Boşa mi kızıyorum

papatya6005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
196
54
98
35
İstanbul
Selam arkadaşlar ... akşam yemek yiyorduk eşim bi çuval un alalım da ekmek yapalım dedi yapalım derken bem yapacam :) kiii hayatımda ekmek yapmış insan değilim koy fırını yakipta hiç yapmadım yapamam da yani okadar ekmek hadi yaptım diyim iki kişiyi z zqten evde kızım okadar ekmek yemeyecegine göre dedim ki koy ekmeği satan abla geliyor is yerine ondan alalım yok yapalım dedi farkında olmadan sinirlendim dedim Nerede kiminle yapacaz annem le ablamla. Ablası koyde oturuyor oraya gidecez annesiyle ekmek yapacaz demekki . Ben orada bi çuval ekmek yapsam bana beş tane ekmek verir kaynanam zaten . Dedim yapamam diye kızdım çok sinirlendim bu konuyu ikinci kez tartışıyoruz böyle bişeye becerikli olmadığımı biliyo neden usteliyo anlamadim sinirlendim bende çok fazla konuşmuyorum kendi siyle ...

Kv ye gitmeyin yasadiginiz yerde yapin ekmegi. Nolcak haa bilmiyorsaniz yakin komsu falanla yapin.

Eğer evde fırınınız varsa alacağınız unla malzeme miktarını azaltarak ekmek yapabilirsiniz. Daha az çıkmış olur ve haftada bir falan yaparsınız. Bende tam buğday ekmeği yapıyorum ve inanın zor olmuyor. Fazla olanları da ısıtıp yiyoruz. Bu konular sizce de kızıp sinirlenmek için çok basit değil mi?

Madem öyle unu alıp annesine versin onlar yaparken size de yapılsın.
Yada evde lavaş falan yapın.

Mesele ekmek yapmamak değil kayınvalide ile ekmek yapmamak sanırım. Yapmıyorum deyip çıkın işin içinden. İstiyorsa kendi gidip annesi ve kız kardeşiyle güzel güzel yapsın ekmeğini.

Burada komşu ile ekmek yapmak için samimi bi komşu bulmak lazım .. gidil koy firini bulmak lazim oylede komsum yok ki .koy fırını yakıp yapılsın istiyo eşim evdeki elektrikli fırında değil kızlar ... hemde hadi yaptık bir çuval un olacak mis illa.

Ollllduuu canım, elim degmişken bir kaç tepside baklaca acıvereyim mi irkekime deseydin ya
Kesin anası demisdir ha

Zaten 5 tane ekmek sna kalcak diyemi derdin yoksa koye gidip ekmek yapilcak diyemi orayi amlamdim he
Bir çuval un dan bence dünya ekmek çıkar beş tane ekmek amca yiyebilir iz onun içinde ne gerek var burada alabileceğimiz birileri var zaten ... yoksa hepsini bana verse kadın o kadar ekmek zaten bana bir sene gider yazık günah okadar a da . Fırın yakıp bir çuval un yogurup ekmek yapacak kadar becerikli değilim beni öyle görmesi tuaf sekiz seneden sonra

Merhaba arkadaşım yanlış mı düşündüm bilmiyorum ama benim aklıma acaba KV demi eşinize bişe dedi diye düşünmeden edemedim şahsen
Hıı biraz farkında olmadan büyütmüş olabilirsiniz ama istemiyorsanız gitmeyin madem ev ekmeği istiyor çok kolay bi ekmek yapma makinası alırsınız olur biter

Ollllduuu canım, elim degmişken bir kaç tepside baklaca acıvereyim mi irkekime deseydin ya
Kesin anası demisdir ha
Ya pasta börek tarzı herseyi yapıyorum evde az da olsa evde hamur yogurup bişeler yapıyorum kızım da var sonuçta yesin diyr ama iyidir bir çuval un Alak da ekmek yap demesi sinir etti dedim koy ekmegimi satacan eğer öyleyse ablan la anlas kadına harçlık çıksın benim yaptığımı kimse almaz dedim yok yiyecem diyo

Yok canım adam ablasının köyünde o fırında istiyo yoksa para verip makina almaz gider fırından alır yer o bi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…