Boşa mi kızıyorum

Bu ekmekler ne kadar dayanıyor ki çuvalla un alıp yapılsın istiyor.Ay tadını bile bilmediğim ekmek canım çekti

Konu sahibi normal ekmeklerden değil yufka ekmekten bahsediyor sanırım.Buda ekmek makinesinde değil sadece büyük saclarda yapılıyor.bayağıda zahmetli bir iş.

Konyalı mısınız?

Bu ekmekler ne kadar dayanıyor ki çuvalla un alıp yapılsın istiyor.Ay tadını bile bilmediğim ekmek canım çekti
Canım bi tane ekmek bize büyüklüğüne göre iki gün gider akşam dan aksama yemek yeniyo evde bir çuval un elli kilo un demek onu koyacak dondurucu bile yok bir sene gider bize galiba

sinirlenmene gerek yok böyle şeylerle google güzel tarifler var evinde kendi fırınında yapabilirsin
şahsen ben de yemek yapmayı biliyorum bir oğlum var 6yaşında ona yemekleri burdan kopya çekerek yapıyorum

Benm annemde köyde yaşio kendi yapıo ekmeğini resim attiginiz gibi ama mümkun degil 1 cuval unu bi kerede ekmek yapamazsıniz anneme aylarca yetio o un
Eşinin 1 cuval un alalim yapalm demis ama hepsini bi kerede yapalm dememistir o kadar ekmegi muhafazada edemezsinjz sonicta

Ama köy fırininda yapilan ekmegin tadı da ayrı guzel olur olmadi siz alıp unu köye bırakrsinız gittikçe yetecek kadar5- 6 tane yogurup yaparsiniz beceremiosanzda kv görumceden yardim istersiniz onlar yapar araniz iyiyse

Ben evime yarım cuval un aldm 3 ay oldu anca yariladım her hafta manti börek pogaca yapmama ragmen

Köy somunu deriz ya ondan büyük fırınlar olur öyle bi fırın da yapılır konya li değiliz
Trabzon ekmeği gibiymiş.1 çuval unluk ekmek nasıl saklanır ne kadar zamanda biter 2 kişiymişsiniz dünya bir zahmet.
O ekmeği ben sevemiyorum sen biraz un al senin için annen biraz yapıp yollasın deyin bence.köye de gitmiş olur.

Işte böyle bi fırında böyle bi ekmek ... hani elektrik li fırında fan yapılan ekmek değil onu bende yapıyorum evde istemiyor ondan ... ben böyle fırın yakmadım böyle bi ekmek yapmadım böyle bi fırında hiç bir çuval un yogurmadim hani bekarken de yapmadım .yapsam bilsem zoruma gitmez ki yogurur yaparım bende böyle bi potansiyeli nereden gördü adam onu da anlamadım ama dediginiz gibi benim adima söz verdi galiba ... öyle dese ya ... ekmek yap ekmek yap sekiz senedir sanki adamı koy fırını ndan besliyorum sanki hadi gittik gorumcemin evine diyelim e bakalım o kadın ister mi

Canım annem yoluna yuruyemiyor ameliyat olacak bide yeni .kaynanam da koyde değil sadece gorumcem koyde oturuyo biz gidil yapalım diyor . Yok ciddi ciddi bir çuval un dan bahsediyo erkek aklı çünkü nekadar ekmek çıkar kestiremiyor belkide ... gorumcemlerde bana ekmek yapıp da vermez onlarda gelin calisacak hizmet edecek mantığı var bir verse ikincisi laf olur istemem gitsin yesin kardeşleri orada.

Annemle babam da bosanmadan önce buna benzer bir kavga etmişti. Ara ara replik gibi okudum resmen

Yani o zaman soyleyin eşinize alsın bi cuval un gorumceniz ekmek yapsin yarisini size yarısınida yaptıģi icin kendisine alsın
ben çok severm köy firininda ki ekmegi elimdende manti baklava her hamurisi gelir ama ekmege cesaret edemem yanı zor biraz bans gore

Sakince anlatirsanız anlar belki eşinizde bi de ekmek icin her hafta mecburi gidiş yapmıs olacaksınız orasida var

Anneniz icinde allah sifa versin canm gecmis olsun

Zaten o gelin çalişacak ya onun icin evlendi gelin yani bu hizmetci!!! Sanki bunu diyen yapanlarda gelin degiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…