- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
- Konu Sahibi Mutsuzbirisi
-
Sizi merak etmeyen insan sizi sevmiyordur net.Baska bisey söylemeye gerek yok bence
HaklısınıZ
Ne yapmam lazım?Şunun ağzına sıçıp kenara koymak için neyi bekliyorsun, ergene bakkkk sennn
Takma arama sorma benceNe yapmam lazım?
Bence aradığında umursama tersle ve iletişimi kess, neye uğradığını şaşırsın. Sıkıldım beni açmıyorsun çocuksun ama normal senlik bi durum değil canım de ezikle egosunu sars. Eminim bozulur Seni kullanıyor yazık değil mi sana.Ne yapmam lazım?
Aklima cinnet filminin afişi geldi Jim Carey elinde keser mi balta mi ne kapiyi kiriyoduBı karikatürde gormustum. Ne zaman kendini haybeye öven erkek görsem gozumun onune keser sapı gelıyor
Cunku sevgilisi var , gercekten sevgili gibi davrandigi bir kizarkadasi varArkadaşlarına anlattığı konusuna bende katılıyorum evet yanıma geldiğinde interneti hep kapalı kontürü yok ve 15 gündür almıyor. Yanımdayken telefonuna geleni gideni de bilmiyorum. Kontör de almıyor anlamadım
HahahahahahahaAklima cinnet filminin afişi geldi Jim Carey elinde keser mi balta mi ne kapiyi kiriyodu
Yoo niye bişey sansın.Engel ne için var?Bas engeli şok olsun ama sakın kaldırmaKızlar şuan whatsappta çevrimiçi ve benim yazdıklarımı dahi okumuyor. Elim ayağım titredi sinirden
Napıyım bişey demeden engelliyim mi? Yoksa hiç bşşey demeyip ölü taklidi mi yapayım? Hangisi onu şok eder? Engellersem kendini bi bok sanar şimdi
Zaten paket olunca net dk falan oluyor. Kontör bittiyse ancak paket süresi bitmemisse hala kullanabilir. Hiçbiri yoksa ki sanmıyorum. Evde isyerinde oturduğu kafe de WiFi den girebilirİnternetle kontör birbirine baglantılı degıl diye biliyorum, hatlı telım yanlıs ta bilgi vermeyım
KIZLAR, KONTORUNUZ YOKSA İNTERNETE DE GİRİLMİYOR MU TELDE BİLGİLENDİRİR MISINIZ BENİ VE KONU SAHİBİNİ?
Oooo hemen sil onu hayatından. Seni sadece kullanmaya çalışıyor pasaklı ergenYooo bende söylemedim ama sürekli belden aşağı konuşmak istiyor her defasında kızıyorum bağrıyorum 3 saat sonra yine...
Diyorum sen benimle sırf heves uğruna berabersin hayır ben seni seviyorum yatcak kız çok seninle heyecanlanıyorum ben diyo uffff bilmiyorum yaaa
Hicbirsey yapma. Ararsa açma. Yazarsa yazma. günler sonra yukarıdaki üyenin dediği gibi ez bas üstüne. Aklı başına gelsin ergeninKızlar şuan whatsappta çevrimiçi ve benim yazdıklarımı dahi okumuyor. Elim ayağım titredi sinirden
Napıyım bişey demeden engelliyim mi? Yoksa hiç bşşey demeyip ölü taklidi mi yapayım? Hangisi onu şok eder? Engellersem kendini bi bok sanar şimdi
Ölü taklidi yani dimi?Hicbirsey yapma. Ararsa açma. Yazarsa yazma. günler sonra yukarıdaki üyenin dediği gibi ez bas üstüne. Aklı başına gelsin ergenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?