Yani utandığı çok açık bu durumdaEvet aslında çok fazla görev yukleniyoruz bu günlerde.. göreve dönüyor o iş.. anneminde bizde olması büyük talihsizlik oldu bir gece önce annem tam ben yatarken hadi bugün salı dedi eşimde içerden duydu ve çok utandı gülüştük ama hay allah duruma bak ne hale düştük annen içerde biz burda.... dedi.. çok saçma bişi oldu anlayacaginiz
Allah Allah.. istersin en iyi ilaçlari denedin olmaz ayda bir keré yaparsın olur.. valla kesinlikle nasip kader gerisi boş sanırım. Artık akışına birakacagim..olursa olur olmazsa olmaz..bu Allahın takdiribence sıkma canını , ben de senin gibi oldum çok, onun ilişki istememesi de nasip döngüsünün bir parçası , ne yapsam da nasipten ötesi Yok demek zorunda olduğumu öğrendim şu süreçte , bu forum da bi arkadaşın eşi de hep böyle yapmış , bi ilişkide ikiz tutmuştu o bayanın
Evet canım ignemi vuruldum.. çatlamıştır heralde Artık yumurta bilmiyorum ki hayırlısı diyorum artık en iyisini allah bilirben bu tedavilerin hepsini yaşadığım ve eşinin pskolojisini de çok iyi anlıyorum
istemiyor o saatte stres oluyor falan
sende ilaçlardan bu şekilde tepkiler verebiliyorsun canım
yumi çatlatması kullandınmı
Çok kastım 9 aydır psikolojim de bozuldu açıkçası biraz dinlenecegim artık gezip tatile falan çıkmayı düşünüyorumBence bu gunu ve saatı bellı ılıskıler daha cok sogutur
Görev gıbı
Sız tedavınızı olcaksınız olun ama ogun ve o saat olmak zorunda mı
Kımı doktor yumurtlama gunu der kımısıde 1 gun var 1 gun yok seklınde onerır
Ben yumurtlama gunuyle alakasının dırek oldugunu dusunmuyorum tum hamıle kalanlar gun saat hesabı yapıp ay ortasını beklemıyor ben adet bıtımınden 1 gun sonra hamıle kaldım cok alakasız bı gundu
Benım arkadasım 3 sene doktor kontroluyle ugrastı olmadı sonra sadece hormon tedavısıne devam edıp gerısını akısına bıraktı 3 ay sonra hamıle kaldı ve dogum yaptı
Sperm 24 saat yasıyor gece degıl sabahta olsa olur dakıkayla ugrasıyorsanız zor o iş
Bence kendınızı evlılıgınızı rahat bırakın kasmayın kendınızı akısına bırakın o cocuk olacaksa eni sonu olacak sız evlılıgın tadını cıkarın derım
Isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun...
Sen yine ilaç kullan canım , ihmal etme bence , sonuçta eşin her seferinde reddetmiyor ya ? Tez zamanda kavuşuruz inş canım, 5 yıllık evli olunca artık gerektiği zaman değil de olacağı varsa ilişkinin olduğunu çıldıra çıldıra öğrendim maalesefAllah Allah.. istersin en iyi ilaçlari denedin olmaz ayda bir keré yaparsın olur.. valla kesinlikle nasip kader gerisi boş sanırım. Artık akışına birakacagim..olursa olur olmazsa olmaz..bu Allahın takdiri
Öğretmen gibi evet bugün yumurtlama haftama giriyoruz demekten yoruldum bu zamana kadar zaten uykum var demedi dün gece hariç. Hatirlatmayacagim ve takipte etmeyeceğim çünkü yoruldum..İşimi Allaha biraktimBizde bebek istediğimizde günleri ben söylüyordum eşime, o da yorgunum falan diyordu ama istiyordu da bebek. İlişki günlerini yazdım bir kağıda yatak odası dolabının üstüne astım, bu günler önemli bundan sonra ben söylemiycem istiyorsan sen gelirsin demiştim. Bir daha söylememe gerek kalmamıştı, sizde deneyin isterseniz. Yaşadığınız hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum bende yaşadım ama dediğim gibi evde annenizin olması bunun görev gibi olması erkeklerin hoşuna gitmiyor.
Aynen tatıl cok ıyı gelır ama bırlıkte tatıle gıdınÇok kastım 9 aydır psikolojim de bozuldu açıkçası biraz dinlenecegim artık gezip tatile falan çıkmayı düşünüyorum
Evet aslında çok fazla görev yukleniyoruz bu günlerde.. göreve dönüyor o iş.. anneminde bizde olması büyük talihsizlik oldu bir gece önce annem tam ben yatarken hadi bugün salı dedi eşimde içerden duydu ve çok utandı gülüştük ama hay allah duruma bak ne hale düştük annen içerde biz burda.... dedi.. çok saçma bişi oldu anlayacaginiz
Bence direkt aşılama yaptır. Benin eşim de talimatlı robot gibi ilişki saati belirlenmesinden hiç hoşlanmıyordu. Gerçekten de hoş olmuyordu. İlla normal yoldan deneyeceğiz diye kasmayın. Önemli olan netice. O kadar hormonu yükledikten sonra ben olsam ilişki saati kollamamHormon ilacı ve iğnesi ile tedavi görüyorum ve doktorun söylediği günlerde ilişki takvimini eşim o akşam uykusu gelmiş uyumak istiyormus..
Ignenin etkisi var saatler cok önemli diyorum sabah ilişki istiyor..
Ben boşa almışım o hormonları vucuduma demekki yazık bana! Nasıl uzgünüm ve kırgın.. anlatamam
Ama ilaç kullanıp ilişki saatini kacirirsak ben hormon aldigimla kalacağım.. O yalvarana kadar bu işi rafa kaldırdım canim.. gezip tozacagım şimdiden ablam ve yegenimle tatil planı yaptım.. O işi dolayısıyla şehir dışına çıkması imkansız teklif ederim gelirse gelir zaten.. yeter ama ben artık herkes gibi mutlu olmak istiyorum bıktım bu asiri çocuk isteği sevgisinden..önce benAynen tatıl cok ıyı gelır ama bırlıkte tatıle gıdın
Tedavıne aynen devam et ama bugun gunu deme akısına bırakın
Cok yoruldun usandın bılıyorum ama degecek
Bıde hep tetıkde beklemek bugun buyuk gun demekte strese sokar ınsanı
O işi o bana yalvarana kadar askıya aldım canım zaten olcagi varsa olurBence direkt aşılama yaptır. Benin eşim de talimatlı robot gibi ilişki saati belirlenmesinden hiç hoşlanmıyordu. Gerçekten de hoş olmuyordu. İlla normal yoldan deneyeceğiz diye kasmayın. Önemli olan netice. O kadar hormonu yükledikten sonra ben olsam ilişki saati kollamam
Beraber gittik dOktora o biliyordu herseyi yapısı gereği biraz fazla karışır herseye..bizde kalıyor 1 haftalığına geldi..ama o da istiyorki bir bebegimiz olsun kötü niyeti yoktu aslindaanneniz neden bu olayın bu kadar içinde? kim olsa rahatsız olur yani.
Eğer yaşınız ilerlediyse veya uzun zamandır bebek istiyorsanız bence hiç birbirinize naz yapmayın. O kadar iğneyi ilacı yükledikten sonra, bu gece kesin ilişki olmalı deyip strese gire gire asla çocuğunuz olmaz. Ben 3 yıl bekledim. 3 yıl her ay acaba yumurtlama günümde eşim evde olur mu diye stres yaptım. Eşim ayın 25 günü dışarda. Evde olduğunda ise acaba eşim ister mi diye stres yaptım. Yani ben olsun dedikçe olmadı. Şimdi aşılama ile ikizlere hamileyim. Boşuna zehir etmişim cinselliği. Bundan sonra rahat rahat sevişiriz :)))))O işi o bana yalvarana kadar askıya aldım canım zaten olcagi varsa olur
Eşinizin çocuk istediğinden emin misinizHormon ilacı ve iğnesi ile tedavi görüyorum ve doktorun söylediği günlerde ilişki takvimini eşim o akşam uykusu gelmiş uyumak istiyormus..
Ignenin etkisi var saatler cok önemli diyorum sabah ilişki istiyor..
Ben boşa almışım o hormonları vucuduma demekki yazık bana! Nasıl uzgünüm ve kırgın.. anlatamam
Beraber gittik dOktora o biliyordu herseyi yapısı gereği biraz fazla karışır herseye..bizde kalıyor 1 haftalığına geldi..ama o da istiyorki bir bebegimiz olsun kötü niyeti yoktu aslinda[/QUOTE
Beraber gittik dOktora o biliyordu herseyi yapısı gereği biraz fazla karışır herseye..bizde kalıyor 1 haftalığına geldi..ama o da istiyorki bir bebegimiz olsun kötü niyeti yoktu aslinda
Hep böyle değil. İlk defa olduBebeğim hep mi yapıyor bunu?
Ya bir defa ise gerçekten yorgun olabilir. İnan ben de ilk evlendiğim ilk iki ay izinsiz çalışıyordum. Gece eşim bana yanaşıyordu bende gönülsüzdüm kaç defa yatakta özürdileyip ağladım . Olabilir birtanem .
Ama hep böyleyse sıkıntı evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?