- Konu Sahibi umutlu2525
-
Evet annemAnnemi en başında dinleseydim keşke dinleseydim O herşeyi görüyordu istemiyordu onu Aklıma geldikçe yutkunamıyorum bile.
Yemin ederim okurken seni erkek üye sandım. .sonlara doğru anladım bir genç kız olduğunu. Bir erkeğe bile bu kadar aciz davranışlar yakismazken sen bir genç kız olarak bunu kendine nasıl yakistirdin?
Yemin ederim okurken seni erkek üye sandım. .sonlara doğru anladım bir genç kız olduğunu. Bir erkeğe bile bu kadar aciz davranışlar yakismazken sen bir genç kız olarak bunu kendine nasıl yakistirdin?
Her hata bir tecrübedir birdaha yapmazsın..unut gitsin..şimdi okadar pişmanım ki herşey için
şu adamlara para yedirmenin mantığı nedir yaa sen kendini paspas yapmışsın oda üzerine basıp geçmiş senin ilişkinin özeti bu.
Kızlar herkese merhaba yakından takip edenler sevgilimle olan sorunlarımı hatırlar. O 2 senelik ilişki biteli 2 ay oldu. Kendimi o kadar çok yarım hissediyorum ki .. kullanılmış aşalanmış ... Ben onu kendimden bile çok sevdim ne dese yaptım arkadaşlarımla bağlantımı kestim dışar hayatımı kestim o borç ödüyor diye yeri geldi dükkan kirasını verdim yeri geldi faturasını ödedim 2 sefer telefon aldım saat aldım ve başka bir sürü şey bu kadar değer verdim cebinde parası yok diye tokum dedim her dışarı çıktığımızda zaten hep ben yaptım harcamaları. Annemle kaç sefer para konusu yüzünden kavga ettim paralarımı bitiriyorum diye 2 aydr hala aramız limoni annemle. O kdar basit bişe yüzünden ayrıldıki benden tek sorun onu bunaltmam mış işi varken benle ilgilenmesini istiyormuşum... Kaç kere kapısına gittim barışmadı. En son arkadaşımın evine çağırdık benım olduğumu bilmiyordu evi süsledim pasta yaptırdım uçan balonlar aldım vs vs vs .. İçeri girdi beni gördüğü gibi çekti gitti beni orda herkesin içinde rezil etti.. Sonra o sinirle aradım ben onu 2 senenin hatrına beni rezil ettiğine değdimi dedim suratıma kapadı teli mesaj attı telefonu ve saatı arkadasına vercem ondan alırsın diye bende verme boşuna bu hayatta hersey telefon saat değil dedim.. Oda doğru diyorsun değil mesela sen daha önce birine kaçmışın ve kim bilir hakkında daha bilmediğim neler var dedi. Yazıklar olsun dedim ya verdiğim emeklere yazıklar olsun böle bişe ye nasıl inanabilir. Beni ailemi en iyi tanıyoken o kdar çok içim kalbim acıyorki... Ben artık birine daha nasıl güvencem benb artık kendımi nasıl toparlıycam ... Neden insanlar bu kadar acımasız vicdsansız neden ...
Çok değil birkaç ay sonra tek hatırladığınız kendinizi ne kadar küçük düşürdüğünüz olacak. Eminim o his şu anki durumunuzdan daha beter olacaktır. Keşke kalbinize yenilip mantığı rafa kaldırmasaydınız.
emin ol kendi ak kaşıktır
Bence böyle birinden kurtulduğunuza sevinin şimdi içiniz çok yanıyordur anlıyorum, ama o kişi sizi sevmiyor sizde önünüze bakın. Rabbim güzel insanlar çıkarsın karşınıza.
Iste tam da bu yuzden sevgiliyken ne pahali hediyeyi kabul ettim ne de pahali hediye aldim.
Sonradan kullanilmis hissetmekten daha iyi bence...
Ne gibi onun için mi dediniz anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?