse de mobilya için
Evi düzeltim yaşınız geldi buyudunuz anana babama para ver falan hep ayni konularNe mobilyasi ya acelesi mi varmis
Yok mobilya falan ataninca bakariz de gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?