Boşaa davasi acarken

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
Merhaba arkadaşlar eşim boşanma kagitlarini sonunda imzaladi anlaşmali boşaniyoruz. Nafaka ve tazminat talebim yok :). Neyse yarin başvuruya gidecegim ama avukatim yok avukatsiz boşanacagim başvuru yaparken harc i ordami veriyorum yoksa bankayami yatiracagim bilmiyorum internettende bilgi alamadim. Birde boşanma başvurusunda onunda gelmesi şartmi??

Boşanma başvurusunu tek başına yapabilirsiniz. Harcı adliyede odeyebilirsiniz

Onun gelmesi gerekmiyor , harcı adliyede özel kalem müdürlüğüne yatıracaksınız .

Merhaba arkadaşlar eşim boşanma kagitlarini sonunda imzaladi anlaşmali boşaniyoruz. Nafaka ve tazminat talebim yok :). Neyse yarin başvuruya gidecegim ama avukatim yok avukatsiz boşanacagim başvuru yaparken harc i ordami veriyorum yoksa bankayami yatiracagim bilmiyorum internettende bilgi alamadim. Birde boşanma başvurusunda onunda gelmesi şartmi??

Merhaba ,
Öncelikle geçmiş olsun. Hakkınıza hayırlısı olsun.
Anlaşmalı boşanma protokolü hazırladınız ve ikinizde imzalasanız da birlikte gidip kimlik fotokopilerini verip harçı yatırıp teslim etmeniz gerekmektedir. Avukata gerek yok. Adliyede dilekçe yazan dükkanlar var. Sanırım sizde orda yazdırmışsınızdır. Harcı orada yatırıyorsunuz. Boşanma dilekçenizi verip nakit olarak parayı ödemektesiniz.

Back
X