- Konu Sahibi papatya6005
-
Bir çuval un dan bence dünya ekmek çıkar beş tane ekmek amca yiyebilir iz onun içinde ne gerek var burada alabileceğimiz birileri var zaten ... yoksa hepsini bana verse kadın o kadar ekmek zaten bana bir sene gider yazık günah okadar a da . Fırın yakıp bir çuval un yogurup ekmek yapacak kadar becerikli değilim beni öyle görmesi tuaf sekiz seneden sonraZaten 5 tane ekmek sna kalcak diyemi derdin yoksa koye gidip ekmek yapilcak diyemi orayi amlamdim he
Ya pasta börek tarzı herseyi yapıyorum evde az da olsa evde hamur yogurup bişeler yapıyorum kızım da var sonuçta yesin diyr ama iyidir bir çuval un Alak da ekmek yap demesi sinir etti dedim koy ekmegimi satacan eğer öyleyse ablan la anlas kadına harçlık çıksın benim yaptığımı kimse almaz dedim yok yiyecem diyoOllllduuu canım, elim degmişken bir kaç tepside baklaca acıvereyim mi irkekime deseydin ya
Kesin anası demisdir ha
Yok canım adam ablasının köyünde o fırında istiyo yoksa para verip makina almaz gider fırından alır yer o bi kesinMerhaba arkadaşım yanlış mı düşündüm bilmiyorum ama benim aklıma acaba KV demi eşinize bişe dedi diye düşünmeden edemedim şahsen
Hıı biraz farkında olmadan büyütmüş olabilirsiniz ama istemiyorsanız gitmeyin madem ev ekmeği istiyor çok kolay bi ekmek yapma makinası alırsınız olur biter
KAVGA çıkarmadim ama çok snirlendim iki dir ki işten gelip akşam yemeğinde ekmek yapalım diye tutturmasina kız Mamak elde degilEkmekten kavga çıkarmayı nasıl başardınız yahuu...
Kaynanam yaptıkça bi kaç tane veriyor saolsun . Ama o kadına da yazık bi çuval unu yap demek elli kilo un sonuçtaMadem öyle unu alıp annesine versin onlar yaparken size de yapılsın.
Yada evde lavaş falan yapın.
Olabilir :)Ayy mutfak isine karisan ve usteleyen erkekten nefret ederim. Onun derdi koye gitmek gibi birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?