Bu durumda ben olsam ne yapar eder telefon numarasını öğrenir yeni alacağım bir hat ile kendisiyle tanışmak istediğimi söyler arkadaş olurdum... Sevgili kıvamına geldiğimizde buluşma ayarlar aslında kendisinin ne kadar aptal olduğunu gösterirdim
Bir kere aldatan erkek affedildiyse gene aldatır. Hatta seni aldattığı kadınıda başka bir kadınlada aldatır buna emin olabilirsin.Bunu yaşam biçimi haline getirmiş insanlar var. Ama ne zaman bunun sonucunun çok ağır kayıplara neden olucağını görürse o zaman daha emin adımlarla ilerliycektir.Benim size tavsiyem 2 tane çocuğunuz var kimi uzmanlar bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorlar eşinize piskolojik destek önerebilirsiniz. Bir arkadaşımın başınada buna benzer bir olay gelmişti üstelik hamileyken o duygularla yaşadı bunu. Eşiyle haliyle ayrılma noktasına geldi evi terk etti vs. Sonra sizde tahmin edersiniz ki arkasından yalvarmalar, yakarmalar, bir daha yapmıycamlar falan filan. arkadaşım eşini tek bir şartla affediceğini söyledi piskolojik tedavi görmeni istiyorum dedi. Ve eşide kabul etti hem arkadaşım hem eşi birlikte bunu aştılar. Sende bu durumu düzeltebilirsin eğer hala eşini seviyorsan 2 çocuğun için bu aileyi kurtarabilirsin.Şimdi kadınlık gururum, onurum nolucak diyceksin belki Biliyorum kadın için o aldatılmış olma hissi çok korkunç ama erkekler bunu duygusal boyutta yaşamıyorlar. Tamamen heyecan üstüne kurulu bu heleki tekrarlanıyorsa tam anlamıyla adrenalin bağımlısı olmuş demektir. Onun hasta olduğunu düşünebilirsin ve ona yardım edebilirsin. Ben yuva yıkmak yerine kurtarabilicek birşeyler varmı o tarafından bakmayı tercih ediyorum. en azından denemekten birşey kaybetmezsin.
Bu da aldatmaya yeni bir kilif heralde?
Erkegi aklamakta sinir yok
helal olsun biz kadinlara...
Slm arkadaslar.fikirlerinize ihtiyacim var.8 yillik evliyim ve 2 tane cocugum var.bosanmak icin binlerce sebebim olmasina ragmen herseferinde baska sebeplerle bosanamadim.tabi her defasinda daha fazla pisman oldum.esim normalde cok alakali ve sevecen biri.ama sadik olmayi asla beceremiyor.daha on e defalarca bildim telefonun disinda farkli bir telefonu oldugunu ogrendim.fakat hic ispat edemeximmoda hep onundu bunundu gibi oyaladi beni.gectigimiz aralil ayinda saglam aldatti beni.o gun bitirmistim beynimde.ama intihar etmeler yalvarmalar arda arlasi kesilmeyen pismanlik sozleri bide kizomin girdigi depresyonla ana karsi aldigi tavir beni kararimdan vazgecirdi.tabi bidaha asla ayni olamadik.hep bir aciyla yasadim. Simdi yeni aldigim bi duyuma gore esimin yine bir telefonu vamis benden gizli.yani ben hic guvenemeyecekmiyim bu adama.yapti yine yapacagini.bu defa ona bisey belli etmedim.bu telefonu bisekilde yamalam lazim ama nasil.eve getirmiyor.dukkanda birakiyor muhtemelen.simdi soylesem yine inkar edecek.
arkadaş erkekleri aklamaya çalışmıyor bence bu psikolojik bir problem diyor ve haklı olabilir, eşini sevdiği ve fakat heyecan adrenalin aradığı için aldatan erkek çok, düzelen olmuş mudur bilemem ama bir çözüm önerisi sunuyor sadece bence psikolojik yardım alsın diyor, kendi yöntemlerinle çözemezsin diyor yani :) kadınlar da bile var bu eşini sevmediği için değil zevk için aldatan araştırın mutlaka anlayacaksınız konuyu. bence bu tarz insanların hiç evlenmemesi çocuk sahibi olmaması gerek sonucta kendi nefsine sahip çıkamıyor ama bir kere olan olmuş artık boşan desek de boşanamayacak o kadar çok kadın varki belki düzelirler umudunda. Allah ıslah etsin böyle insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?