Ortaya cikarabilsem inkar sansi kalmayacak ve ben elimden geleni yaptigimi herkese gosterebilicem.ayrica onada soz hakki kendini acindirma beni suclama gibi durumlari kalmayacak.hatti asla kendi ustune almaz bu konuda tecrubeli maalesef.
Ne mali ne mulku aksine uzerimdeki kartlara yaptigi borclar var ben asil o.un derdindwym.gerçekten boşanmayı kafasına koyan kadına bu saydığın sebepler vız gelir
senın cesaretin olmadığı için böyle bahaneler bularak işi uzatıyorsun ve boşanmazsın.
ta ilk mesajını okuduğumda bunu anladım boşanmak istemeyen ama yediremeyen kadın profilindesin şu an...
bari bilmezden gelde bile bile kabul ediyorsun poszisyonuna düşme kocanın gözünde...
o da senden korkuyormuş gibi yapmaya devam etsin madem...
aldatmayı kanıtlasan ne olacak malı mulku mu var?
bu ne ya hep aldatılıyoruz ş....... güvensiz hiçç bişi yürümez tatlım ya.Rabbim yardımcın olsun,erkekler zaten neyi kabul ediyor ki,alısmıs kudurmustan beterdir...
Haberi varmi dava actigindan
Ablamın buna benzer bişey başına gelmişti, eniştem dükkan da bırakıyordu, hattı da başkasının üzerineydi nasıl ıspatlasam diye düşünüyodu.
Ben devreye girdim ve başladı aksiyon :))
Ablam eşinin akşam çayına uyku ilacını koydu, (çok garip eniştem normalden daha geç uyudu ama sağlam uyudu)
Ben de eşimle ablamın evinin önüne gittim, araba da bekledik.Gece saat 3 gibi dükkanın anahtarını alıp geldi ablam.Yaklaşık 30km mesafesi var dükkanın eve!
Açtık dükkanı, ablam boşanıcam dediği için diğer eksiklerini yakalayabilmek için telefonu almadık.Mesajların ve telefonun fotoğraflarını falan çektik.
Başka şeylerde bulduk o dükkanda, bilgisayarda..
sonra çıktık geldik.
Ablam sonradan vazgeçmeyip boşanma davası açmış olsaydı çok fena kanıtlarımız vardı ama işte benim ablam salak.tööbe ya.
nasıl yakaladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?