Boşa geçen 2 sene ...

Ona değil kendi verdiğim değere salaklıklara ağlıyorum annemi bir hiç uğruna üzdüğüme ağlıyorum. Yediremiyorum o lafını yediremiyorum.... Kalbime bıçak sapladı kafamdan atamıyorum canımı yakıyor

Bu erkeklerin hiçbirine değmiyor gerçekten. Giderse ekime gitmezse s.. de geç.

Zaten onu şuan da düşünüyorum bu yüzden kendimi toparlayamıyorum.
Abartma bence.

Öncelikle 2 yıl çok büyük bir kayıp değil, 8 yılda olabilirdi bu? Kaç yaşındasın?

İkincisi bu adam bu hediyeleri zorla sana aldırmadıysa, gönlünden geçmiş almışsın. O zaman vererek sen de mutlu olmuşsun. Para ile sevgi alınamayacağına, kandırıldım diye kendini hırpalama. Hediyelerim karşısında sevgi vaad etmişti deme. Vermek istedim, aldım de.

Nakit para olarak verdiğini geri isteyebilirsin, sonuçta mutlaka borç, ödeyeceğim vs demiştir.

Şimdi üzülme değil, sevinme zamanı. Çık hayatını yaşa, bir parazitten kurtuldum, şükür ki evlenmeden ayrıldım diye sadaka ver.

Sakın bir daha kendini küçük düşürme. Sen ne kadar çabuk onu siler, mutlu olur, hayata karışırsan; o o kadar rahatsız olur.

Toparlanmak zorundasın
Durumu dramatize etme, silkelen ve yaşamına geri dön, bu anneni daha mutlu eder
O kadar hakareti sindirmişsin zaten, çek üzerine bir çizgi ayağa kalk
Sen böyle yıkılıp döküldükçe ailen daha çok üzülür

evet tabiki ben istediğim için içimden geldiği için yaptım bazı şeyleri .. 26 yaşındayım şimdi diyceksin küçükte değilsin evet değilim ama kör oldum işte . Herkez geri iste hatta al o telefonu da sat parayı al dedi ama ben başımın gözümün sadakası olarak bağışladım herşeyi ve Allah a bıraktım Allah biliyorum ki yanına bırakmıycak

Çok ağır yaşadım zaten İlaç kullanıyorum onun sayesinde iyiyim ağlıyamıyorum bile ama ilacın geçiremediği tek şey kalbimdeki o lafın acısı

1- fazla verici davranmissiniz (karşı taraf daha değerli oldu)
2- ister istemez bu verdiklerimiz sizde bir beklenti yaratmış karşılığını görememişsiniz (normaldir )
3- karşı tarafın sizi gerçekten sevmediğiyle yüzleşmişsiziz ( acı ama gercek)
4- buna rağmen herkesin içinde bir sürpriz yapma gibi bir hatada bulunmuşsunuz ( karşı taraf iyice şımardı, hatalarını görmek yerine iyice sizi suçladı bu davranışı bir emrivaki olarak gördü )
5- en son hatanız ve kendinize yaptığınız en büyük kötülük hala bu insan için üzülmenizdir

2 senem kayboldu diye bir şey yok kimine göre çok kısadır bu süre ama kimine göre çok uzun , ne kadar sureyle yapildigi degil önemli olan hatanin farkına varip yanlis yoldan dönmektir

İşte canım, gençsin hala. Böyle ahlayarak vahlayarak kendi psikolojini bozma diye dedim. Hediyeler boğduğun şahıs ölmüşte olabilirdi.
Boşver, sadakam olsun de geç ki, kendin geçmişte takılı kalma.
Ama atıyorum 1000 TL kira, 500 borç vs gibi nakit paralar verdiysen, ihtiyacım var diye geri iste bence. Haybeden gelen para gibi düşünür, hem sana hem anneciğine alışveriş yaparsın, iyi gelir :)

26 yeni bir başlangıç için çok güzel bir yaş. Çocuğa kaptırdığın hediye paraları da, bu işten alacağın derse fazlasıyla değer.
Ya bu adi ile evlenmiş olsaydın?

Kesinlikle onun için üzülmüyorum. Üzüldüğüm şey bana en son o lafı etmesi birine kaçmışın demesi nasıl böle bişe diyebilir . Heleki böle bi insan yüzünden annemi üzdüm

Evet kesinlikle öle çok saolun içimi ferahlattınız gerçekten. O paraları ben ona dedim zaten sadaka olarak sana bağışladım dedim daha bunu dedikten sonra geri adım atıp onla muhattap olup istemem

Kesinlikle onun için üzülmüyorum. Üzüldüğüm şey bana en son o lafı etmesi birine kaçmışın demesi nasıl böle bişe diyebilir . Heleki böle bi insan yüzünden annemi üzdüm

Artık pişman olmayın lütfen oldu ve bitti geçmişi geri getiremiyoruz . Anneniz de sizi zaten affedecek, et tırnaktan ayrılmaz ki herkes hata yapar. O da sizin aşık olduğunuzu düşündüğünuz için bu hatayı yaptığınızın bilincinde sadece size bir süre kırgın kalır ama geçer..

o lafı sakın sakın kafanıza takmayın siz kendinizi biliyorsunuz, kimsenin ne bir söylediğinde eksilir ne de çoğalirsiniz. Bazi insanlar ayrılık aşamasında asıl kişiliklerini ortaya çıkartıyorlar. Sizin güvendiğiniz adam size bu ithamda bulunabilecek biriymiş. Bunu görmüş olmanız daha iyi değil mi? Bazen canımızı gerçekler çok acıtır ama iyi ki başımıza gelir ki ileride daha kötülerinden korunmuş oluruz. Lütfen böyle bir lafı edebilen insanı ve onun ne söylediğini dikkate almayın. Büyük ihtimalle sizin umudunuzu kesmeniz için, barışmak için artık çabalamayın diye bu çok çirkin lafı etmiş ama size çok büyük bir iyilik yapmış farkında olmadan. Artık onu iyi hatirlamayacaksiniz ve karşınıza gerçekten sizi seven biri çıktığı zaman aradaki farkı görüp gerçek sevgiyi yaşayabileceksiniz. Buna inanın her şey çok daha güzel olacak..

Son düzenleme:
Evet kesinlikle öle çok saolun içimi ferahlattınız gerçekten. O paraları ben ona dedim zaten sadaka olarak sana bağışladım dedim daha bunu dedikten sonra geri adım atıp onla muhattap olup istemem
Yaw ne kadar iyi niyetlisin sen öyle.
Tamam, boşver...ama üzme artık kendini. Akşam bir kek yap, çay koy. Sarıl anneciğine, annem sen hep haklıymışsın. O defter benim için kapandı de. O da sana destek olsun :)

Gerçekten sandığın kadar hayıflanacak bir durum yok, hangimiz hata yapmadık; ama bu yaşadığında takılıp kalır daha fazla yıllarını heba edersen, ya da bu şerefsiz döndüğünde yumuşar, yeni bir şans verirsen, o zaman kafanı duvara vurmakta haklı olursun

Evet ben zaten bu kadar kullanılmış olmama üzülüyorum unutamıyorum kaldıramıyorum. Ben bunları hak etmedim
Bence olayı algılama şeklini değiştirsen iyi edersin. 2 senem boşa gitti diye kendini yemek yerine, gördüğün hataları bir daha yapmayarak hayatına devam etmeyi dene. İyi ya da kötü, hayatta herşey bir tecrübedir, tecrübe de güzel bir kazanım bence.

hiç kimse için aileni aslaaa ve asla üzme buda iyi bir ders senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…