- Konu Sahibi papatya6005
-
Teşekkür ederim canim ...Yani o zaman soyleyin eşinize alsın bi cuval un gorumceniz ekmek yapsin yarisini size yarısınida yaptıģi icin kendisine alsın
ben çok severm köy firininda ki ekmegi elimdende manti baklava her hamurisi gelir ama ekmege cesaret edemem yanı zor biraz bans gore
Sakince anlatirsanız anlar belki eşinizde bi de ekmek icin her hafta mecburi gidiş yapmıs olacaksınız orasida var
Anneniz icinde allah sifa versin canm gecmis olsun
:))Annemle babam da bosanmadan önce buna benzer bir kavga etmişti. Ara ara replik gibi okudum resmen
Kaynanam yaptıkça bi kaç tane veriyor saolsun . Ama o kadına da yazık bi çuval unu yap demek elli kilo un sonuçta
Ben kendim yapamam .kaynanam dahi olsa bana bi çuval ekmek yap diyemem asla ... benim öyle bi yeteneğim olmadığı için bikaç tane parayla alıcam eşimin canı istedikce çıkarıp vericem yapabileceğim budur ... kaynanam da hasta annem de çünkü ..eşimin dusuncesizligi ona göre hava hoş gidecek oturcak bizim kaç nüfusumuz varki okadar ekmek yapayimBir cuval dediginiz 50 kilomu oluyor?
Ay Allahim, 50 kilo..
Ben olsam kendimde yapmam kv demede yaptirmam.
Insanin canina yazik degilmidir ya??
50 kiloyu koy bakalim onune beyimizin, kendisi yapsin. Insafsiz.
Bi ihtimal" annecim oglun ekmek istiyor, beraber gule oynaya ekmek yapma imkanimiz varmi?" Diye sormak.
Kadin raziysa guzel.
Ama yardim sart, oglu istiyor kendisi yapsin o 50 kilo kadin tek basina demek cok cok ayip.
aynen hiç derdim yoktu dert yarattım kendime ..hiç bi çuval un yoğurdun mu yada fırına ekmek surdunmu bi kerede nasıl ogreniliyomus o insanlarin ineği ahiri tarlasi var kimse bana ekmek ogretmez de yapmaz da ayrıca çalışıyorum sabahdan aksama kadar evde değilim birgün iznim var hangi gün ekmek yapacakmisimBecerikli olmak ne alaka yahu anası öğretir ablası öğretir ne kadar gereksiz bişeyi sorun yapmışsınız. anlamadım ben.dertsizlikten dert yaratmak resmen.
Gerek yokYapıverın eliniz alışır:)
Ben kendim yapamam .kaynanam dahi olsa bana bi çuval ekmek yap diyemem asla ... benim öyle bi yeteneğim olmadığı için bikaç tane parayla alıcam eşimin canı istedikce çıkarıp vericem yapabileceğim budur ... kaynanam da hasta annem de çünkü ..eşimin dusuncesizligi ona göre hava hoş gidecek oturcak bizim kaç nüfusumuz varki okadar ekmek yapayim
Canım bu olayı çok konuştuk bir sefer değil ..hani artık çok soylediEn guzeli.
Ama ben seninyerinde olsaydim " ben yapamam" demek yerine.
" annene yazik gunah, nasil kiyiyim ben? Az uz degl kolay degl ekmek yapmak" derdim. Kocanin annsini saydigini gosterir bu( ki zaten oyle diyosun). Buda kocanin fevri davranmasini azda olsa degistirir.
" ben sana ekmek yapamam" diyince istemedende olsa birz kavga cikabilir.
aynen hiç derdim yoktu dert yarattım kendime ..hiç bi çuval un yoğurdun mu yada fırına ekmek surdunmu bi kerede nasıl ogreniliyomus o insanlarin ineği ahiri tarlasi var kimse bana ekmek ogretmez de yapmaz da ayrıca çalışıyorum sabahdan aksama kadar evde değilim birgün iznim var hangi gün ekmek yapacakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?