ikisini de bir arada yürütmüş adam.Merhaba kızlar ben ablam hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Ablamın 8 senedir konuştuğu biri vardı kavga da ettikleri oluyordu ama bir türlü ayrılamadılar ablam 3 yıldır Antalya da yüzme eğitmenliği yapıyor istanbula yazları geliyor son bir aydır erkek arkadaşı ablamı pek fazla aramıyordu ablam ne zaman arasa telefonu meşgulmüş bana anlattı biri mi vardır dedi bende eğer hissettiysen vardır dedim internetten hangi operatör kullanıyorsa numarasını yaz kiminle konuşmuş ne kadar sıklıkla kaç dakika konuşmuş bak dedim o da bakmış az önce beni aradı ve hüngür hüngür ağlıyordu aralıksız bir şekilde konuşuyormuş kızla hemde ve ablama da hep erkek bir arkadaşıyla konuştuğunu söylüyormuş bugün ablam gerçeği öğrenince çok sarsıldı tabi ve bende yanında olamadığım için şuan huzursuzum sizinle paylaşmak istedim ablam numarayı kaydetmiş ve whatsapp ta kız fotoğrafı görmüş numarayı aramış kimsin sen diye kızda ablamın ismini söylemiş ablamda beni nerden tanıyorsun erkek arkadaşımla neden sürekli konuşuyorsun demiş kızda seni ne ilgilendiriyor ki senin neyin oluyor demiş ablamda anlamadınız sanırım 8 senelik erkek arkadaşım demiş kızda bu saatten sonra benim hiç birşeyim değil diyip kapatmış ablama mesajlar atmış onun bir suçu yok ben peşinden gittim o hep beni aşağıladı hep seni sevdiğini söyledi bırakma sevgilini bi sana bak bi bana sen benden kat kat güzelsin sevgilisi olduğunu bilmiyordum bilseydim asla böyle birşey yapmazdım filan demiş.. ama ben hiç inanmadım önce ablama sen kimsin diyor sonra o seni seviyor diyor sonra yine bilseydim asla aramazdım onu diyor bide kız ablamı aşırı savunuyor sizce de Saçma değil mi yoksa ben mi hala anlıyamadım adam onu terslemişse neden ablama böyle bi kız var yakamı bırakmıyor demedi de erkek arkadaşimla konuşuyorum diye sakladı sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Şifresini istemiş adam da vermiş anlamamış bile ki hala anlamadıTelefon dökümüne internetten direk bakamazki nasıl bakmış ilginç
Aynen ama kız yalan söylüyor ablamı bile bile konuşmuşkız bilmiyordum demiş
8 yıldır sevgilisi olan bir erkeğin peşinden koşuyorsa ve bilmiyorsa
sevgilisi arandığı için söylemiyor anlamı çıkarırım
ki adam sonuçta aldatmış bu gerçek değişemez olayın neresinden bakarsanız bakın
Merhaba kızlar ben ablam hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Ablamın 8 senedir konuştuğu biri vardı kavga da ettikleri oluyordu ama bir türlü ayrılamadılar ablam 3 yıldır Antalya da yüzme eğitmenliği yapıyor istanbula yazları geliyor son bir aydır erkek arkadaşı ablamı pek fazla aramıyordu ablam ne zaman arasa telefonu meşgulmüş bana anlattı biri mi vardır dedi bende eğer hissettiysen vardır dedim internetten hangi operatör kullanıyorsa numarasını yaz kiminle konuşmuş ne kadar sıklıkla kaç dakika konuşmuş bak dedim o da bakmış az önce beni aradı ve hüngür hüngür ağlıyordu aralıksız bir şekilde konuşuyormuş kızla hemde ve ablama da hep erkek bir arkadaşıyla konuştuğunu söylüyormuş bugün ablam gerçeği öğrenince çok sarsıldı tabi ve bende yanında olamadığım için şuan huzursuzum sizinle paylaşmak istedim ablam numarayı kaydetmiş ve whatsapp ta kız fotoğrafı görmüş numarayı aramış kimsin sen diye kızda ablamın ismini söylemiş ablamda beni nerden tanıyorsun erkek arkadaşımla neden sürekli konuşuyorsun demiş kızda seni ne ilgilendiriyor ki senin neyin oluyor demiş ablamda anlamadınız sanırım 8 senelik erkek arkadaşım demiş kızda bu saatten sonra benim hiç birşeyim değil diyip kapatmış ablama mesajlar atmış onun bir suçu yok ben peşinden gittim o hep beni aşağıladı hep seni sevdiğini söyledi bırakma sevgilini bi sana bak bi bana sen benden kat kat güzelsin sevgilisi olduğunu bilmiyordum bilseydim asla böyle birşey yapmazdım filan demiş.. ama ben hiç inanmadım önce ablama sen kimsin diyor sonra o seni seviyor diyor sonra yine bilseydim asla aramazdım onu diyor bide kız ablamı aşırı savunuyor sizce de Saçma değil mi yoksa ben mi hala anlıyamadım adam onu terslemişse neden ablama böyle bi kız var yakamı bırakmıyor demedi de erkek arkadaşimla konuşuyorum diye sakladı sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Sevgilisi yakalanınca kıza baskı yapmıştır böyle msj at diye veya belkide kendi bile atmış olabilir sakın kanmasın ablan kız kandırmış olsa sevgilisini bile kanmamalıydı
Aynen ama kız yalan söylüyor ablamı bile bile konuşmuş
Cnm biz dışardan bakınca böyle düşünüyoruz tabiki doğrusu da dediğin gibi ama onun psikolojisini anlayamayız şuan ne düşünüyorsun ne yapmak istiyorsun diyorum hala hesap vericek bana böyle bitmez diyo bende üzmek istemiyorum ablamı ama benim için aldatan kışı de aldattığı kişide önemli değil yaptı mı yaptı bunu evlenmeden önce görmesi onun aslında en büyük şansı hala karşındakinin bitirmesini bekliyo yani adam ya Özür dilerim boşluğa düştüm ben seni seviyorum dese bu hemen affedicek ne yazık ki çok dil döktük bütün aile ama anlamıyor anlatamıyoruzBen hemcinslerimin elin kızını bu kadar rahat nasıl arayıp da hesap sorduklarını anlayamıyorum açıkçası. Kimsin sen falan demeler. Muhatabı erkek arkadaşı. Onunla konuşacak bütün hesabı ona soracak. Erkek arkadaşı yalan söyleyebilir falan da yok. Yani şimdi sanki çok mu açık oldu durum.
Biliyorum adamın aramalarının gözüktüğü nü ki zaten o aramış bu aramış farketmez konuşup Buluşmalar aldatılmış ama keşke birde ablam anlasaSinek küçüktür ama mide bulandırır. Bu saatten sonra affetse bile nasıl huzurlu bi ilişki yürütecek ki ?
Ayrıca fatura dökümünde kızın onu aramalarini değil, adamın kızı aramaları gözüküyor (diye biliyorum). Ee o zaman pek de peşinde koşulmuşa benzemiyor
Eski biri demiş ablam için kız öyle söylüyor zaten ablam uçağa atladı geldi adamın telefonları kapalı sadece kızla konuşmak için açıyor sonra tekrar kapatıyor bu bile ayrılması için yeter li bir sebep ama ablam Anlamıyor benim 8 senemi çaldı diyip duruyorKizi bosver bi sen. Var sayalimki kiz bilmiyordu sevgilisi oldugunu. E sevgilisi demezmi " beni sevgilim var 8 senelik birak pesimi" diye? Kizi bi kenara koyalim. Sevgilisi oldugunu soylemeyen erkek zaten besbelli abazalik pesindedir.
Yani ' kiz dogrumu soyluyor, yalanmi, acaba ne" derdini bosverin. Onemsiz bunlar. Siz gidin sevgilsinden hesap sorun. Neden soylememis ablanizi?
Oda geçen yıllara verdiği emeklere dayanamıyor şuan zaten sağolun teşekkür ederimTek denilecek şey geçmiş olsun.
Evet harcanan 8 sene az bir zaman değil.
Fakat aldatılmak hazmedilecek birşey de değil.
Ablanıza sabırlar dilerim.
İlk Uçaga binip geldi ıstanbula ama adamın nerde olduğu belli değil telefonları da kapalıAyrildi mi ablan?
İlk Uçaga binip geldi ıstanbula ama adamın nerde olduğu belli değil telefonları da kapalıAyrildi mi ablan?
Hiç değil ve hiç birimiz istemiyoruz bu adamıhem erkek arkadaşı tersliyo hem de sevgilisi olduğunu bilmiyordum diyor bu terslemeler sırasında hiç söylemiş mi erkek arkadaşı ablanın?
bu iş yaş. adam tekin biri değil..
Yazık günah ya valla çok yazık evli erkeklerden ne istiyorlar hala aklım almıyor nefret ediyorum böyle o...pulardanAynısı kız kardeşime de oldu ustelik evliyken ve hala devam ediyor sanırım kardeşim bosanacakti bu yüzden ama çocuğu için bir kez daha denemeye karar vermişti ayni şekilde eşinin aldattığı surtkte kardeşime demiş bosanmayin sakin eşinin sucu yok baskasiydi o konuştuğum falan diyomus ama kardeşim gormus bütün mesajlarını video bile göndermiş kardeşimin eşine
dahada ileri gidip yatmislar dusunun hepsi aynı oluyor sanırım bu srtklerin kız demek istemiyorum boylelerine
Yazık günah ya valla çok yazık evli erkeklerden ne istiyorlar hala aklım almıyor nefret ediyorum böyle o...pulardanAynısı kız kardeşime de oldu ustelik evliyken ve hala devam ediyor sanırım kardeşim bosanacakti bu yüzden ama çocuğu için bir kez daha denemeye karar vermişti ayni şekilde eşinin aldattığı surtkte kardeşime demiş bosanmayin sakin eşinin sucu yok baskasiydi o konuştuğum falan diyomus ama kardeşim gormus bütün mesajlarını video bile göndermiş kardeşimin eşine
dahada ileri gidip yatmislar dusunun hepsi aynı oluyor sanırım bu srtklerin kız demek istemiyorum boylelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?