boşa giden 8 yıl

kız bilmiyordum demiş
8 yıldır sevgilisi olan bir erkeğin peşinden koşuyorsa ve bilmiyorsa
sevgilisi arandığı için söylemiyor anlamı çıkarırım
ki adam sonuçta aldatmış bu gerçek değişemez olayın neresinden bakarsanız bakın

ikisini de bir arada yürütmüş adam.

Telefon dökümüne internetten direk bakamazki nasıl bakmış ilginç

Aynen ama kız yalan söylüyor ablamı bile bile konuşmuş

hem erkek arkadaşı tersliyo hem de sevgilisi olduğunu bilmiyordum diyor bu terslemeler sırasında hiç söylemiş mi erkek arkadaşı ablanın?
bu iş yaş. adam tekin biri değil..

Aynısı kız kardeşime de oldu ustelik evliyken ve hala devam ediyor sanırım kardeşim bosanacakti bu yüzden ama çocuğu için bir kez daha denemeye karar vermişti ayni şekilde eşinin aldattığı surtkte kardeşime demiş bosanmayin sakin eşinin sucu yok baskasiydi o konuştuğum falan diyomus ama kardeşim gormus bütün mesajlarını video bile göndermiş kardeşimin eşine
dahada ileri gidip yatmislar dusunun hepsi aynı oluyor sanırım bu srtklerin kız demek istemiyorum boylelerine

Sevgilisi yakalanınca kıza baskı yapmıştır böyle msj at diye veya belkide kendi bile atmış olabilir sakın kanmasın ablan kız kandırmış olsa sevgilisini bile kanmamalıydı

Katiliyorum. Zamaninda bana oynamislardi bu oyunu eski sevgilim ve buldugu kiz bbgiimmm . Kanmasn ablan. Ben asil gercegi 10 ay snra ogrendim. Megersem kizi aramis, boyle boyle diycen eger demezsen seni herkese rezil ederim her haltini biliyorum demis. Kizda mecburi tam senin anlattiklarini soyledi " sen benden daha guzelsin zaten, x seni seviyor, ben beni sevmesini cok istedim ama o senden baskasini sevmiyor, kiymetini bil" vs vs. Eger kizda en az bi U donusu farkettiyseniz zaten besbelli biseyler donuyor. Kanmayin.

Aynen ama kız yalan söylüyor ablamı bile bile konuşmuş

Kizi bosver bi sen. Var sayalimki kiz bilmiyordu sevgilisi oldugunu. E sevgilisi demezmi " beni sevgilim var 8 senelik birak pesimi" diye? Kizi bi kenara koyalim. Sevgilisi oldugunu soylemeyen erkek zaten besbelli abazalik pesindedir.

Yani ' kiz dogrumu soyluyor, yalanmi, acaba ne" derdini bosverin. Onemsiz bunlar. Siz gidin sevgilsinden hesap sorun. Neden soylememis ablanizi?

Cnm biz dışardan bakınca böyle düşünüyoruz tabiki doğrusu da dediğin gibi ama onun psikolojisini anlayamayız şuan ne düşünüyorsun ne yapmak istiyorsun diyorum hala hesap vericek bana böyle bitmez diyo bende üzmek istemiyorum ablamı ama benim için aldatan kışı de aldattığı kişide önemli değil yaptı mı yaptı bunu evlenmeden önce görmesi onun aslında en büyük şansı hala karşındakinin bitirmesini bekliyo yani adam ya Özür dilerim boşluğa düştüm ben seni seviyorum dese bu hemen affedicek ne yazık ki çok dil döktük bütün aile ama anlamıyor anlatamıyoruz

Biliyorum adamın aramalarının gözüktüğü nü ki zaten o aramış bu aramış farketmez konuşup Buluşmalar aldatılmış ama keşke birde ablam anlasa

Eski biri demiş ablam için kız öyle söylüyor zaten ablam uçağa atladı geldi adamın telefonları kapalı sadece kızla konuşmak için açıyor sonra tekrar kapatıyor bu bile ayrılması için yeter li bir sebep ama ablam Anlamıyor benim 8 senemi çaldı diyip duruyor

Tek denilecek şey geçmiş olsun.
Evet harcanan 8 sene az bir zaman değil.
Fakat aldatılmak hazmedilecek birşey de değil.
Ablanıza sabırlar dilerim.
Oda geçen yıllara verdiği emeklere dayanamıyor şuan zaten sağolun teşekkür ederim

Sürekli çalıştılar ablamda erkek ardaşıda ailelere bakmaktan kendileri bir yuva kuramadılar hiç birimiz bu ilişkiyi onaylamıyoruz adamın ailesi de aynı şekilde istemiyorlar ama onlar biz istemedikçe inat edip ayrılmadılar börek dükkanı açıcaktı adam ortak biriyle şu kadar kazanırız böyle yaparız sonra yuvamizı Kurarız diye plan yaptılar ablam la 10 bin çekti eline verdi dükkan açtı diye ortağı bunları dolandırdı kaçtı dükkan kapandı banka kredisinin ihaleside ablama kaldı ablamın üstunde diye daha bu yaz üzerine aldı adam. 2 hafta önce de artık evlenelim demiş ablama bide sürekli yalan dolan zeymuran0

Son düzenleme:
Yazık günah ya valla çok yazık evli erkeklerden ne istiyorlar hala aklım almıyor nefret ediyorum böyle o...pulardan

Yazık günah ya valla çok yazık evli erkeklerden ne istiyorlar hala aklım almıyor nefret ediyorum böyle o...pulardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…