Boş yere mi bir dert ediyorum?

kötü olmuşta adam neden böle sorular sorma gereği duymuş ki

Evet artık cvp yazmayacağını kabul ettim.Msj yazmıyor demekki, çünkü bi şekilde cvp verirdi diye düşünüyorum.Artık cok resmi olacağım, zaten anlar kendisi de.Resmen başıma ağrılar girdi

kendi fikrimi söylemek istiyorum. bence siz o kişiden hoşlanıyorsunuz.ve bunu kendinize bile itiraf edem,iyorsunuz.mesaj çekerek konuyu uzatmaya çalışmanız, ve ondan size geri dönüş olarak mesaj çekmesini beklemeniz bunun göstergesi.ne kadar duygularınızı bastırırsanız bastırın, şu yazınızdan anladığım odur. hem olabilir. insan birinden hoşlanabilir.bu kadar kasmayın kendinizi.

Bence sen kendin bile buna inamasanda bilinç altında o kişiye karşı bir yakınlık ve güven hissettin ki
Bu tarz konuları konuşabildin.. Daha sonrada karşı tarafın mesafeli yaklaşımından dolayı rahatsızlık duydun..

1- Bu durumu kullanıp sana asılabilir yakın olmaya çalışabilir
2- Sana karşı karşı cins ilişkisi düşünmediğinden mesajına cevap vermemiş ve bu konuyu hiç konuşmamış gibi davranabilir.

Yani her iki durumdada senin yapman gereken bu konuları hiç konuşmamış gibi ve hiç msj çekmemiş gibi
mesafeli davranman ve o günü unutman en doğrusu..

Adama gidipte msj niye cvp vermediniz falan diye de uzatma konuyu olur mu :))))

kesinlikle katılıyorum...
yoksa "neden hala cevap yazmadı offff(((( " gibi bir ünlem belirten cümle kurmazdın...
adam seni biraz deşmiş,belki bundan bana bişiy çıkar mı gibilerinden,sende şimdi
onunla iletişimi koparmak istemiyorsun...böyle bir konuşma geçse bile- ki düşünüyorum
eski patronları mı falan-gayet seviyeli olurdu...üstün körü var yok der geçerdim..
neden en yakınlarıma bile anlatamadığım şeyleri yoksa onunla konuşayım kii!!!!!

insan bazen tanımadıklarına daha rahat ifade edebilir kendini ama o kişi sanırım patron olamaz yanlış olmus bence adamın niyetını bilmiyosun ilerde nasıl yaklaşır bilmiyosun inşallah anlattıklarından fırsat bilip başka amaçlar beslemez

Herhangi bir gelisme oldu mu?

Kızlar dün cok yorgundum yazamadım.
O günden sonra işe gittiğim sabah beni gördüğü gibi kusura bakma msj ına cvp yazamadım dedi.İlk cümlesi buydu.Bende önemli değil,sanırım msj yazmıyorsunuz genel olrak dedim.Kusura bakma yoğundum dedi.Ama ben anladım ki,msjının benim cebimde olmasını istemedi.Sonucta biri duyar vs. gibilerinden sanırım yani ben öyle hissettim.Çünkü böyle olmasa beni gördüğü gibi msj olayını açmazdı demekki atmak istedi ve atmadı.Sebebi de bu sanırım diye düsündüm.
Sonuc olarak kızlar şuan iyiyim,bosuna dert etmişim.Yine samimi davranıyo bana, ama ben daha dikkatliyim ama onda aynı tas aynı hamam..

mesaj çekmen yersiz ve gereksiz olmuş, toparlıyayım diye düşünürken ,olmamış yanii..

canım aynı şey benimde başıma geldi yeni başladığım işyerinde iş yaptığımız başka bir şirket sahibi tabi ben onu ilk baş işçi sanmıştım normal de nasıl davranırsam öyle avranıyorum ama şirket sahibi olduğunu öğrendiğimde biraz çektim kendimi sonra bir şekilde o bana ulaştı bir kaç kere kahve içmeye gittik ilk kahve içmeye gittiğimizde yolda buluşup cafeye giderken başlamıştı kaç kardeşsiniz abinmi kardeşin mi var nerde oturuyorsun yaaa dedim ne oluyo 1 giddip oturalım hemen başlama falan ama ertesi gün iş yerime geldiğinde hiç tanımıyoruz hoş geldiniz xxxx bey okadar sadece ama patronumun karşında otururken mesaj atardı kaçamak bakışlar falan of çok güzeldi sonra ben olmayacağını söyledim onunla oda ben birşeyi bir kere söylerimdedi tamam dedim ama aradan 6 ay geçti ve o hala benimle ilgileniyordu her geldiğinde mesaj atardı patronun yanında en osn bir akşam niye fırsat vermiyorsun fırsat ver birbirimizi tanıyamlım dedi peki dedim o günden sonra her gece her gün her sabah mesajlar gelmeye başladı ama işleri yoğun görüşemedik bakalım ne olacak
çok resmi değil ama mesafeni koru canım mesaj yazma o yazana kadar bazen bende yapıyorum mesaj üstüne mesaj yazdığım oluyo sonra napıyorum diyorum yazmıyorum ama bu seferde sen bana niye yazmıyorsun oluyo sen tavrını koru içten ama mesafeli ol erkekleri anlamak zor ben hala cesaret edemiyorum ama kaderinde önüne geçilmiyor işte

bazen benim de çenem olmayacak insanlara düşüyor. sonra pişman oluyorum çok. hiçbir şey olmamış gibi davran bana kalırsa. mesaj filan da atma.

hadi konuştun adam sormuş sen anlatmışsın bi anlık bişey sonuçta..
ne diye uzatıp mesaja kadar götürüyorsun konuyu...
laf lafı açmış konuşulmuş bitmiş..
bundan sonra mesafeni korurdun biterdi...
mesajla tüy dikmek gereksiz olmuş tabi...
olan olmuş unut gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…