- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Adam sevmemişki
Bahane sıralamış
Kendinize gelin gururlu olun
Bu ilişkide yapılması gerekenin fazlasını yapmışsınız
Adam arkasına bile bakmıyorsa ADAAM demeyin şuna
Dünyada erkek mi yok
neden kendinizi bu kadar küçük duruma düşürüyorsunuz ki
biraz ağır olsaydınız keşke. adam istemiyor belli ki bu kadar üstelemek bence çok gurur kırıcı lütfen kendinize bunu yapmayın.
Evet ben zaten bu kadar kullanılmış olmama üzülüyorum unutamıyorum kaldıramıyorum. Ben bunları hak etmedim
Bastan asagi hatasin be arkadasim. N'aptin sen boyle. takinti mi oldu n'oldu bi doktora git bari.
Öyle düşünme bir kere olan olmuş biten bitmiş ve adam arkasına bakmadan gitmiş
Bu adam ayaklarına kapansada çenesine bir tepikte sen at
Şuan düşünebiliyorsun bak yaptıklarının hata olduğunu kabul ediyorsun,
Demekki iyisin iyi düşünebiliyorsun ozaman hayatta ondan başka şeylerde var bak hayatına ve yaşa
Dua et hayırlı bir insan çıksın karşına ve sizi istediğinizden fazla sevsin
Güçlü durun sevgili anneciğinlede aranı bir an evvel düzelt asıl onun için kırdığına yan anneni ve telafi et
Ona değil sevgili anneni kırdığın için üzül bence sonra onun duasını al ve herşey nasıl düzelecek inşallah gör
Bence bu sana ders olsun. Fedakarliklar bir yere kadar tek taraflidir. Borcunu odediginde hayatim deyip boynuna sarılmakta fedakarliktir.surprizi gorunce istemese bile tesekkur edip oturup konusup insan gibi ayrilmakta fedakarlıktır. Sen surekli fedakarlik yapip gozunde sevfi gorememissin ki. Adam seni sevmemis yani. Bundan sonra biraz olsun annenide dinle lutfen
Evet annemAnnemi en başında dinleseydim keşke dinleseydim O herşeyi görüyordu istemiyordu onu Aklıma geldikçe yutkunamıyorum bile.
Insanlarda veya eski sevgilinde mi sence sorun? Ben sorunu sende gördüm. Karakter namına birşey yok. Bunu hakaret olarak algilama ama sevgi demek kendini tamamen degistirip, tavizler vermek değildir. Kapısına gitmek, istenmedigini bildigin halde iletisime gecmeye calismakta gurursuzluk ve yüzsuzluktur. Sen sevgi ne demek onu ögren. Kendine göstermedigin degeri ve saygiyi baskasindan da bekleme.
Evet annemAnnemi en başında dinleseydim keşke dinleseydim O herşeyi görüyordu istemiyordu onu Aklıma geldikçe yutkunamıyorum bile.
İşte onu diyorum geç kalmış değilsiniz
Zararın neresinden dönerseniz kardır
Adama bak ya resmen sizi banka olarak görmiş çekmişte çekmiş krediyi
Böyle adamdan kurtulduğunuza sevinin emin olun annenizin hayır duası vardır.Allah iyilerle karşılaştırsın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?