Boşa tedavi olmuşum

Bende artık bir nefes almak istiyorum çocuk olayını kaldırdım rafa..

Bilmediğim için soruyorum, gece istememiş sabah istemiş, arada birkaç saat var sadece, önemli mi o birkaç saat?

Bence eşinizin çocuk istemediğini söylemek(birçok yorumda var) büyük önyargı.
Doktor Salı ve Çarşamba önemli dedi salı oldu çarşamba da böyle yaptı. Gece gereksiz yere davrandı kavga ettik sabahına ilişki istedi.. O istiyor çocuk evet ama benimkadar hayatının merkezi haline getirmiyor. Herşey Allahtan diyor..

[/QUOTE]
Çok büyük şansizlik oldu aynı günlere denk gelmemiz annemle.. esim çocuk istemese 9 ay boyunca ilskide korunurdu.. istiyor ama hayatimizin merkezi haline getirmek istemiyor

Valla ben 5 yıllık evliyim. 2 yıl kadar korunduk zaten. Sonraki 2 yıl hayatımızın merkezi halin getirmeden sadece istedik. Yumurtalama günü falan da takılmadık hiç. Sonraki 1 yıl ise tamamen merkeze oturttuk. Yumurtlama günlerinde yaptığımız seksten ikimiz de zevk alamıyorduk çünkü çok zorlama oluyordu. Mesela gün içinde yapamıyordun; neden? çünkü sabaha kadar öylece yatman lazım. İstediğin gün yapamıyordun çünkü sperm kalitesi azalmasın diye ara vermek lazımdı. Böyle böyle birkaç ay gitti. Eşim, isyan etti. Sonra ben çok ağlayınca bu çocuk işini suni yoldan yapmaya karar verdik. Şimdi çok mutluyuz. Hamileliğim riskli olduğu için cinsel hayatımız şuanda yok ama doğumda sonra ben herşeyin ilk günlerdeki gibi olacağına inanıyorum. Zorlamayla olmuyormuş onu anladım.

Çok şinir edici durumlar maalesef.. en güzeli herşeyiyle allaha bırakmak..

eşinin çocuk istediğinden emin misin?

Canım doktora gitmen gerekiyorsa git ama kafana takma başka şeylere odaklan. Kullandığın ilaçlar psikolojini etkiliyor ister istemez bunu eşine yansıtıyorsun. Aynı şeyleri yaşadım tüp bebek transferinden 1 gün öncesi boşanmaya karar verdim o derece. Ama sonra geçti gitti. Doktorum eşinden fazla bi beklentiye girme bu süreçte sen bebek istiyorsun bebek için sana sperm lazım o da onda var öyle düşün her şeye takma kafanı dedi Doğru söze ne denir ki erkek milleti bizim gibi olamaz her şeyi anlamalarını beklememek lazım. Ben bi süre ara verdim tedaviye manevi olarak kendimi hazır hissedersem yeniden başlıycam. İstersen sen de ara verip kendini toparla. Ayrıca kullandığın ilaçların etkisi bikaç ay daha sürüyor bakarsın bu süreçte kendiliğinden hamile kalmışsın. Stres en büyük düşman bunu sakın unutma. Kafanı dağıtacak hoş vakit geçireceğin şeylerle ilgilen bi süre. İnşallah rabbim nasip eder bebeğini alırsın kucağına.

Böyle bi durumda mümkün değil ben de bi şey yapamam. Anneniz bile ilişki gününüzün hesabını yapıyor. Eş olarak çok sinir bozucu. Aileler bu tarz şeylere çok müdahil olmamalı bence. Madem gününe kadar takip etmiş niye size geldi ki anneniz.

Direk olumsuz yorum yapanlara sasiyorum herzamnki gibi. Canim sen sonuna kadar haklisin ama erkeklerinde bu duurmda pskolojisi bozuluyor emin ol bnce oda saglikli dusunemiyor . Bizde milyarlar harciyoruz ama bazen esimede hak veriyorum yani onlarda saglikli dusunemiyor stresten . Bu sebeple tedavinizi birakmayin derim kadinlar yilmamali bence

Cnm seni cok iyi anlıyorum klomen ve catlatma ognesi kullandım cok kavga ettim eşimle zorladım.. bir sure sonra hem vucudum hem beynim yoruldu vidaha dra gitmicem hayirlisi olrsa olur artik dedim ve hamile olduğumu ogrendim.. herşeyin basi kafa rahatligi.. birak o dusunsun

bu tedaviyi tek başına karar verip yaptıysan bazen sonucları böyle olıuyor. bende bir kere kendi başıma karar verip yapmıştım aynı sonucla karşılaştım. o da bana yüzyıllık ders olmuştu. gerci bizim sorunumuz benden degil eşimdenmiş sonrada bunu ögrendik :) her şerde bir hayır vardır :)

Gercekten yaşayan bilir.. siz beni enniyi anlayanlardansiniz..bende çok yoruldum halim yok tedavi Vs.. bıraktım gitmiyecegim adetimden sonra bu ay.. belkide bu hayırlısı bizim için olmaması. Hayat her şekilde güzel..

Tek başıma karar vermedim ama eşim biraz daha zamana ihtiyacimiz olduğunu düşünüyordu.. anlatiyorum rezervim düşük ama anlamiyor maalesef.. başka bir arkadasimın eşi ise el ele tutusup gidiyorlar tedaviye eşi istiyor özellikle tadaviyi zorluyor.benim eşim ise gayet rahat olursa olur olmazsa olmasın diyor

aynı eşim..
kendini zorunlu ve programlanmış hissedince yapamıyor ve yapmak istemiyor.
ee bu işlerde kuralına uymadan olmuyor.
iğne vuruldum yarın sabah 7de ilişki dedi doktorum.
aynı şeyi yaşamaktan bende korkuyorum.

Hayırlısı canım..güzel birbseyler bulacağım kafamı onlarla dagitacagim..

Ama yoruldum yaa.. 9 aydır hep sıkıntı sıkıntı gerçekten yıldım..

Annem ayrı şehirde ve ben çağırdım ama o haftaya denk gelecegi aklimdan çıkmış gitmiş kadının bişiden haberi yoktu gerçekten ben dedim hadi doktora sende gel diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…