Boşa geçen 10 yıl ve boşanma kararı.

avukatınızın bunlara baktığından emin olun. çok büyük bir şey çıkacak buradan. bu adam sizi feci dolandırıyor hiç şüphem yok

Böyle bir insanla yaşamak çok zor ama boşanıncada daha rahat olmayacaksınız sanki. Evladınızla bir ev tutup gecinecek imkanınız varsa boşanın, öbür türlü ben olsam işi bırakır evde otururdum. Ben hem ev işleriyle ilgilenip hem dışarda çalışamıyorum hayatım bundan sonra ev bende para pul meseleleride sende derdim. Çalışsın baksın eve, gerekirse ek iş yapsın. Sizde evin temizliği, yemek ve çocukla ilgilenin. Öbür türlüsü kölelik resmen.
Boşanıp baba evine giderseniz orda da değişen birşey olmaz. Orda da hem çalışır hem babanizla erkek kardeşinize hizmet edersiniz.

Ç
Çok detaylı okuyamadım ama anladığım sizi evliliğiniz yormuş sorumluluk geçim temizlik birimiş sizi.

Belki de kendinize ayıramadığınız zaman bile sizi bezdirmiş sebep aramış sebebide evliliğiniz olduğuna karar vermişsiniz sanırım anladığım bu.

Her kadının aile hayatı zor yuvayı kurmakta zor devam ettirmekte zor. Bende sadece pazar günleri evdeyim. O gün haftalık büyün temizliğimi yapıyorum 4 saatte bitiyor. Genel temizliğe ayda bir yardıma alıyorum. Geri kalan zamanda yemek yapıyorum kahve içiyorum kendime kişisel temizliğime zaman ayırıyorum. Hafta içi sabah 9 akşam 8 çalışıyorum kendi işim. Bizimde haliyle borçlarımız oluyor hele işverensen o borç asla bitmiyor. Ama yatırımda yapıyoruz. Benim eşimde diş fırçasını yerine bile koymaz hatta öacununun kapağını bile kapatmaz . Ben görürsem kapatırım bunları sorun yapmam ve söylenmem. Benim de kadın olarak eksiklerim var onları da eşim görürse yapar. Yani eğer sevgi varsa herşey çözülür. Biraz kafanızı dinleyin bulunduğunuz ortamdan biraz uzak kalın eşinizle konuşup. Bence herşeyi çözmek elinizde. Sonuçta çok büyük şeyler yok evliliğinizde. Sonra bir yuva kurmak daha zor olacak. Ailenize bir şans verin bence

`