boşa giden 8 yıl

bbgiimmm

Kızım abla oluyor :)
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
527
271
53
Merhaba kızlar ben ablam hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Ablamın 8 senedir konuştuğu biri vardı kavga da ettikleri oluyordu ama bir türlü ayrılamadılar ablam 3 yıldır Antalya da yüzme eğitmenliği yapıyor istanbula yazları geliyor son bir aydır erkek arkadaşı ablamı pek fazla aramıyordu ablam ne zaman arasa telefonu meşgulmüş bana anlattı biri mi vardır dedi bende eğer hissettiysen vardır dedim internetten hangi operatör kullanıyorsa numarasını yaz kiminle konuşmuş ne kadar sıklıkla kaç dakika konuşmuş bak dedim o da bakmış az önce beni aradı ve hüngür hüngür ağlıyordu aralıksız bir şekilde konuşuyormuş kızla hemde ve ablama da hep erkek bir arkadaşıyla konuştuğunu söylüyormuş bugün ablam gerçeği öğrenince çok sarsıldı tabi ve bende yanında olamadığım için şuan huzursuzum sizinle paylaşmak istedim ablam numarayı kaydetmiş ve whatsapp ta kız fotoğrafı görmüş numarayı aramış kimsin sen diye kızda ablamın ismini söylemiş ablamda beni nerden tanıyorsun erkek arkadaşımla neden sürekli konuşuyorsun demiş kızda seni ne ilgilendiriyor ki senin neyin oluyor demiş ablamda anlamadınız sanırım 8 senelik erkek arkadaşım demiş kızda bu saatten sonra benim hiç birşeyim değil diyip kapatmış ablama mesajlar atmış onun bir suçu yok ben peşinden gittim o hep beni aşağıladı hep seni sevdiğini söyledi bırakma sevgilini bi sana bak bi bana sen benden kat kat güzelsin sevgilisi olduğunu bilmiyordum bilseydim asla böyle birşey yapmazdım filan demiş.. ama ben hiç inanmadım önce ablama sen kimsin diyor sonra o seni seviyor diyor sonra yine bilseydim asla aramazdım onu diyor bide kız ablamı aşırı savunuyor sizce de Saçma değil mi yoksa ben mi hala anlıyamadım adam onu terslemişse neden ablama böyle bi kız var yakamı bırakmıyor demedi de erkek arkadaşimla konuşuyorum diye sakladı sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Geçmiş olsun. Olan olmuş ablanız aldatılmış. Bu saatten sonra düşüneceği şey affedip affetmemek olmalı. Kızı düşünmeyi bıraksın. Bu gibi durumlarda kıza takılmamak lazım. Tek suçlu sevgisine sahip çıkmayan,sevgilisi olduğu halde başkalarına kapılan erkek bu durumda. O yüzden kız asılmış,sevgilimin suçu yokmuşları bıraksın. Dürüst erkek aldatmamalı. Bu arada bence affetmeainde. Sevgili iken yapan evlenincede yaoar bu işi.

Öyle veya böyle aldatılmış ablan hiç uğraşmasın ayrılsın zaten uzak ilişki yürütmek bence mümkün değil zor
Bende öyle söyledim ama kızın konuşmaları çelişkili ve çok saçma sanki bir oyun oynanıyor gibime geldi

Bende öyle söyledim ama kızın konuşmaları çelişkili ve çok saçma sanki bir oyun oynanıyor gibime geldi
Sevgilisi yakalanınca kıza baskı yapmıştır böyle msj at diye veya belkide kendi bile atmış olabilir sakın kanmasın ablan kız kandırmış olsa sevgilisini bile kanmamalıydı

Ablam sevgilimin suçu yok demiyor cnm aldattığı kız ablama ben koştum peşinden filan diyor ve bana ćok saçma geliyr

Kız ablanızın sevgilisine söylediyse o bunları söyletmiş olabilir. Sonuç değişmiyor ama ablanız aldatılmış.

Kizin soyledigi dogru olsaydi araliksiz konusmalar olmazdi...
Aynen bende buna takılıyorum madem adam sana yüz vermedi neden telefonda konuşuyordu sürekli üstelik ablama da neden erkek arkadaşımla konuşuyorum diye yalan söyledi kız baya baya sallıyor ama neden bu yalanları söylüyor ona anlam veremiyorum

Sevgilisi yakalanınca kıza baskı yapmıştır böyle msj at diye veya belkide kendi bile atmış olabilir sakın kanmasın ablan kız kandırmış olsa sevgilisini bile kanmamalıydı
Bak bu aklıma hiç gelmedi daha doğrusu ablama dedim ki aklıma takılan kız neden sürekli seni savunuyor ve sevgilini bırakma diye ısrar ediyor sanki bunu seninki yaptırıyor gibi geldi bana dedim ama sana da yalan söylüyodu erkek arkadaşım la konuşuyorum diye dedim ama bunu adamında yazabiliceğini hiç düşünmemiştim olabilir çünkü mantıkli

Kız ablanızın sevgilisine söylediyse o bunları söyletmiş olabilir. Sonuç değişmiyor ama ablanız aldatılmış.
Aynen sonuç aynı bende böyle söyledim çok ağladı ben ona 8 yılımı verdim dedi hala inanamıyorum dedi çok kötüydü

Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Bu saatten sonra affetse bile nasıl huzurlu bi ilişki yürütecek ki ?

Ayrıca fatura dökümünde kızın onu aramalarini değil, adamın kızı aramaları gözüküyor (diye biliyorum). Ee o zaman pek de peşinde koşulmuşa benzemiyor

Tek denilecek şey geçmiş olsun.
Evet harcanan 8 sene az bir zaman değil.
Fakat aldatılmak hazmedilecek birşey de değil.
Ablanıza sabırlar dilerim.

numarayı aramış kimsin sen diye

Ben hemcinslerimin elin kızını bu kadar rahat nasıl arayıp da hesap sorduklarını anlayamıyorum açıkçası. Kimsin sen falan demeler. Muhatabı erkek arkadaşı. Onunla konuşacak bütün hesabı ona soracak. Erkek arkadaşı yalan söyleyebilir falan da yok. Yani şimdi sanki çok mu açık oldu durum.

bence saçma kız onu ıstemeseydı telde okadar konuşmazlardı

Haticeyi boşverin neticeye bakın.
Aldatmış kendisini adam. Terk etmesi gerekirken. Kızın söylediklerini düşünüyor.

valla durum apaçık ortada.
ablan aldatılmış.
hikayelere kaya yormayın.
evlilik filan yok muydu gündemde.
8 yıl çook uzun bir süre.
yaşlarını bilmiyorum gerçi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…