Umarım öyle bişey anlamaz çünkü bu zamana kadar hiç öyle bir tavrım olmadı.ne olduysa bugün oldu
mesaj yazmaz heralde, ama kendini bu kadar kötü hissetme. patron diyosun belki yemekte dışarıda falandır. sen hiçbişey yapma bence...
bence cevap yazmaması daha iyi olmuş canım,
şöyle düşün; şimdi sana "tamam sorun değil canım" falan diye bir cvp yazsa sen de onun msjına cvp yazma ihtiyacı hissedeceksin sonra gereksiz bir muhabbet oluşacak yine
böyle bir duruma meydan vermemek adına cvp yazmamıştır bence adam
dediğin gb böyle bir muhabbet hiç yaşanmamış gb davran bence bundan sonra
Evet canım bu acıdan bakınca ii oldu.
Ama ben yinede cok kırıldım msj yazmamasına, kabalık resmen.Yada değersiz hissettiriyor.Vardır bir sebebi hayırlısı olsun
sanirim senin bir beklentin var karsidaki kisiden,
cvb yazsada muhabbet etsek gibi yanlis miyim :26:
hayır cnm gercekten yok öyle bir niyetim.Ayrıca bunu istesem adamla konustuklarımı zaten kafama takmazdım ki, sevinirdim arada samimiyet doğdu diye.Sadece kendimi kötü hissettiğimi bile bile niye bir msj yazmadı ona sinir oluyorum
evet ikimizde bekarız benden 7-8 yaş sanırım büyük.Ama ilgim yok tabiki patron olrak seviyrum ama o kadar.Ayrıca konusmada tek ben anlatmadım bişeyler o da bazı seyler anlatıı bak bu aramızda kalsın diyerek.Ama o rahatsız olmadı hiç.ama sen bu kadar kafana taktigina gore bence ona karsi birseyler hissediyor olabilirsin,
bilmiyorum yaslariniz birbirine uygunmu,
sanirim sen bekarsin oda bekar degil mi ?
belkide o samimiyet olmasin die cevap vermemis olabilir,
bir arkadasin dedigi gibi cevap verirse sende ona cvb yazmak zorunda kalacaksin,
sonrada karsilikli mesajlasmaya donecek anladin
Belki çok farklı düşünüyorum ama farklı bir bakış açısı olarak fikrimi söylemek istedim.
Patronunuzun sizi bilerek şuan kıvrandırıyor olması mümkün mü? Bir erkek eğer çok anormal bir durum yoksa, karşısındaki bekar bir kadının geçmişini irdelemez.
Ki tutup aramızda kalsın diye sözde sırlar verip güven ortamı yaratmaz. Şuan sizin merak ettiğinizi biliyor ve bilerek cevap yazmıyor bile olabilir.
Şahsi fikrim eğer sadece iş ilişkisi içinde olmak niyetindeyseniz hiçbir şey olmamış gibi bundan sonra rol yapmanız. Çünkü eğer sadece dediğiniz gibi bir yanlış anlaşılma için endişeleniyor olsaydınız, akreple yelkovanı kovalamaz cevap yazmadı diye endişelenmezdiniz.
Belki çok farklı düşünüyorum ama farklı bir bakış açısı olarak fikrimi söylemek istedim.
Patronunuzun sizi bilerek şuan kıvrandırıyor olması mümkün mü? Bir erkek eğer çok anormal bir durum yoksa, karşısındaki bekar bir kadının geçmişini irdelemez.
Ki tutup aramızda kalsın diye sözde sırlar verip güven ortamı yaratmaz. Şuan sizin merak ettiğinizi biliyor ve bilerek cevap yazmıyor bile olabilir.
Şahsi fikrim eğer sadece iş ilişkisi içinde olmak niyetindeyseniz hiçbir şey olmamış gibi bundan sonra rol yapmanız. Çünkü eğer sadece dediğiniz gibi bir yanlış anlaşılma için endişeleniyor olsaydınız, akreple yelkovanı kovalamaz cevap yazmadı diye endişelenmezdiniz.
bende nedense aynı şeyi düşündüm... konu sahibi arkadaşımız bu adamı önemsemese cevap yazıp yazmamasını onemsemez, hatta ona böyle bir konu için mesaj atmazdı....
konu sahibi arkadaşım, belki şu an ona karşı birşey hissetmiyorsun ama patronun olduğu için onu saygıyla karışık beğeniyor olabilirsin... yada şöye bir ihtimalde varmı acaba :) ona özel şeylerin anlatmaktanmı rahatsızlık duydun? başkalarına anlatmasından çekindiğin şeylerimi paylaştın ?
Eğer dediğin gibi ise yarın sana olan davranışlarından kendini belli eder, ama takılmayı fazla seven biriden neyi kast ettiğini anlamadım
evet ikimizde bekarız benden 7-8 yaş sanırım büyük.Ama ilgim yok tabiki patron olrak seviyrum ama o kadar.Ayrıca konusmada tek ben anlatmadım bişeyler o da bazı seyler anlatıı bak bu aramızda kalsın diyerek.Ama o rahatsız olmadı hiç.
"Hani olur ya bayanın cantasına laf söyler kıyafetine söyler,biraz rahat biri.Genel anlamda rahat ve sıcak kanlı.zaten tuzağa düşüren de bu oldu maalesef"
Sen bunları yazınca aklıma gelen profille uydu sankisana bol şans diliyorum, dikkatli ol ve mümkünse en kötü ihtimale yor söylediklerini.
Günler sonra "patronumla ilişkim vardı ama .... pişmanım. "diye başlayan cümleleri duymak hepimizi üzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?