Bir seferden zor değil, sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor rahimde. Bir gebeliğim yumurtlamadan 5 gün önce tek ilişki ile oldu eminim çünkü başka ilişki olmadı ve ateş ölçme yöntemi ile yumurta takibi yapıyordum. Maalesef o gebeliğim düşükle sonuçlandı. Ondan sonraki gebeliğim de yumurtlamadan üç gün önceki ilişki ile oldu. Yani ol diyen Allah oldurur. Lütfen içinizi ferah tutun. Akışına bırakın bir iki ay.Olmasın zaten bu ayda..dün gece ilişki oldu ama bir seferden zor..olmasın gerçekten..
Zorunluluk gibi ilişkiye girmek istememiştir belki. Kendinizi çok mu kasıyorsunuz acaba.Evlenmeden önce ve her adet öncesi sorar adet oldun mu? Ve adet olduğumda yıkıma uğrar..gözlerinden anlarım ve içim sizlar..şu anda da çok istediğini söylüyor hala inatla
Biliyormusunuz herkesten böyle şeyler duyuyorum.. eşim sürekli evde bu konu dönmesinden sıkıldığını normalde hayatimiza devam etmek istediğini söyleyip duruyor artık bende çok sıkıldım ve bunaldım..çok kötü bu sekilde cinsel hayat.. bıraktım bende onumüzdeki ay gitmeyeceğim doktoraZorunluluk gibi ilişkiye girmek istememiştir belki. Kendinizi çok mu kasıyorsunuz acaba.
Ben de tüp bebek tedavisine geçtim biz de az çok yaşadık sizin dönemlerinizi ama zorunluluk olarak girmedik hiç yatağa. Bi arkadaşım var aynı süreçlerden geçen o her tedavi dönemi kendini kasıyordu. Zorunlu ilişki oluyordu ve sonuç hüsran. Sonra tedaviyi bıraktı rutin hayatında hamile kaldı.
Sanirim çok haklısınız..biraz dinlenecegim hem ruhen hem fizikenBir seferden zor değil, sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor rahimde. Bir gebeliğim yumurtlamadan 5 gün önce tek ilişki ile oldu eminim çünkü başka ilişki olmadı ve ateş ölçme yöntemi ile yumurta takibi yapıyordum. Maalesef o gebeliğim düşükle sonuçlandı. Ondan sonraki gebeliğim de yumurtlamadan üç gün önceki ilişki ile oldu. Yani ol diyen Allah oldurur. Lütfen içinizi ferah tutun. Akışına bırakın bir iki ay.
Aslında çok istiyor sabaha karşı ilişki istedi iğnenin etkisi geçmesin diye..istemesem zaten korunurum 9 ay değilmi dedi bende sustum bişi diyemedimah canım sakın ama sakın sakin ol allah aşkına...Bu adama cocuk yapılmaz felan...Çok ileri gitmek olmuyor mu?
Tabi eşini sen hepimizden iyi tanırsın ama bence cok hırslanma...
Seni anlamaya çalışıyorum duygularında sana çok hak veriyorum ama sakın bak... Çok haklısın bu tedavi sürecine girmeden bile öncesinde eminin çok hayal kırıklıkları yaşadın. Eşler maalesef bu konuda biraz yavan kalıyorlar. Onlar için ceketimi atayım hatun gebe kalsın mantığı var.
Endişeni anlıyorum ama bu ilişkiye girme konusu yemek yemek, tuvalet gibi öyle kurulu saat gibi olcak bişey değil. Saygı göstermen gerekiyor eşine . Sonucta aksam değil sabah demiş emin ol olacağı varsa olur, olmayacaksa olmaz.
boş yere stres yapma. eşini bu kadar suçlamamalısın.
Sanirim haklisiniz kendini baski altında hissetmış te olabilir utandı belkideKonu sahibini körükleyecek yorumlar yapmak yerine yapıcı yorumlar yapsanız keşke. Kendi kocalarınıza olan hırsınızı böyle mi çıkarıyorsunuz nedir.
Konu sahibi annenizde evdeymiş, eşiniz bundan rahatsız olmuştur. Annenizle gitmişsiniz doktora, yani ilişki gününüzü annenizde biliyor. Ben olsam tam tersi bu kişi kv olsaydı ilişki istemezdim.
Annemin uyumasını falanmi istedi ne..çünkü sabaha karşı deli gibi ilişki istedi aslında istiyor ama nedense baskıya gelemiyorBu sayfada adam çocuk istemiyor diyenler belli ki hayatlarında hiç bir zaman böyle bir sıkıntıyla karşılaşmamış
nereden biliyorsunuz adamın çocuk istemediğini
kadın yazmış işte, çocuk sahibi olmayı çok istiyor, adet olduğum zaman üzüntüden gözleri doluyor diye
kadından daha mı iyi tanıyorsunuz eşini de bu kadar net konuşuyorsunuz
Konu sahibi, bende yaklaşık 8 yıllık evliyim ve neredeyse 1,5 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz
Evlilik hayatım çok şükür iyi, eşim iyi bir insan ve oldukça da anlaşıyoruz. Eşimin bu güne kadar cinsel anlamda en ufak bir sorunu, sıkıntısı olmadı. Yada ben hissetmedim bilmiyorum. Ama ne zaman ki, çocuk sahibi olmak için belirli günleri değerlendirme olayı oldu, eşimin psikolojisi bozuldu. Maalesef önemli günleri değerlendirme de sıkıntı yaşadık, onun dışındaki günlerde yine sıkıntısız cinsel hayatımız oluyor.
Benim hatam şu oldu, sürekli bugün önemli günümüz, mutlaka değerlendirmemiz gerek vs. diye çok söylendim
hatta olmadığında aşırı tepkiler verdim. Ama hataydı. Yani adam olmuyor diyor işte ne yapsın?
Robot değil ki karşımızdaki insan!!!
En son adetimde tüm ovulasyon testlerini, gebelik testlerini çöpe attım
biraz durumu akışına bıraktım. Bu ay önemli günleri kendi isteğimizle değerlendirdik (eşim belki biliyor, belki bilmiyor, konuşmadık bugün önemli günler diye) Belki tutar bilmiyorum, herşey Allah'tan
Şimdi önemli gününüzde annenizin evde olması eşiniz için olumsuz bir etken, zaten adam yeterince stres yüklemiş kendisine. Eşine kızdığım nokta ise şu; şimdi sen önemli günün olduğunu biliyorsun, madem kendini iyi hissetmiyorsun o zaman hissetmek için bi şeyler yap. Yani takviye ilaç alabilirsin vs. Yani eşinin seni çaba gösterdiğini görmesi gerekiyor. Çaba göstermeyip sadece uykum var, sabah yapalım dersen eşin de çıldırır tabiki...
Evet aslında çok fazla görev yukleniyoruz bu günlerde.. göreve dönüyor o iş.. anneminde bizde olması büyük talihsizlik oldu bir gece önce annem tam ben yatarken hadi bugün salı dedi eşimde içerden duydu ve çok utandı gülüştük ama hay allah duruma bak ne hale düştük annen içerde biz burda.... dedi.. çok saçma bişi oldu anlayacaginizBöyle durumlarda , " ilişki saatimizmiş " demek yerine , çaktırmadan yaklaşsaniz ?
Kendi kendine gelişen ilişkiler her zaman daha sağlıklı oluyor. Erkeklerde bu şekilde daha huzurlu oluyor kadınlarda.
Bizde bebek istediğimizde günleri ben söylüyordum eşime, o da yorgunum falan diyordu ama istiyordu da bebek. İlişki günlerini yazdım bir kağıda yatak odası dolabının üstüne astım, bu günler önemli bundan sonra ben söylemiycem istiyorsan sen gelirsin demiştim. Bir daha söylememe gerek kalmamıştı, sizde deneyin isterseniz. Yaşadığınız hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum bende yaşadım ama dediğim gibi evde annenizin olması bunun görev gibi olması erkeklerin hoşuna gitmiyor.Sanirim haklisiniz kendini baski altında hissetmış te olabilir utandı belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?