Bende artık bir nefes almak istiyorum çocuk olayını kaldırdım rafa..Eğer yaşınız ilerlediyse veya uzun zamandır bebek istiyorsanız bence hiç birbirinize naz yapmayın. O kadar iğneyi ilacı yükledikten sonra, bu gece kesin ilişki olmalı deyip strese gire gire asla çocuğunuz olmaz. Ben 3 yıl bekledim. 3 yıl her ay acaba yumurtlama günümde eşim evde olur mu diye stres yaptım. Eşim ayın 25 günü dışarda. Evde olduğunda ise acaba eşim ister mi diye stres yaptım. Yani ben olsun dedikçe olmadı. Şimdi aşılama ile ikizlere hamileyim. Boşuna zehir etmişim cinselliği. Bundan sonra rahat rahat sevişiriz :)))))
Doktor Salı ve Çarşamba önemli dedi salı oldu çarşamba da böyle yaptı. Gece gereksiz yere davrandı kavga ettik sabahına ilişki istedi.. O istiyor çocuk evet ama benimkadar hayatının merkezi haline getirmiyor. Herşey Allahtan diyor..Bilmediğim için soruyorum, gece istememiş sabah istemiş, arada birkaç saat var sadece, önemli mi o birkaç saat?
Bence eşinizin çocuk istemediğini söylemek(birçok yorumda var) büyük önyargı.
[/QUOTE]açıkçası annenizle doktora gitmeniz, annenizin geliş zamanı çok yanlış. eşiniz belki bu nedenle uykuyu bahane etmiş olabilir. önce eşinize kızdım ama sizde şartlarını çok zorlamışsınız zaten adam çok gönüllü değil anladığım kadarıyla
EvetEşinizin çocuk istediğinden emin misiniz
Çok şinir edici durumlar maalesef.. en güzeli herşeyiyle allaha bırakmak..Valla ben 5 yıllık evliyim. 2 yıl kadar korunduk zaten. Sonraki 2 yıl hayatımızın merkezi halin getirmeden sadece istedik. Yumurtalama günü falan da takılmadık hiç. Sonraki 1 yıl ise tamamen merkeze oturttuk. Yumurtlama günlerinde yaptığımız seksten ikimiz de zevk alamıyorduk çünkü çok zorlama oluyordu. Mesela gün içinde yapamıyordun; neden? çünkü sabaha kadar öylece yatman lazım. İstediğin gün yapamıyordun çünkü sperm kalitesi azalmasın diye ara vermek lazımdı. Böyle böyle birkaç ay gitti. Eşim, isyan etti. Sonra ben çok ağlayınca bu çocuk işini suni yoldan yapmaya karar verdik. Şimdi çok mutluyuz. Hamileliğim riskli olduğu için cinsel hayatımız şuanda yok ama doğumda sonra ben herşeyin ilk günlerdeki gibi olacağına inanıyorum. Zorlamayla olmuyormuş onu anladım.
Hormon ilacı ve iğnesi ile tedavi görüyorum ve doktorun söylediği günlerde ilişki takvimini eşim o akşam uykusu gelmiş uyumak istiyormus..
Ignenin etkisi var saatler cok önemli diyorum sabah ilişki istiyor..
Ben boşa almışım o hormonları vucuduma demekki yazık bana! Nasıl uzgünüm ve kırgın.. anlatamam
Canım doktora gitmen gerekiyorsa git ama kafana takma başka şeylere odaklan. Kullandığın ilaçlar psikolojini etkiliyor ister istemez bunu eşine yansıtıyorsun. Aynı şeyleri yaşadım tüp bebek transferinden 1 gün öncesi boşanmaya karar verdim o derece. Ama sonra geçti gitti. Doktorum eşinden fazla bi beklentiye girme bu süreçte sen bebek istiyorsun bebek için sana sperm lazım o da onda var öyle düşün her şeye takma kafanı dediBiliyormusunuz herkesten böyle şeyler duyuyorum.. eşim sürekli evde bu konu dönmesinden sıkıldığını normalde hayatimiza devam etmek istediğini söyleyip duruyor artık bende çok sıkıldım ve bunaldım..çok kötü bu sekilde cinsel hayat.. bıraktım bende onumüzdeki ay gitmeyeceğim doktora
Böyle bi durumda mümkün değil ben de bi şey yapamam. Anneniz bile ilişki gününüzün hesabını yapıyor. Eş olarak çok sinir bozucu. Aileler bu tarz şeylere çok müdahil olmamalı bence. Madem gününe kadar takip etmiş niye size geldi ki anneniz.Evet aslında çok fazla görev yukleniyoruz bu günlerde.. göreve dönüyor o iş.. anneminde bizde olması büyük talihsizlik oldu bir gece önce annem tam ben yatarken hadi bugün salı dedi eşimde içerden duydu ve çok utandı gülüştük ama hay allah duruma bak ne hale düştük annen içerde biz burda.... dedi.. çok saçma bişi oldu anlayacaginiz
bu tedaviyi tek başına karar verip yaptıysan bazen sonucları böyle olıuyor. bende bir kere kendi başıma karar verip yapmıştım aynı sonucla karşılaştım. o da bana yüzyıllık ders olmuştu. gerci bizim sorunumuz benden degil eşimdenmiş sonrada bunu ögrendik :) her şerde bir hayır vardır :)Hormon ilacı ve iğnesi ile tedavi görüyorum ve doktorun söylediği günlerde ilişki takvimini eşim o akşam uykusu gelmiş uyumak istiyormus..
Ignenin etkisi var saatler cok önemli diyorum sabah ilişki istiyor..
Ben boşa almışım o hormonları vucuduma demekki yazık bana! Nasıl uzgünüm ve kırgın.. anlatamam
Gercekten yaşayan bilir.. siz beni enniyi anlayanlardansiniz..bende çok yoruldum halim yok tedavi Vs.. bıraktım gitmiyecegim adetimden sonra bu ay.. belkide bu hayırlısı bizim için olmaması. Hayat her şekilde güzel..Cnm seni cok iyi anlıyorum klomen ve catlatma ognesi kullandım cok kavga ettim eşimle zorladım.. bir sure sonra hem vucudum hem beynim yoruldu vidaha dra gitmicem hayirlisi olrsa olur artik dedim ve hamile olduğumu ogrendim.. herşeyin basi kafa rahatligi.. birak o dusunsun
Tek başıma karar vermedim ama eşim biraz daha zamana ihtiyacimiz olduğunu düşünüyordu.. anlatiyorum rezervim düşük ama anlamiyor maalesef.. başka bir arkadasimın eşi ise el ele tutusup gidiyorlar tedaviye eşi istiyor özellikle tadaviyi zorluyor.benim eşim ise gayet rahat olursa olur olmazsa olmasın diyorbu tedaviyi tek başına karar verip yaptıysan bazen sonucları böyle olıuyor. bende bir kere kendi başıma karar verip yapmıştım aynı sonucla karşılaştım. o da bana yüzyıllık ders olmuştu. gerci bizim sorunumuz benden degil eşimdenmiş sonrada bunu ögrendik :) her şerde bir hayır vardır :)
Evet istiyor ama bemin kadar çaba sarfetmiyoreşinin çocuk istediğinden emin misin?
Hayırlısı canım..güzel birbseyler bulacağım kafamı onlarla dagitacagim..Canım doktora gitmen gerekiyorsa git ama kafana takma başka şeylere odaklan. Kullandığın ilaçlar psikolojini etkiliyor ister istemez bunu eşine yansıtıyorsun. Aynı şeyleri yaşadım tüp bebek transferinden 1 gün öncesi boşanmaya karar verdim o derece. Ama sonra geçti gitti. Doktorum eşinden fazla bi beklentiye girme bu süreçte sen bebek istiyorsun bebek için sana sperm lazım o da onda var öyle düşün her şeye takma kafanı dediDoğru söze ne denir ki erkek milleti bizim gibi olamaz her şeyi anlamalarını beklememek lazım. Ben bi süre ara verdim tedaviye manevi olarak kendimi hazır hissedersem yeniden başlıycam. İstersen sen de ara verip kendini toparla. Ayrıca kullandığın ilaçların etkisi bikaç ay daha sürüyor bakarsın bu süreçte kendiliğinden hamile kalmışsın. Stres en büyük düşman bunu sakın unutma. Kafanı dağıtacak hoş vakit geçireceğin şeylerle ilgilen bi süre. İnşallah rabbim nasip eder bebeğini alırsın kucağına.
Ne yapmamız lazım inan çaresiz kalıyorsun bazenaynı eşim..
kendini zorunlu ve programlanmış hissedince yapamıyor ve yapmak istemiyor.
ee bu işlerde kuralına uymadan olmuyor.
iğne vuruldum yarın sabah 7de ilişki dedi doktorum.
aynı şeyi yaşamaktan bende korkuyorum.
Ama yoruldum yaa.. 9 aydır hep sıkıntı sıkıntı gerçekten yıldım..Direk olumsuz yorum yapanlara sasiyorum herzamnki gibi. Canim sen sonuna kadar haklisin ama erkeklerinde bu duurmda pskolojisi bozuluyor emin ol bnce oda saglikli dusunemiyor . Bizde milyarlar harciyoruz ama bazen esimede hak veriyorum yani onlarda saglikli dusunemiyor stresten . Bu sebeple tedavinizi birakmayin derim kadinlar yilmamali bence
Annem ayrı şehirde ve ben çağırdım ama o haftaya denk gelecegi aklimdan çıkmış gitmişBöyle bi durumda mümkün değil ben de bi şey yapamam. Anneniz bile ilişki gününüzün hesabını yapıyor. Eş olarak çok sinir bozucu. Aileler bu tarz şeylere çok müdahil olmamalı bence. Madem gününe kadar takip etmiş niye size geldi ki anneniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?