- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
tam manası ile eşin istemiyormuş. bu cocuk işinde de lütfen pembe hayallere kapılmayın. her adam 7/24 karısının yanında olamaz. bazen olmak istemez. rezevr assa aşılama ile zaten olmaz sen hiç cabalama. tüp bebek yaptır. hatta ilk tüp tedavisini sadece yumurta toplama olarak yap. yumurtaların toplansın ve dondurun. 2. de de gene yumurta gelişimi toplanma ve trasnfer olarak yap. şansın daha yüksek olur.Tek başıma karar vermedim ama eşim biraz daha zamana ihtiyacimiz olduğunu düşünüyordu.. anlatiyorum rezervim düşük ama anlamiyor maalesef.. başka bir arkadasimın eşi ise el ele tutusup gidiyorlar tedaviye eşi istiyor özellikle tadaviyi zorluyor.benim eşim ise gayet rahat olursa olur olmazsa olmasın diyor
Ben bu kafayla zaten hiç bir tedaviyi istemiyorum kaldıki tüp bebek diyorsunuz..tam manası ile eşin istemiyormuş. bu cocuk işinde de lütfen pembe hayallere kapılmayın. her adam 7/24 karısının yanında olamaz. bazen olmak istemez. rezevr assa aşılama ile zaten olmaz sen hiç cabalama. tüp bebek yaptır. hatta ilk tüp tedavisini sadece yumurta toplama olarak yap. yumurtaların toplansın ve dondurun. 2. de de gene yumurta gelişimi toplanma ve trasnfer olarak yap. şansın daha yüksek olur.
ve mutkala 2 embiryo koydur. hatta 3.
Ne yapmamız lazım inan çaresiz kalıyorsun bazen
29 ayda ne gibi tedaviler yasadiniz kı? Sizde né gibi sıkıntılar oldu yasandieğer yapmazsa söylenilen vakitte inan açık söylüyorum koyvereceğim. 29 aydır uğraşıyorum bebek için. sadece benim yavrum olmayacak ben hasret kalacaksam o da kalsın artık ne yapayım. tek başına bir yere kadar.
Ah bacım ah inşallah bebeğini kucağına alırsın ama o zaman daha net anlayacaksın bu erkeklerden bi cacık olmaz.Hormon ilacı ve iğnesi ile tedavi görüyorum ve doktorun söylediği günlerde ilişki takvimini eşim o akşam uykusu gelmiş uyumak istiyormus..
Ignenin etkisi var saatler cok önemli diyorum sabah ilişki istiyor..
Ben boşa almışım o hormonları vucuduma demekki yazık bana! Nasıl uzgünüm ve kırgın.. anlatamam
Evet aslında çok fazla görev yukleniyoruz bu günlerde.. göreve dönüyor o iş.. anneminde bizde olması büyük talihsizlik oldu bir gece önce annem tam ben yatarken hadi bugün salı dedi eşimde içerden duydu ve çok utandı gülüştük ama hay allah duruma bak ne hale düştük annen içerde biz burda.... dedi.. çok saçma bişi oldu anlayacaginiz
Cnm bnm ya bu erkekler hep aynı düşüncesiz oluyor bizim yaşadıklarımız onlara basit geliyor sen güçlü ol nolur cnku üzüldüğümüz le kalıyoruz insllah bir an önce bebeğine kavuşursun ben ve isteyen herkes dahilHormon ilacı ve iğnesi ile tedavi görüyorum ve doktorun söylediği günlerde ilişki takvimini eşim o akşam uykusu gelmiş uyumak istiyormus..
Ben boşa almışım o hormonları vucuduma demekki yazık bana! Nasıl uzgünüm ve kırgın.. anlatamam
Evet aslında çok fazla görev yukleniyoruz bu günlerde.. göreve dönüyor o iş.. anneminde bizde olması büyük talihsizlik oldu bir gece önce annem tam ben yatarken hadi bugün salı dedi eşimde içerden duydu ve çok utandı gülüştük ama hay allah duruma bak ne hale düştük annen içerde biz burda.... dedi.. çok saçma bişi oldu anlayacaginiz
Bu kısmı tam anlamadım , anneniz mi dedi ? Eğer anneniz dediyse daha koyu olmuştur eşiniz için .
Canım o zaman eşine kızmamalısın bence. İnşallah olur bebişiniz. Günleri değerlendirmişsiniz sonuçta sen bol bol dua et.Annem ayrı şehirde ve ben çağırdım ama o haftaya denk gelecegi aklimdan çıkmış gitmişkadının bişiden haberi yoktu gerçekten ben dedim hadi doktora sende gel diye
Hormon ilacı ve iğnesi ile tedavi görüyorum ve doktorun söylediği günlerde ilişki takvimini eşim o akşam uykusu gelmiş uyumak istiyormus..
Ben hiç yazmadım ama cevap vermek istedim esiniz sabah sperm kalitesinin daha sağlıklı olacağını falan okumussa kendince uygulamak istemiş olabilir erkek aklı çok kit bu konulardaHormon ilacı ve iğnesi ile tedavi görüyorum ve doktorun söylediği günlerde ilişki takvimini eşim o akşam uykusu gelmiş uyumak istiyormus..
29 ayda ne gibi tedaviler yasadiniz kı? Sizde né gibi sıkıntılar oldu yasandi
Allah bagislasin evladinizi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu surecler iki tarafi da geriyor maalesef. Herkes ayni seyi soyledigine gore akisina birakmak en guzeli. Butun hamile kalanlar olacak mi diye degil de hic dusunmedikleri anda hamile kalmislar. Herkesin hakkinda hayirlisi. Rabbim ol der olur. Cok güzel yazmissiniz yureginize saglik saglikli gunler dilerimAyni sey basima geldi. Tedavi oldigim surede esim benden uzaklasti. Mecburiyet gibi. En son ay hepsi bosa gitti yine kavga etmistik. Bende tedaviyi braktim. Biraz kendime gelmek istedim l. Doktor kistin var demisti. Agustos ayinda onun icin sogan kuru kullanmaya basladim. Esimle aramda duzeldi. Aklimda o oy ne cocuk istegi tamamen gitmisti o kadar rahattim ki. Oy ay hamile kalmisim. Simdi 29 haftalik olduk. Bir oglum var 5 yadinda ondada kafama takmadigin ay kendiligimden hamile kalmistim. Erkekler bu konu zaruriyete binince ferile biliyorlar. Benim esim isyan etmisti. Ama cik zorladim be de biliyorum bunalmisti artik. Biraz zamana vrak rahatlamaya calis esinle rahat rahat konus. Fevri hareket etme. Gununu hic bilmesin takiyorda buna istediginiz icin olsun biseyler. Ozaman sende gerilmesin olacakmi olmiycakmi diye kasildikca olmiyo malesef.
Amin Allah güzel gonlunuze gore versinTesekur ederim guzel sozleriniz icin. Rabbim dileyen herkesin kicagini bos brakmasin saglikli sihatli evletlar nasip.etsin insallah
Madem oyle ne diye uyuyorEvlenmeden önce ve her adet öncesi sorar adet oldun mu? Ve adet olduğumda yıkıma uğrar..gözlerinden anlarım ve içim sizlar..şu anda da çok istediğini söylüyor hala inatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?