Boşa mi kızıyorum

Teşekkür ederim canim ...

Ay kesin annesiyle ablası yaptı planı eşin de tamam dedi. O kadar ekmeği yiyeceğim dediğine göre bu kadar mantıksız planı oturduğu yerde yapmamıştır.

İstemiyorsan gitme yapma canım boşver niye çeneni yoruyorsun ki. Zorla mı götürecek?

Becerikli olmak ne alaka yahu anası öğretir ablası öğretir ne kadar gereksiz bişeyi sorun yapmışsınız. anlamadım ben.dertsizlikten dert yaratmak resmen.

Kaynanam yaptıkça bi kaç tane veriyor saolsun . Ama o kadına da yazık bi çuval unu yap demek elli kilo un sonuçta

Bir cuval dediginiz 50 kilomu oluyor?
Ay Allahim, 50 kilo..
Ben olsam kendimde yapmam kv demede yaptirmam.
Insanin canina yazik degilmidir ya??
50 kiloyu koy bakalim onune beyimizin, kendisi yapsin. Insafsiz.
Bi ihtimal" annecim oglun ekmek istiyor, beraber gule oynaya ekmek yapma imkanimiz varmi?" Diye sormak.
Kadin raziysa guzel.
Ama yardim sart, oglu istiyor kendisi yapsin o 50 kilo kadin tek basina demek cok cok ayip.

Ben kendim yapamam .kaynanam dahi olsa bana bi çuval ekmek yap diyemem asla ... benim öyle bi yeteneğim olmadığı için bikaç tane parayla alıcam eşimin canı istedikce çıkarıp vericem yapabileceğim budur ... kaynanam da hasta annem de çünkü ..eşimin dusuncesizligi ona göre hava hoş gidecek oturcak bizim kaç nüfusumuz varki okadar ekmek yapayim

Becerikli olmak ne alaka yahu anası öğretir ablası öğretir ne kadar gereksiz bişeyi sorun yapmışsınız. anlamadım ben.dertsizlikten dert yaratmak resmen.
aynen hiç derdim yoktu dert yarattım kendime ..hiç bi çuval un yoğurdun mu yada fırına ekmek surdunmu bi kerede nasıl ogreniliyomus o insanlarin ineği ahiri tarlasi var kimse bana ekmek ogretmez de yapmaz da ayrıca çalışıyorum sabahdan aksama kadar evde değilim birgün iznim var hangi gün ekmek yapacakmisim

Saçma sapan yorum yapanlara yazıyorum ekmek yapma olayını eşimle orta yolu bulduk ... Eşim biz okadar ekmeği napacaz ki canımız istedikce alırız dedi köye gidene kadar aynı olur dedi. Dert aramisin ekmek den kavga cikarmisin gibi yorum yapanlara. .

En guzeli.
Ama ben seninyerinde olsaydim " ben yapamam" demek yerine.
" annene yazik gunah, nasil kiyiyim ben? Az uz degl kolay degl ekmek yapmak" derdim. Kocanin annsini saydigini gosterir bu( ki zaten oyle diyosun). Buda kocanin fevri davranmasini azda olsa degistirir.
" ben sana ekmek yapamam" diyince istemedende olsa birz kavga cikabilir.

Yapmak zorunda değilsin ki... Annesiyle ekmek yapmak istiyorsa yapsin. Seni neden zorluyor ki?

Canım bu olayı çok konuştuk bir sefer değil ..hani artık çok soyledi

Pardon ben çalıştığınız kısmını okumadım.Konunuzda yazdınızmı bu ayrıntıyı bilmiyorum suan ama yazdıysanız orayı atlamısım.Çalışan bayan işi değil o.Yani izin günü öyle bişeye harcanılmaz anlamında söylüyorum.O zaman haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…