Boşa geçen 2 sene ...

Evet annem Annemi en başında dinleseydim keşke dinleseydim O herşeyi görüyordu istemiyordu onu Aklıma geldikçe yutkunamıyorum bile.

İşte onu diyorum geç kalmış değilsiniz
Zararın neresinden dönerseniz kardır
Adama bak ya resmen sizi banka olarak görmiş çekmişte çekmiş krediyi
Böyle adamdan kurtulduğunuza sevinin emin olun annenizin hayır duası vardır.Allah iyilerle karşılaştırsın......

Yemin ederim okurken seni erkek üye sandım. .sonlara doğru anladım bir genç kız olduğunu. Bir erkeğe bile bu kadar aciz davranışlar yakismazken sen bir genç kız olarak bunu kendine nasıl yakistirdin?

Yemin ederim okurken seni erkek üye sandım. .sonlara doğru anladım bir genç kız olduğunu. Bir erkeğe bile bu kadar aciz davranışlar yakismazken sen bir genç kız olarak bunu kendine nasıl yakistirdin?

Ben de erkek üye sandım

şimdi okadar pişmanım ki herşey için

şu adamlara para yedirmenin mantığı nedir yaa sen kendini paspas yapmışsın oda üzerine basıp geçmiş senin ilişkinin özeti bu.

Iste tam da bu yuzden sevgiliyken ne pahali hediyeyi kabul ettim ne de pahali hediye aldim.

Sonradan kullanilmis hissetmekten daha iyi bence...

Çok değil birkaç ay sonra tek hatırladığınız kendinizi ne kadar küçük düşürdüğünüz olacak. Eminim o his şu anki durumunuzdan daha beter olacaktır. Keşke kalbinize yenilip mantığı rafa kaldırmasaydınız.

Ders olsun sana
Kocan olmayan adama o kadar destek (hoş kocanda olsa her şeyin bir sınırı var), sen kendinin, evinin rızkını çıkar ver olacağı budur
Hiç mi akıl verenin yok senin, bu nasıl iştir, bu ne kadar tavizdir ??
Resmen kullanmış seni, sana ne adamın dükkan kirasından, telefonundan
Bir de utanmadan ırzına, namusuna çamur atmış sende arkasından ağlıyor musun, toparlanman lazım, gözlerini aç ve gör ne yaptığını, bir daha da sakın böyle işlere girme, emeğine yazık, yüreğine yazık, kendine yakıştırma böyle işleri

Evet sizi kullanmış ve de aşağılamış.
Arada resmi bir bağ yokken bu borç verme alma,kredi çekme, kirasını yatırma muhabbetlerini ben bir türlü anlamıyorum.
Babanızın oğlu mu bu herif?
Al işte maddi manevi kullanmış sizi sıkılınca da bahane aramış.
Çok sıkıyormuşsunuz.Laf
Hem ne diye peşinden koşup g..ünü kaldırıyorsunuz?
Başka erkek mi yok 6 milyarlık evrende??

Adami parayla bile elinizde tutamamissiniz. Annenizde ne dese hakli. Bi adam icin bu kadar ezilip buzulmeye deger mi? Sizin kendinize sayginiz yok mu?
Bide daha pastalarla balonlarla kovaliyosunuz adami.
Sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez.

sen safmısın ya körmüsün yada sırtına kene yapıştırmışssın.ama annenin duasımı var yoksa verilmiş sadkanmı var bilemedim iyiki evlenmemişssin.

Bence böyle birinden kurtulduğunuza sevinin şimdi içiniz çok yanıyordur anlıyorum, ama o kişi sizi sevmiyor sizde önünüze bakın. Rabbim güzel insanlar çıkarsın karşınıza.

Zaten onu şuan da düşünüyorum bu yüzden kendimi toparlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…