30 Mayıs ta eşim boş ol dedi ve kapattı telefonu 20 gün falan hiç bir şekilde görüşmedim bu ay sonunda hatırlatma yapacaktım açmadıysa boşanma davasıni ben gidip başımın çaresine bakacaktım. Öyleki 22 Haziran e devlete girdim baktım dava yok
ne yapmaya çalışıyorsun boşanacam deyip hala olduğun yerde sayıyorsun bayram sonuna kadar verdin vermedin ben verecem dedim.
+tehdit mi
-hayır hala neyi bekliyorsun sıkıldım beklemekten umursamazlığımdan.....
.
.
.
.
.
+anlaşalım söyle şartlarını gerekirse yüz yüze de görüşürüz
-saçma. Avukat olmadan mahkeme kağıdın gelmeden şart Mart söylemiyorum
+sen bilirsin ben bekliyorum
-çok beklersin daha
.
.
.
.
.
-yeter artık sıktın ama ben bayramdan sonra müsait bir gn giderim yeter senin bu saygısızlığın.
+anlaşma yok ama bayramdan sonra gidip dava açacaksın doğrumu
-neyi anlaşacam be yüzümü dahi görmek istemeyen biriyle.
+emin olmak istedim.
Saatlerce bu tarz konuşmalar geçti.
Ben istemiyorum artık bu denli saygısızsın diyorum. Git aç diyor açacağım deyince de işte sorun çıkarıyor. İstemediğini, boşayacağını söylüyor ama gidip açmıyor ben açacam deyince de
İşte ne çekmişsin be git kurtul.... Bilmem ne diye laf söylüyor hem istemiyor hem ayrılmıyor ne istiyor bu benden. Birleşsektw eskisi gibi olmaz ki bir çok şeyi laçkalaştırdı. İnsanların dedikoduları kendinin evlilik hakkında bilgisizliği bilmiyorum ben ne yapayım.
Ailem bir şey demiyor ama etraf bazıları yuvanı yıkma diyor geneli bu kadar sorumsuz kocayı ne yapacan boşan diyor. Bilmiyorum
ne yapmaya çalışıyorsun boşanacam deyip hala olduğun yerde sayıyorsun bayram sonuna kadar verdin vermedin ben verecem dedim.
+tehdit mi
-hayır hala neyi bekliyorsun sıkıldım beklemekten umursamazlığımdan.....
.
.
.
.
.
+anlaşalım söyle şartlarını gerekirse yüz yüze de görüşürüz
-saçma. Avukat olmadan mahkeme kağıdın gelmeden şart Mart söylemiyorum
+sen bilirsin ben bekliyorum
-çok beklersin daha
.
.
.
.
.
-yeter artık sıktın ama ben bayramdan sonra müsait bir gn giderim yeter senin bu saygısızlığın.
+anlaşma yok ama bayramdan sonra gidip dava açacaksın doğrumu
-neyi anlaşacam be yüzümü dahi görmek istemeyen biriyle.
+emin olmak istedim.
Saatlerce bu tarz konuşmalar geçti.
Ben istemiyorum artık bu denli saygısızsın diyorum. Git aç diyor açacağım deyince de işte sorun çıkarıyor. İstemediğini, boşayacağını söylüyor ama gidip açmıyor ben açacam deyince de
İşte ne çekmişsin be git kurtul.... Bilmem ne diye laf söylüyor hem istemiyor hem ayrılmıyor ne istiyor bu benden. Birleşsektw eskisi gibi olmaz ki bir çok şeyi laçkalaştırdı. İnsanların dedikoduları kendinin evlilik hakkında bilgisizliği bilmiyorum ben ne yapayım.
Ailem bir şey demiyor ama etraf bazıları yuvanı yıkma diyor geneli bu kadar sorumsuz kocayı ne yapacan boşan diyor. Bilmiyorum