- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Mutsuzbirisi
-
Çok teşekkür ederim bi nebze olsun açıldı gözlerim sizler sayesinde sorumluluk alamıyor bende tam tersi sorumluluk alabilen net insanlar olsun isterim hayatımda. Bununla da denedim olmadı deyip onume bakayım en iyisi daha fazla kapılıp üzülmedenEngellemeyı düşünüyorsan hıc acmamak uzere engelle ama sen bıraz fazla kaptırmıssın suan ıstersen ölü taklıdı yap
Ben olsam whtppa hıc gırmem hem onu cevrımıcı gorup kendımı sınır etmem hem o benı merak eder gercekten takıyosa
5 yas cok degıl sende 28 yasında olgun kadın degılsın sonucta gencecık kızsın
Valla boyle tıpler ıcın uzulmeye degmez sal gıtsın yenısı gelsın derım ben
Bu adamın önünde evlenmeye en az beş yılı var gibi. Sizin var mı? Siz o yaşa gelseniz evlenir mi sizle? Bana vaktinizi boşa harcıyorsunuz gibi geldi. Ben sorun olmamasına karşın diyorum ki elim keşke daha büyük olsaydı 7-8 yaş felan..Herkese merhaba
Burada paylaşıyorum çünkü birileriyle paylaşmak istiyorum olmayacak bişeyinde koşup zamanımı kaybetmek istemiyorum.
Çok yeni bi beraberliğim var. Ben 28 yaşındayım o ise 23.
Yaş farkındanmı bilmiyorum ama gün içerisinde beni aramıyor. Ben onu aradığım zaman ise bana mesajla geri dönüyor. İlk başlarda arardı merak ederdi sorardı ama şimdi mesajıma 2 saatte bir geri dönüyor. Bugun iş yoktu mesela çalıştığı yerde tadilat vardı sadece ama yine de beni arayıp sormadı.
Hatta bugun yeni bi işe başladım ondan bile henüz haberi yok öğlen aradım yemek yiyip arıcam seni dedi aramadı. Sadece mesaj attı napıyorsun diye bende merak etsin diye dışardayım dedim nereye bile sormadı. Neyse iş görüşmem güzel geçti kabul edildim ama hayatımda olan kişiyle bunu paylaşamadım bile çünkü beni arayıp sormadığından benden bi haber...
Dün tüm gün beraberdik hatta onun arabası yok benim var diye 1 saat yol gittim onu aldım gezdik sonra evine bırakıp eve ben geri geldim çok güZel vakit geçirdik ama bugun sanki bambaşka biri gibi hissediyorum.
Yaşına veriyim diyorum ilişki sorumluluğu bambaşka bişeydir çünkü manevi açıdan..
HayatımıZdaki insanı merak ederiz arar sorarız iki güzel laf ederiz ama o bu saat oldu merak etmedi.
Dün bana bi yerlerde kalalım haftasonu kaçalım istanbuldan dedi gece uyumadım güzel keyifli zaman geçirceğimiz yerler buldum sabah buna yolladım hiç yorum dahi yapmadı ki ben bi heyecan bi heves araştırdım buldum. O ise iyi ya da kötü yorum bile yapmadı. Ama sorsan beni çok seviyormuş. Lafta seviyor evet hal ve tavırları başka türlü. Bugun bi kızla takipleşmiş mesela kim bu yeni mi tanıştınız dedim kim kısmını hiç kaale almayıp yeni mi tanıştınız kısmına cevap vermiş ve sadece hayır demiş. Tüm gün beni aramasını beklerken instagramda zaman geçirebiliyor. Puzzle parçaları gibi birleştirince sanki boşa kürek çekicekmişim gibi geliyor. Bir insanın 12 saat boyunca birini arayacak vakti yok mudur? Ben onu aramama rağmen bi de....
Evet zaten sadece bi kere sinemaya gidip 3 4 kere kahve içtik çok bişeyde paylaşmadık en iyisi önüme bakmak..Canim bak yukarida arkadasin dedigi gibi ben olsam.oyle yapardim cunku.
Sakin ona cevap verme artik yazsa da onun yazdiklarini girip okuma whatsupa tabii ki gir instagram vs. Ama onu yok say ararsa da acma o yokmus gibi davran yaparsin gercekten baska seylerle oyalan.
Ben evlilik insanıyım aslında ama bunu bende düşündüm beş sene bunu beklesem dedim o beni bu sefer kabul edermi? Bunun cevabı aslında ortadaBu adamın önünde evlenmeye en az beş yılı var gibi. Sizin var mı? Siz o yaşa gelseniz evlenir mi sizle? Bana vaktinizi boşa harcıyorsunuz gibi geldi. Ben sorun olmamasına karşın diyorum ki elim keşke daha büyük olsaydı 7-8 yaş felan..
E kahveyi de kendiniz alin bir zahmet. Çocuk gayet benzine kadar koymuş arabaya.Şöyle söyliyim yanına gideceğim zaman benzinim yok diyorum 20 30 lira bana yolluyo oyle gidiyorum yanına yemek bi kere yedik gerçi onda da o ısmarladıdün sinemaya gittik bileti de o aldı ama canım kahve istedi kahve aldım sen verme ben veririm sen 20 lira bensin alırsın dedim tamam dedi kahveyi ben kendim aldım çünkü cebinde parası kalmadı zaten yanıma 200 lirayla gelmişti sinema yemek derken dedim harçlığı olsun sanki annesiyim
Teşekkür ederim sanırım fazla iyi niyetliyim benKullanıyor sizi. Yazık etmeyin kendinize. Pırıl pırıl bir insansınız, yazdıklarınızdan belli.
Tam zamanınız evlenip artık anne olmak isteyeceksiniz. Karşınızdakinin ailesi para kazan acele etme 30 a kadar yolu var diyecek. sonra da küçük kız bakacaklar. Size dünyanın en değerli insanıymışsınız en güzel kadınıymışsınız gibi hissettirmeyen kimseye ömrünüzü harcamayın.Ben evlilik insanıyım aslında ama bunu bende düşündüm beş sene bunu beklesem dedim o beni bu sefer kabul edermi? Bunun cevabı aslında ortada
Az önce instagrama hikaye attım 2 yıl onceki şarap fotolarından sorarsa işe girdim onu kutluyorum demek içinAy çok uyuz bir durum. Siz de birileriyle takipleşin yeni iş yerinizden. Yeni insanlarla tanışın, gezin tozun, haber vermeyin, cevap arada yazın. O merak etsin, bu ilişki nereye gidiyor diye o sorgulasın. Siz bitirmeyin. Bakalım ne yapacak. Gerçekten değer veriyor mu anlarsınız.
Yooo bende söylemedim ama sürekli belden aşağı konuşmak istiyor her defasında kızıyorum bağrıyorum 3 saat sonra yine...
Diyorum sen benimle sırf heves uğruna berabersin hayır ben seni seviyorum yatcak kız çok seninle heyecanlanıyorum ben diyo uffff bilmiyorum yaaa
Bayan kuaförü çalışan yaniSizinle ilgilenmiyor aramıyor sormuyor, instadan birini ekliyor. Yanınızda telefon kullanmıyor. Peki bu yirmi üç yaşında ki bebe çalışıyor mu? Okuyor mu? Gözde kaçırmış olabilirim oraları.
Sizin aklınıza aldatıldığınız hiç mi gelmiyor? Gerçi
ona göre ortada bir ilişki yok, tek derdi sizinle yatmak. “Yatcaz kız senle çok heyecanlıyım” cümlesini kuran bir kişilikten ne bekliyorsun. Lütfen aklını başına al ve bu çocuktan uzaklaş.
Ah be güzelim ne de güzel yazmışsın...23 yaşındaki çocuktan beklenti ne evlenmek falan mı öyleyse beklemeye devam edin...
Kendim 22 yaşındayım buna göre diyorum...
Ha kullanıyor ya da kullanmıyor bu konuda bir şey demicem o sizin karar verebilecegınız bir sey...
Ama kullanmıyorsa bile bu ilişki bence pek uzun ömürlü olmaz 28 33 olsaydı okey derdim
Ama ilişki ilerdikçe sizin evlenmek isteme durumunuz ortaya çıkacak belki de çocuk isteyeceksiniz...
Ama 23 yaşındaki insan bunları pek istemez daha hayatın çok başında malesefki daha çok insanla tanışmak isteyebilir....
Ve evet gün geçirmek için iyi bir seçenek olabilir ama emek vermek için kötü bir seçenek
:d geçmiş olsunBayan kuaförü çalışan yani
Bayan kuaförü çalışan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?