Boşa mı emek verip hayal kuruyorum

Şimdi mesaj attı ben hala işteyim diye sanki sordum nerdesin hala ama hala bana soran yok nerdesin diye.

Hayır sadece okudum ve yazmadım. Zaten şuan başkasıyla konuşuyor belli bana da ayıp olmasın diye yazdı öyle onu çevrimiçi gördüğümü biliyor ya
Süper. Tamam bitti. Bundan sonra mesaj atsa da 2 gün sonra bak. Gir ama okuma. Durumlarına da bakma. Onu kimseye sorma napiyor diye. Kulağına gitmesin.

Fevri karar vermek istemiyorum. Hala şey diyorum yoğundur belki arayamamıştır belki diye hala iyi düşünmeye çalışıyorum aslında.
Cok yogun ama instagramda vakit geciriyor kizlarla takiplesiyor.
Lutfen kendinize gelin sakin kendinizi bu duruma dusurmeyin yasiniz az degil akli basinda olmalisiniz aciklama bile yapmadan gorusmeyi kesin her sey cok acik..

Cok yogun ama instagramda vakit geciriyor kizlarla takiplesiyor.
Lutfen kendinize gelin sakin kendinizi bu duruma dusurmeyin yasiniz az degil akli basinda olmalisiniz aciklama bile yapmadan gorusmeyi kesin her sey cok acik..
Kim diye sordum yeni tanıştığın biri sanırım dedim sadece hayır tatlım demiş dalga geçer gibi bi açıklama dahi yapmamış

Tanımadığım için tam yorum yapamam ama tavırları hiç hoş değil. Ben olsam şutlardım direk. Zaten ben biraz klasik düşünüyorum bu konularda. Hayatta bir erkeği evden alıp bırakmam ya da gidecek yer araştırmam. Hiç işim olmaz yani.

Engelleme hic ilgilenme yok say ararsa acma yazarsa cevap verme kudurur zaten..o hirsiyla da at tekmeyi gitsin ders olsun ona da..sende kendini tut ama aynen boyle taviz verme..ha bu cocuk arar sorarsa da anca hirstan arar ona da guvenme geri de donme !

Tamam söylediklerinizi yapacağım

Sizin için diyorum. Yazarım tutamam kendimi diyorsanız sohbeti arşive kaldırın.baska şeylerle ilgilenin. Emin olun bu en iyisi. Burada hep tecrübeler konuşuyor
Teşekkür ederim bende o yüZden konu açtım burada üzülmek istemiyorum çünkü daha fazla salak yerine konmak istemem

Kim diye sordum yeni tanıştığın biri sanırım dedim sadece hayır tatlım demiş dalga geçer gibi bi açıklama dahi yapmamış
Canim bak yukarida arkadasin dedigi gibi ben olsam.oyle yapardim cunku.
Sakin ona cevap verme artik yazsa da onun yazdiklarini girip okuma whatsupa tabii ki gir instagram vs. Ama onu yok say ararsa da acma o yokmus gibi davran yaparsin gercekten baska seylerle oyalan.

Engellemeyı düşünüyorsan hıc acmamak uzere engelle ama sen bıraz fazla kaptırmıssın suan ıstersen ölü taklıdı yap
Ben olsam whtppa hıc gırmem hem onu cevrımıcı gorup kendımı sınır etmem hem o benı merak eder gercekten takıyosa
5 yas cok degıl sende 28 yasında olgun kadın degılsın sonucta gencecık kızsın
Valla boyle tıpler ıcın uzulmeye degmez sal gıtsın yenısı gelsın derım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…