Boşa mı emek verip hayal kuruyorum

yanyanayken tabi güzel zaman geçirirsiniz. size kendinizi iyi hissettiriceksiniz tadı damağınızda kalsın o minik mutluluğun. sonra böyle peşinden koşun.
evinden alın, evine bırakın, muhtemelen hesaplar da sizdendir.
bu rahatı kaç kişide bulur ki..

Çok teşekkür ederim bi nebze olsun açıldı gözlerim sizler sayesinde sorumluluk alamıyor bende tam tersi sorumluluk alabilen net insanlar olsun isterim hayatımda. Bununla da denedim olmadı deyip onume bakayım en iyisi daha fazla kapılıp üzülmeden

Bu adamın önünde evlenmeye en az beş yılı var gibi. Sizin var mı? Siz o yaşa gelseniz evlenir mi sizle? Bana vaktinizi boşa harcıyorsunuz gibi geldi. Ben sorun olmamasına karşın diyorum ki elim keşke daha büyük olsaydı 7-8 yaş felan..

Evet zaten sadece bi kere sinemaya gidip 3 4 kere kahve içtik çok bişeyde paylaşmadık en iyisi önüme bakmak..

Ben evlilik insanıyım aslında ama bunu bende düşündüm beş sene bunu beklesem dedim o beni bu sefer kabul edermi? Bunun cevabı aslında ortada

E kahveyi de kendiniz alin bir zahmet. Çocuk gayet benzine kadar koymuş arabaya.
Sizde az degilsiniz hani.
Bundan yazmiyordur o zaman. Belli etmissinidir suratinla memnuniyetsizlgini

Ben evlilik insanıyım aslında ama bunu bende düşündüm beş sene bunu beklesem dedim o beni bu sefer kabul edermi? Bunun cevabı aslında ortada
Tam zamanınız evlenip artık anne olmak isteyeceksiniz. Karşınızdakinin ailesi para kazan acele etme 30 a kadar yolu var diyecek. sonra da küçük kız bakacaklar. Size dünyanın en değerli insanıymışsınız en güzel kadınıymışsınız gibi hissettirmeyen kimseye ömrünüzü harcamayın.

Ay çok uyuz bir durum. Siz de birileriyle takipleşin yeni iş yerinizden. Yeni insanlarla tanışın, gezin tozun, haber vermeyin, cevap arada yazın. O merak etsin, bu ilişki nereye gidiyor diye o sorgulasın. Siz bitirmeyin. Bakalım ne yapacak. Gerçekten değer veriyor mu anlarsınız.

Ay ben de böyle bir tiple vakit geçirmiştim. Hastaydım telefonda konuşurken takır takır öksürmüştüm de bir kere hayırdır hasta mısın demedi. Hiç olmadı Allah şifa versin der insan. Ama beyimiz hasta olunca benim içim giderdi. Hatta bu çevrimiçi olup görüldü dahi atmama durumu sizinkinde olduğu gibi bizde de vardı. Sonra ne mi oldu bu ilgisiz ve sadece kendini önemseyen tavırlarından bıktım ve yol verdim. Siz de öyle yapın.

Az önce instagrama hikaye attım 2 yıl onceki şarap fotolarından sorarsa işe girdim onu kutluyorum demek için

Sizinle ilgilenmiyor aramıyor sormuyor, instadan birini ekliyor. Yanınızda telefon kullanmıyor. Peki bu yirmi üç yaşında ki bebe çalışıyor mu? Okuyor mu? Gözde kaçırmış olabilirim oraları.

Sizin aklınıza aldatıldığınız hiç mi gelmiyor? Gerçi
ona göre ortada bir ilişki yok, tek derdi sizinle yatmak. “Yatcaz kız senle çok heyecanlıyım” cümlesini kuran bir kişilikten ne bekliyorsun. Lütfen aklını başına al ve bu çocuktan uzaklaş.

Bayan kuaförü çalışan yani

23 yaşındaki çocuktan beklenti ne evlenmek falan mı öyleyse beklemeye devam edin...
Kendim 22 yaşındayım buna göre diyorum...

Ha kullanıyor ya da kullanmıyor bu konuda bir şey demicem o sizin karar verebilecegınız bir sey...
Ama kullanmıyorsa bile bu ilişki bence pek uzun ömürlü olmaz 28 33 olsaydı okey derdim

Ama ilişki ilerdikçe sizin evlenmek isteme durumunuz ortaya çıkacak belki de çocuk isteyeceksiniz...
Ama 23 yaşındaki insan bunları pek istemez daha hayatın çok başında malesefki daha çok insanla tanışmak isteyebilir....

Ve evet gün geçirmek için iyi bir seçenek olabilir ama emek vermek için kötü bir seçenek

Ah be güzelim ne de güzel yazmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…