bosa kurek cekiyorum:((

Zamanilac

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
648
0
316
Slm arkadaslar.fikirlerinize ihtiyacim var.8 yillik evliyim ve 2 tane cocugum var.bosanmak icin binlerce sebebim olmasina ragmen herseferinde baska sebeplerle bosanamadim.tabi her defasinda daha fazla pisman oldum.esim normalde cok alakali ve sevecen biri.ama sadik olmayi asla beceremiyor.daha on e defalarca bildim telefonun disinda farkli bir telefonu oldugunu ogrendim.fakat hic ispat edemeximmoda hep onundu bunundu gibi oyaladi beni.gectigimiz aralil ayinda saglam aldatti beni.o gun bitirmistim beynimde.ama intihar etmeler yalvarmalar arda arlasi kesilmeyen pismanlik sozleri bide kizomin girdigi depresyonla ana karsi aldigi tavir beni kararimdan vazgecirdi.tabi bidaha asla ayni olamadik.hep bir aciyla yasadim. Simdi yeni aldigim bi duyuma gore esimin yine bir telefonu vamis benden gizli.yani ben hic guvenemeyecekmiyim bu adama.yapti yine yapacagini.bu defa ona bisey belli etmedim.bu telefonu bisekilde yamalam lazim ama nasil.eve getirmiyor.dukkanda birakiyor muhtemelen.simdi soylesem yine inkar edecek.

Hat kendi üzerine ise numara sorgulama sitelerine girin, oradan isim soy isimden eşinize görünen numaraları görüntüleyin derim.

duyumlara göre hemen inanmak doğrumu sizce...intihar derecesine gelmiş biri olan kocanız, bence tekrar göze alamaz...belki daha öncesinde olmuştur ona lafımız yok fakat duyumlara göre hareket etmeyin bu ancak içinizi bi kurt gibi kemirir.... eve getirmiyorsa eğer, siz dükkanda bulmaya çalışın. illa ki dalgın bi anı olacaktır..bence net ispatlarınız olmadan varsayımlarla böyle düşünmeyin hemen boşanmayı... eğer çok şüpheleriniz varsa, takipe alın...mesela size telefonunun olduğu haberini veren kişi, elbet farklı bilgilerde verebilir...anladınız umarım...
bu arada kaç yaşındasınız? çocuklarınız kaç yaşlarında...

iş arkadasına sorsanız?
Bence aldatıp affedılen tekrar yapabılır,guvenmıyorsanız denetleyın arastırın
kızınız kac yasında?Cok kucuk degılse ona esınızle anlasamadıgınızı ayrılmak
ıstedıgınızı söyleyın .Tabı yakalarsanız yanı.

Malesef bi aldatan erkek birdaha aldatiyor,
Sadik olmak, dürüst olmak bukadar zormu ?
Hic anlamiyorum bu erkekler, nebicim varliklar bunlar :S
Isin zor arkadasim, ama sakin hemen üstüne gitme,
sorular sorma, tabikide inkar etcek yine
bisekilde bulmaya calis, ama ispata gerek yok aslinda sende biliyorsun..

Allah yardımcın olsun canım ya
bırak katlanma şu adama sabretme daha fazla sanada yazık

Aldatan bir kocayla yasamak nasil birsey biliyorum. Malesef amcam yengemi hep aldatti. Yengem ogrendi, depresyona girdi, adet duzeni bozuldu, hastalandi ne oldu? amcam yalvar yakar ikna etti her seferinde.. Her seferinde yaziyorum cunku birden cok kez aldatildi. Peki simdi? Sadece aldatilan kadin olarak yasamaya alisti. Cunku o ve herkes biliyor ki amcam onu hala aldatiyor..

Biz erkek tarafi olmamiza ragmen yengeme hep soyledik, katlanma hic birsey kaybetmezsin dedik ama ne korkutuyorsa onu hala beraber. ama mutlu bir kadin mi? hayir...

Sizin de sonunuz onun gibi olsun istemem
Allah kimsenin basina vermesin...

Bu durumda ben olsam ne yapar eder telefon numarasını öğrenir yeni alacağım bir hat ile kendisiyle tanışmak istediğimi söyler arkadaş olurdum... Sevgili kıvamına geldiğimizde buluşma ayarlar aslında kendisinin ne kadar aptal olduğunu gösterirdim

çaktırmadan bi dükkanı kurcalasan belki şansına çıkar biyerden....

allah yardımcınız olsun öncelikle.benim anlamadığım şu ki telefonu bulduğunuz zaman elinize ne geçecek.boşanabilecek misiniz.cevabınız kesin olarak evetse tmm.ama diğer türlü sadece üzülmenize yarayacak.diyelim ki ispatladınız.eşinizin tekrar intihara teşebbüs etmeyeceği,kızınızın depresyona girmeyeceği garanti mi.ben şunu anladım ki;aldatılma ve şiddet sorunlarını yaşayan bayanlar ya hiç affetmeyecekler(adamın tavrına göre belki ikinci bir şans) ya da bu şekilde yaşamaya alışacaklar.aksi takdirde hayat cehenneme döner.malesef huylu huyundan vazgeçmiyor çünkü.ya da ancak kendisi isterse geçiyor.dışarıdan müdahale işe yaramıyor.

bayıldım bu mesaja, bende yapardım bunu gözüm kara eşimi de severim ama gurur meselesi yapar rezil de ederim sonra affedip affetmemek gene bana kalmıstır :) fakat konu sahibi daha önce de yaşadığından kronik vaka haline gelmiş eşinizi boşanma tehdidiyle de eliniz de tutamıyorsanız yani sizi kaybedeceğini bile bile aldatıyorsa ve sonrada intihar ediyorsa çok çok tuhaf, intihar gerçekten etti mi? yoksa sadece göz dağımı verdi? ne senden vazgeçerim ne zevkimden der gibi adam, bir de intihar edecek neden şeyine sahip çıkamadığı için mi :)
belki bir önerim olabilir; eşini biraz yormanı tavsiye ediyorum onu kendinle meşgul et sürekli programlar izlenecek filmler gidilecek biyerler, görülecek yerler, maddi durumunuz iyiyse tabi, değilse de sürekli evde yemek ne yapim ne istersin, işler nasıl gidiyor kaç da geleceksin tv de şu var izleriz bu akşam diye ara ya diğer telefonla konusmayı kesip senle ilgilenecek ya da bu iş bitecek arkadaşım böyle olmaz yürümez evlilik, kızınıza yazık kaç yaşında ki depresyona girdi? sebebin mutsuz ev hayatı diye düşünüyorum, huzurunuz açısından ya düzelecek bu adam ki zor görünüyor yada bitireceksiniz, diğer ihtimal aldatıldığını göre göre devam etmek mutsuz bir kadın mutsuz çocuklar ve ilerde psikolojik problemlerle boğuşan bireyler yaratacaktır
.

Bir kere aldatan erkek affedildiyse gene aldatır. Hatta seni aldattığı kadınıda başka bir kadınlada aldatır buna emin olabilirsin.Bunu yaşam biçimi haline getirmiş insanlar var. Ama ne zaman bunun sonucunun çok ağır kayıplara neden olucağını görürse o zaman daha emin adımlarla ilerliycektir.Benim size tavsiyem 2 tane çocuğunuz var kimi uzmanlar bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorlar eşinize piskolojik destek önerebilirsiniz. Bir arkadaşımın başınada buna benzer bir olay gelmişti üstelik hamileyken o duygularla yaşadı bunu. Eşiyle haliyle ayrılma noktasına geldi evi terk etti vs. Sonra sizde tahmin edersiniz ki arkasından yalvarmalar, yakarmalar, bir daha yapmıycamlar falan filan. arkadaşım eşini tek bir şartla affediceğini söyledi piskolojik tedavi görmeni istiyorum dedi. Ve eşide kabul etti hem arkadaşım hem eşi birlikte bunu aştılar. Sende bu durumu düzeltebilirsin eğer hala eşini seviyorsan 2 çocuğun için bu aileyi kurtarabilirsin.Şimdi kadınlık gururum, onurum nolucak diyceksin belki Biliyorum kadın için o aldatılmış olma hissi çok korkunç ama erkekler bunu duygusal boyutta yaşamıyorlar. Tamamen heyecan üstüne kurulu bu heleki tekrarlanıyorsa tam anlamıyla adrenalin bağımlısı olmuş demektir. Onun hasta olduğunu düşünebilirsin ve ona yardım edebilirsin. Ben yuva yıkmak yerine kurtarabilicek birşeyler varmı o tarafından bakmayı tercih ediyorum. en azından denemekten birşey kaybetmezsin.

Iste yine yakalandiginda yalvarip yakaran
hatta intihar etmeye kalkan,
fakat bir sonraki hamleyi nasil yaparim hesabinda olan erkek modeline bir ornek daha....

Bu kadar aldatmaya ragmen her defasinda sizi ikna etmis.

kendimi sizin yerinize koydum.
sayet ilkini affettim diyelim ki bu mumkun degil aslinda,
2. de icime dusen en ufak suphede hic arastirmadan bosanirdim..

Bu da aldatmaya yeni bir kilif heralde?

Erkegi aklamakta sinir yok
helal olsun biz kadinlara...

Bu da aldatmaya yeni bir kilif heralde?

Erkegi aklamakta sinir yok
helal olsun biz kadinlara...

arkadaş erkekleri aklamaya çalışmıyor bence bu psikolojik bir problem diyor ve haklı olabilir, eşini sevdiği ve fakat heyecan adrenalin aradığı için aldatan erkek çok, düzelen olmuş mudur bilemem ama bir çözüm önerisi sunuyor sadece bence psikolojik yardım alsın diyor, kendi yöntemlerinle çözemezsin diyor yani :) kadınlar da bile var bu eşini sevmediği için değil zevk için aldatan araştırın mutlaka anlayacaksınız konuyu. bence bu tarz insanların hiç evlenmemesi çocuk sahibi olmaması gerek sonucta kendi nefsine sahip çıkamıyor ama bir kere olan olmuş artık boşan desek de boşanamayacak o kadar çok kadın varki belki düzelirler umudunda. Allah ıslah etsin böyle insanları.

O telefonu bulmanız neyi değiştirecek? Bu kez boşanacak mısınız? Eğer boşanmanız buna bağlıysa zaten adam defalarca yapmış, şimdiye çoktan boşanırdınız.. Boşanmayacaksanız da boşuna kendinizi yine üzmeyin, bu telefonu bulmak sizi üzmekten başka bir işe yaramayacak.. Konuyu neden açtığınızı anlamaya çalışıyorum sadece??

sağlam aldatma nedir Allah aşkına? bu sefer sağlam aldattı derken diğerleri hafif miydi?

hani kiminin kumar,kiminin içki alışkanlığı olur ya eşinizde de aldatma alışkanlığı var gibi..ve vazgeçmesi zor görünüyor..

ancak gerçekten rahatsızsa ve tedavi olacaksa durum değişir..

telefonu bulsanız ne yapacaksınız ki? birkaç kez yakalamışsınız zaten bir şeklide affettirmiş kendini.yine aynısı olacak.sadece yıprandığınızla kalacaksınız.

Son düzenleme:

Pskilolojik hastaliklarin
tedavi sonucunda bile nuksedebilecegini de goz ardi etmemek gerek

Diyelim ki adam hasta o zaman esine acik olacak
gizli sakli yapmayacak kendisi bosanip ne yapiyorsa yapacak

Tedaviyi bile kadin dusunuyor
hastaysa adam gibi hastaligini kabul edip tedavi olacak

Ama ben bunu yine hastalikla bagdastiramiyorum
olsa olsa kisilik bozuklugu olur...

daha önce aldatıldın sürekli şühpe içinde yaşıyorsun şu anda da aldatıldığını düşünmüyorsun eminsin o telefonu bulsan noluurr bulmasan nolluur...

hakkında hayırlısı olsun ama sürekli beyinde yaşadığın depremlerle bunu kendine yaşatmaya hakkın yok sen ve kızın değerlisiniz...

kocam beni sevmediği için değilde zevk için aldatmışş ,,, olduuu çok masume bi açıklama ,sevmediği için aldatsa bu kadar koymaz heraldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…