Boş yere mi bir dert ediyorum?

Ashley_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
502
11
46
Bursa
Yanında çalıştığım patron düzeyinde biriyle konuştuk bugün.
Normalde aramızda cok bi sohbet geçmedi.Kendisi zaten sıcak kanlı biri.
Ama yaşça benden biraz büyük, bir ara yalnız kaldık ordan burdan konuşurken, konu nasıl geldi bilmiyorum eski yaşadığım ilişki falan açıldı.
Bende bazı şeyler anlattım o da sordu aslında.Daha önce teklif eden erkekler vs ya resmen sacma sapan şeyler konustuk.Bircok yakın arkadasıma bile anlatmadığım şeyleri anlattım Şimdi ise inanılmaz dert ediyorum.Sanki üzerimde bi ton yük var.İş çıkışı eve geldim ama cok kötüydüm.Bende msj yazdım ve ilk defa msj atıyorum düşünün ona.Ayrıca tlf unu da iş için bir kaç kere aramışlığım var,yakınlığımız bu işte
Msj da anlattığım gereksiz şeyler için üzgünüm kusura bakmayın vs... gibi şeyler yazdım.Ve bir saati gecti cvp yok (
Çok mu abes acaba bugün kü olay?

niye öyle seyleri patronunla konustunki:44:

adam bu konusmanin verdigi rahatlikla sana sarkmaz umarim

niye konnuştun ki anlamadım boşverr msj çekmene gerek yok .meafeyi koru ama patron sonuçta.

Üzülme canım sen ya...İnsanın bazen çenesi açılıyo olmadık zamanlarda...Sen belki de yaşça senden büyük yanlış anlarsa falan diye sıkıntı yaptın...Birşeycik olmaz sen üstüne gitme olayın...

bence dert etmekte haklısın.
gerçekten gereksiz bi konuşma olmuş.
bi erkekle özellikle de iş çevresinden bi eerkekle ben olsam bu mevzulara hiç girmezdim.
bence bundan sonra siz de mesafenizi koyun ve ona göre davranın.
esenlikler..

evet gereksiz bi sohbet olmuş. cevap vermediğine göre pek de önemsememişe benziyor. dert etme boşver. artık rahatsız olacağın şeyler konuşmazsın olur biter

Evet resmen çenem açıldı.Şimdi cekiyorum acısını

Evet resmen çenem açıldı.Şimdi cekiyorum acısını.Yaşça 7-8 yaş büyük benden

Son düzenleme:
hadi olan olmus sohbeti etmissiniz,
sonrasinda mesaj cekmek neden,
adam sohbeti yanlis anlamadiysa bile,
attiginiz mesaji yanlisa cekebilir

yani o da sormuş sormasaymış kafana takma, ama özür dileme olayını abartırsan mıy mıy bi kız görüntüsü çizersin. bişey olmamış gibi davran artık sen bu adamdan etkileniyo musun? belki ondan dilin çözülüvermiştir cnm

evet aynen o da sordu.Ama cıkarken de söylemiştim size bunları anlatmam hoş olmadı kötü oldum vs gibilerinden.O zaman yok canım falan demişti.Ama benim içim tabiki eve gelince rahat etmedi tekrar msj atınca belki dediğin gibi bir tavır oldu sanırım.Ona karşı bişi yok içimde onun da bana yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…