- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Artık pişman olmayın lütfen oldu ve bitti geçmişi geri getiremiyoruz . Anneniz de sizi zaten affedecek, et tırnaktan ayrılmaz ki herkes hata yapar. O da sizin aşık olduğunuzu düşündüğünuz için bu hatayı yaptığınızın bilincinde sadece size bir süre kırgın kalır ama geçer..
o lafı sakın sakın kafanıza takmayın siz kendinizi biliyorsunuz, kimsenin ne bir söylediğinde eksilir ne de çoğalirsiniz. Bazi insanlar ayrılık aşamasında asıl kişiliklerini ortaya çıkartıyorlar. Sizin güvendiğiniz adam size bu ithamda bulunabilecek biriymiş. Bunu görmüş olmanız daha iyi değil mi? Bazen canımızı gerçekler çok acıtır ama iyi ki başımıza gelir ki ileride daha kötülerinden korunmuş oluruz. Lütfen böyle bir lafı edebilen insanı ve onun ne söylediğini dikkate almayın. Büyük ihtimalle sizin umudunuzu kesmeniz için, barışmak için artık çabalamayın diye bu çok çirkin lafı etmiş ama size çok büyük bir iyilik yapmış farkında olmadan. Artık onu iyi hatirlamayacaksiniz ve karşınıza gerçekten sizi seven biri çıktığı zaman aradaki farkı görüp gerçek sevgiyi yaşayabileceksiniz. Buna inanın her şey çok daha güzel olacak..
Yaw ne kadar iyi niyetlisin sen öyle.
Tamam, boşver...ama üzme artık kendini. Akşam bir kek yap, çay koy. Sarıl anneciğine, annem sen hep haklıymışsın. O defter benim için kapandı de. O da sana destek olsun :)
Gerçekten sandığın kadar hayıflanacak bir durum yok, hangimiz hata yapmadık; ama bu yaşadığında takılıp kalır daha fazla yıllarını heba edersen, ya da bu şerefsiz döndüğünde yumuşar, yeni bir şans verirsen, o zaman kafanı duvara vurmakta haklı olursun
Bence olayı algılama şeklini değiştirsen iyi edersin. 2 senem boşa gitti diye kendini yemek yerine, gördüğün hataları bir daha yapmayarak hayatına devam etmeyi dene. İyi ya da kötü, hayatta herşey bir tecrübedir, tecrübe de güzel bir kazanım bence.
Onun dedigine takilma. Gunes balcikla sivanmaz. O oyle dedi diye sen de oyle olmazsin. O karaktersizligini gostermis. Beraberken canim cicim deyip, ayrildiginda iftira atan bir adamdan hayir gelmez. Gecmisi dusunme. Sadece yasadiklarindan ders al. Onune bak artik. Ve bir daha ki iliskilerinde bu kadar verici olma Tek tarafli ve asiri fedakar olanlarin durumu maalesef boyle oluyor. Bundsn sonraki iliskilerinde dengeyi koru. Gecmis olsun. Uzulme. Inan cogu kisi boyle seyler yasiyor. Boyle boyle buyuyoruz iste.
Kızlar herkese merhaba yakından takip edenler sevgilimle olan sorunlarımı hatırlar. O 2 senelik ilişki biteli 2 ay oldu. Kendimi o kadar çok yarım hissediyorum ki .. kullanılmış aşalanmış ... Ben onu kendimden bile çok sevdim ne dese yaptım arkadaşlarımla bağlantımı kestim dışar hayatımı kestim o borç ödüyor diye yeri geldi dükkan kirasını verdim yeri geldi faturasını ödedim 2 sefer telefon aldım saat aldım ve başka bir sürü şey bu kadar değer verdim cebinde parası yok diye tokum dedim her dışarı çıktığımızda zaten hep ben yaptım harcamaları. Annemle kaç sefer para konusu yüzünden kavga ettim paralarımı bitiriyorum diye 2 aydr hala aramız limoni annemle. O kdar basit bişe yüzünden ayrıldıki benden tek sorun onu bunaltmam mış işi varken benle ilgilenmesini istiyormuşum... Kaç kere kapısına gittim barışmadı. En son arkadaşımın evine çağırdık benım olduğumu bilmiyordu evi süsledim pasta yaptırdım uçan balonlar aldım vs vs vs .. İçeri girdi beni gördüğü gibi çekti gitti beni orda herkesin içinde rezil etti.. Sonra o sinirle aradım ben onu 2 senenin hatrına beni rezil ettiğine değdimi dedim suratıma kapadı teli mesaj attı telefonu ve saatı arkadasına vercem ondan alırsın diye bende verme boşuna bu hayatta hersey telefon saat değil dedim.. Oda doğru diyorsun değil mesela sen daha önce birine kaçmışın ve kim bilir hakkında daha bilmediğim neler var dedi. Yazıklar olsun dedim ya verdiğim emeklere yazıklar olsun böle bişe ye nasıl inanabilir. Beni ailemi en iyi tanıyoken o kdar çok içim kalbim acıyorki... Ben artık birine daha nasıl güvencem benb artık kendımi nasıl toparlıycam ... Neden insanlar bu kadar acımasız vicdsansız neden ...
Kızlar herkese merhaba yakından takip edenler sevgilimle olan sorunlarımı hatırlar. O 2 senelik ilişki biteli 2 ay oldu. Kendimi o kadar çok yarım hissediyorum ki .. kullanılmış aşalanmış ... Ben onu kendimden bile çok sevdim ne dese yaptım arkadaşlarımla bağlantımı kestim dışar hayatımı kestim o borç ödüyor diye yeri geldi dükkan kirasını verdim yeri geldi faturasını ödedim 2 sefer telefon aldım saat aldım ve başka bir sürü şey bu kadar değer verdim cebinde parası yok diye tokum dedim her dışarı çıktığımızda zaten hep ben yaptım harcamaları. Annemle kaç sefer para konusu yüzünden kavga ettim paralarımı bitiriyorum diye 2 aydr hala aramız limoni annemle. O kdar basit bişe yüzünden ayrıldıki benden tek sorun onu bunaltmam mış işi varken benle ilgilenmesini istiyormuşum... Kaç kere kapısına gittim barışmadı. En son arkadaşımın evine çağırdık benım olduğumu bilmiyordu evi süsledim pasta yaptırdım uçan balonlar aldım vs vs vs .. İçeri girdi beni gördüğü gibi çekti gitti beni orda herkesin içinde rezil etti.. Sonra o sinirle aradım ben onu 2 senenin hatrına beni rezil ettiğine değdimi dedim suratıma kapadı teli mesaj attı telefonu ve saatı arkadasına vercem ondan alırsın diye bende verme boşuna bu hayatta hersey telefon saat değil dedim.. Oda doğru diyorsun değil mesela sen daha önce birine kaçmışın ve kim bilir hakkında daha bilmediğim neler var dedi. Yazıklar olsun dedim ya verdiğim emeklere yazıklar olsun böle bişe ye nasıl inanabilir. Beni ailemi en iyi tanıyoken o kdar çok içim kalbim acıyorki... Ben artık birine daha nasıl güvencem benb artık kendımi nasıl toparlıycam ... Neden insanlar bu kadar acımasız vicdsansız neden ...
keşke alsaydın onları sana duygu sömürü yapıyor hem terketmiş hemde onda kalacak onları al annene olmadı bir fakire ver ve kurban kes kurtulmuşun çoğu kız yapmışız dır böylesi safca hareketler(safca dediğim için kusura bakma hepimiz dedim biraz yumuşar diye :) ) bırak gitsin ne hali varsa görsünKızlar herkese merhaba yakından takip edenler sevgilimle olan sorunlarımı hatırlar. O 2 senelik ilişki biteli 2 ay oldu. Kendimi o kadar çok yarım hissediyorum ki .. kullanılmış aşalanmış ... Ben onu kendimden bile çok sevdim ne dese yaptım arkadaşlarımla bağlantımı kestim dışar hayatımı kestim o borç ödüyor diye yeri geldi dükkan kirasını verdim yeri geldi faturasını ödedim 2 sefer telefon aldım saat aldım ve başka bir sürü şey bu kadar değer verdim cebinde parası yok diye tokum dedim her dışarı çıktığımızda zaten hep ben yaptım harcamaları. Annemle kaç sefer para konusu yüzünden kavga ettim paralarımı bitiriyorum diye 2 aydr hala aramız limoni annemle. O kdar basit bişe yüzünden ayrıldıki benden tek sorun onu bunaltmam mış işi varken benle ilgilenmesini istiyormuşum... Kaç kere kapısına gittim barışmadı. En son arkadaşımın evine çağırdık benım olduğumu bilmiyordu evi süsledim pasta yaptırdım uçan balonlar aldım vs vs vs .. İçeri girdi beni gördüğü gibi çekti gitti beni orda herkesin içinde rezil etti.. Sonra o sinirle aradım ben onu 2 senenin hatrına beni rezil ettiğine değdimi dedim suratıma kapadı teli mesaj attı telefonu ve saatı arkadasına vercem ondan alırsın diye bende verme boşuna bu hayatta hersey telefon saat değil dedim.. Oda doğru diyorsun değil mesela sen daha önce birine kaçmışın ve kim bilir hakkında daha bilmediğim neler var dedi. Yazıklar olsun dedim ya verdiğim emeklere yazıklar olsun böle bişe ye nasıl inanabilir. Beni ailemi en iyi tanıyoken o kdar çok içim kalbim acıyorki... Ben artık birine daha nasıl güvencem benb artık kendımi nasıl toparlıycam ... Neden insanlar bu kadar acımasız vicdsansız neden ...
Ben de bu soruyu soruyorum 1 haftadır.. Benzer şeyleri yaşayan arkadaşım dün o lanet olası sevgilisiyle devam etme kararı almış. Aynı şeyleri yaşayıp tekrar ayrıldığında sakın gelip bana ağlama dedim. Ciddi anlamda üzüldüm onun adına...Fake misin acaba ya, fake değilsen çok yazık. Bir insan neden bile bile lades der?
adam seni resmen kullanmis isi bitincede terk etmis biraz agir oldu ama kusura bakma tatlim sen cok temiz kalplisin allah kalbine gore verir insallah tatlim ilerdes senin gibi cok iyi biri senin gibi iyi niyetli biri cikar karsinaKızlar herkese merhaba yakından takip edenler sevgilimle olan sorunlarımı hatırlar. O 2 senelik ilişki biteli 2 ay oldu. Kendimi o kadar çok yarım hissediyorum ki .. kullanılmış aşalanmış ... Ben onu kendimden bile çok sevdim ne dese yaptım arkadaşlarımla bağlantımı kestim dışar hayatımı kestim o borç ödüyor diye yeri geldi dükkan kirasını verdim yeri geldi faturasını ödedim 2 sefer telefon aldım saat aldım ve başka bir sürü şey bu kadar değer verdim cebinde parası yok diye tokum dedim her dışarı çıktığımızda zaten hep ben yaptım harcamaları. Annemle kaç sefer para konusu yüzünden kavga ettim paralarımı bitiriyorum diye 2 aydr hala aramız limoni annemle. O kdar basit bişe yüzünden ayrıldıki benden tek sorun onu bunaltmam mış işi varken benle ilgilenmesini istiyormuşum... Kaç kere kapısına gittim barışmadı. En son arkadaşımın evine çağırdık benım olduğumu bilmiyordu evi süsledim pasta yaptırdım uçan balonlar aldım vs vs vs .. İçeri girdi beni gördüğü gibi çekti gitti beni orda herkesin içinde rezil etti.. Sonra o sinirle aradım ben onu 2 senenin hatrına beni rezil ettiğine değdimi dedim suratıma kapadı teli mesaj attı telefonu ve saatı arkadasına vercem ondan alırsın diye bende verme boşuna bu hayatta hersey telefon saat değil dedim.. Oda doğru diyorsun değil mesela sen daha önce birine kaçmışın ve kim bilir hakkında daha bilmediğim neler var dedi. Yazıklar olsun dedim ya verdiğim emeklere yazıklar olsun böle bişe ye nasıl inanabilir. Beni ailemi en iyi tanıyoken o kdar çok içim kalbim acıyorki... Ben artık birine daha nasıl güvencem benb artık kendımi nasıl toparlıycam ... Neden insanlar bu kadar acımasız vicdsansız neden ...
adam seni resmen kullanmis isi bitincede terk etmis biraz agir oldu ama kusura bakma tatlim sen cok temiz kalplisin allah kalbine gore verir insallah tatlim ilerdes senin gibi cok iyi biri senin gibi iyi niyetli biri cikar karsina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?