Boşa tedavi olmuşum

Maalesef öyle canım..olan hep kadına oluyor

Birçok erkek aynı tepkiyi veriyor.Üzülmekte haklısın tabii ama erkekler görev gibi ilişkiye girmekten hoşlanmıyor.Kaç tedavi kaçırdık bizde o şekilde.Çocuk istemiyor yorumlarına bakma sen bu süreçten geçmeyen insanlar bilemez.Psikolojik olarak kaldıramıyor erkekler şu saatli ilişki olayını o yüzden sabah olsun bir kaç saatten kaçmaz cnm ama stres yaparsan böyle olmaz.Bunun en büyük düşmanı stres unutma.İnşallah çok beklemeden alırsın kucağına yavrunu.Rahat olmaya çalış

Rezervim az..her ay yumurtlamam olmuyor canim
Bnmde pko uyuz oluyorum biz böyle yıpranırken o berbat ilaçları içerken heriflerimiz tınlamıyo ya. Ama çokta istiylar gibiler. Bilmiyorum ya.

Ama bende çok yıprandım bu konuda yoruldum 9 aydır. Ve bu gecede yanlız kaldım.. bende heves geçtimi bir daha olmuyor derin yaşıyorum hislerimi sabah iliski falan istemiyorum..biraz dinleneceğim hem ruhen hem biyolojik olarak

ozur dileyerek soyluyorum ama bu sekilde esinizi de kendinizden sogutursunuz. gorev gibi sevismek sizden de cinsellikten de sogutur. biraz ara verin cocuk isteginize. kac yillik evlisiniz kac yasindasiniz

Bnmde pko uyuz oluyorum biz böyle yıpranırken o berbat ilaçları içerken heriflerimiz tınlamıyo ya. Ama çokta istiylar gibiler. Bilmiyorum ya.
Ya belkide böylesi hayırlısı ben anlayamadim..varsın olmasın zaten artik

Eşinize haksızlık ettiğinizi düşünüyorum .Biliyorsunuz ki erkekler bizler gibi değil ;ilişkinin olabilmesi icin ereksiyon olmaları gerekiyor.

Yani eşinizi sehvetlendirebilirsiniz ona takvim günlerini hiç bildirmeden
birlikteliği arzuluyormussunuz gibi yanassaniz farklı olabilir .Bu sureçler de karşılaşilabilecek durumlar bunlar .Bebek istememesiyle hiç alaka kuramadım .

Hımm birde hamile kaldığım ay bizimde öyle olmuştu.Kavga ettik ilişki olmadı.Ertesi gün akşam oldu yani 24 saat geçmişti.Ama tuttu hatta hiç test bile yapmamıştım.Kan vermeyede gitmedim.Şok olmuştum.

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ben de yumurta takibi yaptırıyordum Dr un dediği günler nazlaniyordu benim eşim de. Gece yorgun oluyorum sabah olsun diyordu gerçi bizde sabah akşam farketmiyordu ama Dr ilişkiden sonra duş yok dedigi için akşama mecburdum çok can sıkıcı bir durum. İnsan o kadar soğuyor ki cinsellikten de eşinden de koşarak kaçmak istiyor. Allah kimseyi bebek sahibi olamamakla sınamasın. Türlü fedakarlıklarla adet gününü bekleyip geldiğinde gözyaşına boğulmak, geciktiginde heveslenip testte tek çizgiyi görmek, kan testinde Dr un acıyan gözlerle malesef bu ay da yok demesini dinlemek hiç de kolay değil. Biliyorum erkekler için de zor, eşim de çok üzülüyor yıpranıyor seninki de çok pişman olucak fırsatları degerlendirmedigi günlere. Sana boşver kendi haline bırak diyeceğim ama akışına bıraktığında tüm fedakarlıkların çöpe gidecek. Öyle zor bir durum ki.. umarım bulursun çaresini.

Hayirli olsun ne mutlu Size güle güle büyütün

Benim çarem Allah.. O herseyin en iyisini biliyor..bunu uygun gördü demekki

Cnm 9 ay çok uzun bir zaman değil inan ki.Yıllarca bekleyen insanlar var.Hemen pes etme bu tedaviler çok zor boşa gitmesin ve süreli biliyorsun.Eşine çok kızma boşwer bu süreçte herkesin başına gelmiştir inan ki.

İlaç ve arkasından hormon iğnesi vuruldum kolumdan.. hep neden kadinlar güçlü ve fedakâr olmak zorundaki. O istekli olsun çabaların yeter artık.

O kaciyor ben yaralaniyorum daha kötü değil mi?benim vucuduma yazık değil mi? Onca ilaç hormon igne
Erkekler bu kadar ince düşünmüyor malesef.Sabah diyorsa eşin ve gerçekten uyguluyorsa birşey farketmiyor.Sabah olmasına takılma bunun saatle alakası yok.Doktorların dediği saate göre tutmadı h benim kendim takip ettim kafaya göre oldu öylelikle tuttu.Sabah da olabilir.

Ama bende hem fiziken hemde biyolojik olarak yoruldum.. ben bebek konusu olmadan mutlu olmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…