Boşa zaman kaybım...

ev alma imkanı var mıydı peki?
yaklaşık ne zamana tekabül ediyor ev alabilme imkanları :)
tekrar ediyorum bana biraz sorumsuz biri gibi geldi

Orası ayrı bir ilginç ailecek inşaat işindeler müteahhitler falan. Ama 5 yıl tekabül ediyor.
Ama bu detayla çok ilgilenmedim hiç benimde niyetim olmadığı için.

Bu Ada'mla evlenirseniz her şey daha kötü olur sevgiliyken bunu yapan evlenince hiç sallamaz sizi elinin altında görüyor çünkü

Bisey diyim mi... Emegim zaman kaybim falan demeyin bu iliskinin uzerini cizin.

bu adamdan ne bekliyorsunuz
yani tam olarak ne paylaşabilirsiniz
sevgi bu mu şimdi

Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama iç o kadar sıkılıyorki danışmak için yazmıyor anlatıp rahatlamak istiyorum. En iyisi baştan anlatayım;
16 yaşımdaydım tanıştığımızda yan sınıftaydı sevmiyordum ama yanında kendimi huzurlu hissediyordum zaman geçtikçe bağlandım zaman geçtikçe o değişti. Kendini dünya merkezinde görmeye başlamalar(zaten öyleymiş ben görememişim) benim dediğim olur sen yaparsın havalarında öyle böyle ite kaka 3.5 yılımız beraber geçti ama benim alttan almalarımla o zamanki çocukluk aklımla ne dese yapardım evden çıkarmazdı sosyal hesabım yok telefon numaram bile belirli kişilerde var sürekli telefonum karıştırılır kim aramış mesaj atmış herneyse 2013 senesinin kasım ayında askere gitti aradığında dışardaysam eyvahh telefonlar kapanır surat yapılır(dışarı beraber çıktığım kişiler %99 ailemden kişilerdi) usta birliğine geçmişti yakın bir arkadaşım mesaj atmıştı sözüm var buyur gel diye ona gitmek istediğimi söylediğimde hayır gidemezsin göndermem biliyorum ben öyle ortamları dedi( dağıtım izninde uçaktan indi 2 saat sonra aradığımda bir arkadaşının kına gecesindeymiş benim hiç haberim yok ertesi günüde düğüne gitti) gidersen tamamen biter dedi artık sabrım taşmıştı ve bitirdik. 1.5 yıl hiç görüşmedik ama ben hiç unutamadım kimseyle yapamadım onun parfümünde biri geçince yanımda gözlerim dolardı çok özlerdim. 1.5 yıl sonra bir gün ne olduysa konuştuk buluştuk son defa diye bana iznimi senin için kullandım gelip affettircektim kendimi ama yapmadım (sevmediği bir şeyi yapmışım) o gün bitirdim seni dedi. tartıştık güldük eskilerden konuştuk sanki hiç ayrı gibi değildik ve gecenin sonunda beni eve bıraktık hüsranımla. 1 hafta geçti bana mesaj attı ve barıştık. Herşey güzel gidiyordu her dakika mesaj atar arar özlediğini sevdiğini iş çıkışlarımda almaya gelirdi boş zamanlarımda birlikte vakit geçirirdik zaman geçtikçe bunlarda azalmaya başladı tekrar ben çağırmadan gelmez oldu. Sırf onunla zaman geçirebilmek için izin günümü onun izin gününe getirmeye çalışıyordum bu benim için çok zordu çalıştığım yer için her hafta aynı güne izin denk getirmek. Ama o 4te gelip alırdı 6da eve bırakırdı bende hep adam akıllı zaman geçiremediğimizden hep sorun çıkarırdım (belki hatasını anlar diye) en son ki olayda yine aynı izin gününde öyle oldu benim yanımdan kalkıp maça gidicekmiş sorun çıkardım söz verdi bana çarşamba günü akşam birlikte vakit geçiricez diye tamam dedim çarşamba günü işten çıktım ne arayan var ne mesaj atan ben bir konuda mesaj attım çalışıyor musun dedim sonra kavedeyim dedi bende mesaj atmadım gece mesaj attım bana söz vermiştin yine tutmadın sözünü diye cevap vermedi ertesi sabah öğlen sadece günaydın hiçbir açıklama yok. akşam arayıp durdu iş yerime geldi erken çıktım bana mesaj attı benden kaçtın bugünü unutma bi daha beni göremiceksin yemin ederim diye. 2 gün sonra ben aradım çok kalbimi kırdı :KK43::KK43: ağzıma geleni saydım etmediğim küfür kalmadı o_Oçok çirkinleştim. Bana huzur istiyorum sadece dedi. Hergün arkadaşlarıyla kahveye gidiyor geziyorlar benim ilgi istemem ağır gelmiş. Çarşıya gideriz arabadan inmez inemem napcaz derdi pazar günü gördüm arkadaşlarıyla güzel turluyordu acaba yanında gezdirmekten mi utanıyordu dedim kendi kendime ama allaha şükür elim ayağım düzgün manken gibi olmasamda.
Bazen çocukça davrandığımın farkındayım ama huzur kaçırcak bir şey yaptığımı zannetmiyorum her kadın ilgi bekler. Biraz uzattım kusura bakmayın birilerine anlatmam gerekiyordu...
Bu kişiyle evlendiniz diyelim sizi en ufak bir meselede dovecek kufredecek, belki aldatacak. Afedersiniz de sevgiliniz tam bir anadolu çomari. Kurtulmanizi tavsiye ediyorum

Bence bu adamla bi ilişki yaşamak için ısrarcı olma derim ben.

Tipik maço Türk erkeği ama seni gerçekten seviyorsa senin kararlarına sana değer vermeli veremese de sana uğraştığını sana vakit ayırmaya çalıştığını hissettirmeli . Çok mu sıkıyorsun çocugu sürekli nerdesin napıyorsun vs bazı erkekler hesap vermekten nefret eder annesini bile tersler bazıları ise kıskanıldıgı için sevinir.
Senin erkek arkadaşın sana değil kadına değer vermiyor sanki ailesi de kuralcı sert insanlar mı acaba şimdiden böyleyse evlendiğinde özgürlüğün kısıtlanabilir .Bence senin gibi sabırlısını bulamadı döndü dolaştı sana geldi ama sen 1. yıl görüşmemişsin hayatına doğru erkek girseydi şu an kokusunu bırak adını hatırlamıyor olurdun . Zor ama unutmak sonrası daha iyi olabilir ilk diye takılıp bir ömür bu kaderi yaşama mantıklı düşünmeye çalış insanlar çift olarak geziyorlar el ele kol kola ama o geri kafalı sanki gezmek istemediğinden değil ama kadın gezmez kadın çalışmaz kadını koluna takıp gezdirdiğinde erkek arkadaşlarıyla paylaşıyormuş gibi hisseder ve istemez çok çekersin . Eminim bir kız kardeşi varsa ve boşanmak istese kesinlikle eve almayacak ve sen boşanmak istediğinde kesinlikle sana zarar verebilecek bir karakterde. Konunun tamamını okudum ve bu yazdıklarımdan eminim.Uuzun uzun anlattım .Rabbim hakında hayırlısını versin

Biraz fazla uğraşsa barışacak bir hal gördüm sende nedense :) İlk başlarda bu nasıl bir kısıtlama iyi dayanıyorsun diyecektim ki sen de ona yapıyormuşsun tencere-kapak olmuş.Neden kendine bunu yapıyorsun ki ? Yıllar sonra hatırladığın şey onun canının sıkılıp sana geldiği zamanlarda onu beklemek olduğunu hatırlayacaksın boşa geçen zamanlarına üzüleceksin ne gerek var ?

canım sen yoluna bak böyle kendini beğenmişle ömür geçmez gerçekten. Her seferinde seni korkutuyor bittin kaynettin beni ! kim ki o? Şu tavırlara bak. Hayatını mahvetme

böylelerin azına tuvalet terliğiyle vurcan ki aklı başına gelsin öküz :KK71::KK71:

Bence boşa zaman kaybı olarak düşünmeyin.Bu ilişki size bir sonraki ilişkinizde daha doğru adımlar atmanızı sağlayacak tecrübeyi kazandırmış diyelim.Bundan sonra size kendinizi değersiz hissettiren insanlara hayatınızda yer vermezsiniz inşallah diyelim.

Back
X