- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
Ben de sizin gibi hızlı boşanmıştım. Ve aynen sizin gibi (çok uzun yıllar sevgiliyken çok çekmiştim eski eşimden) boşandıktan sonra en ufak soruna tahammül etmek istemeyen biri oldum. Hala da öyleyim ama evliyim tekrar 6 yıldır. En ufak soruna ve uyumsuzluğa da hala tahammülüm yok. İnanılmaz gelebilir ama eşimle hiç sorunum yok. Kavga bile etmeyiz. Bir de çok umursamaz biriyim. Herşeyi kolay kolay sorun etmem takmam. Belki de ondan sorun yaşamıyoruzdur bilmiyorum. Ama insan kendine uygun birini bulup mutlu olabiliyor emin olabilirsiniz. Burda da çok boşan bence diyen biriyim. Çünkü burada okuduklarım hiç "ufak sorun" anlayışıma bile uymuyor benim. Ufak sorundan kastınız ne ki mesela?Selam. Biliyorsunuz kabus gibi bir ilişki ve devamında evliliği çatank diye boşanarak sonlandırdım ve aşşşırı mutluyum, ancak hem burada okuduğum konularda hem de kişisel hayatımda “boşan bence”ci olduğumu hissediyorum. Sanki hiçbir şeye tahammülüm kalmadı, hiçbir şeye eyvallahım yok, en ufak sorunda kaçıp gidesim geliyor, minicik bir pürüz bile olsa “kestirip atmak en iyisi” diye bağırıyor içimden bir ses. Bu durumun uzun vadede benim için pek hayırlı olmayacağını düşünüyorum, şımarıkça geliyor. Yapıcı yanımı fazla mı kaybettim acaba? Boşandıktan sonra kılı kırk yaran birine dönüşülüyor diyordu herkes, ilişkilerimde olsun işimde olsun böyle bir duygu durumu içindeyim. Boşanan arkadaşlar siz de böyle misiniz? Bu durum geçici mi? Yapayalnız kalıvericem gibi geliyor böyle yapa yapa. Sağlıklı bir ilişki deneyimim olmadığından hangi durumlarda bu moda girilir hangi durumlara yapıcı yaklaşılır onu bile çözemiyorum. Saçma salak bir konu oldu aslında ama ne bileyim içimdeki kaygılı korkak pörtledi sanki, yazasım geldi.
Yalvarıyor. Ailesi ile birlikte hemi de.Louder eski sünepeden hiç haber geliyor mu azıcık içimizin yağları erisin.
Ohhhhhh canıma değsin.Yalvarıyor. Ailesi ile birlikte hemi de.
aynen, ben de elimden geldiğince tarafsız objektif yorum yapıyorum.Ben de boşanma asmasinda olmama rağmen asla boşanmayi savunmuyorum (genel anlamda ) .evet boşanmak çok normal doğal bir olay bunu yadirgadigimdan değil ama evlilik güzel birşey önce kurtarma yoluna gidilmeli her evlilik bitme aşamasına gelir ama sonra döndürülebilir ( şiddetle aldatma ayrı ) bazen ben de rastlıyorum direk boşan bence diyenlere ama , mantıklı yorumlar yapan objektif bakanlar da çıkıyor buralarda , bana çok katkısı oldu çoğu yorumun ben kendimi sucluyordum sürekli çünkü ..
Evet bence olması gereken yorumlar yapiyosunuz...çünkü kurtarılabilir tarafları olan evlilikler bile bitebiliyor yazık oluyor, terapiye gidilir sakince eşler konuşur , baktın olmuyor sürekli bir iletişimsizlik var o zaman biter evlilikler...ben mesele 6 ay yalvardım kendimi suçladim bi gel konuşalım dedim yok uzaktan uzağa bitti bu iş dediaynen, ben de elimden geldiğince tarafsız objektif yorum yapıyorum.
basit bi iletişim sorunu olana bile bazen -hemen bosan- deniyor. sasiriyorum. evlilik terapistine gidin vs diyorum. 4 4 lük hayat yok ki evlilik olsun.
aldatma, siddet, asagilanma vs gibi büyük sorunlar oldugunda da yorum yerine sadece kendinize bu degersizligi neden yaşatıyorsunuz tarzı soru soruyorum..
Diyemedin tabi ağzına yüzüne.... tükürmüşler diyeKırılan insan zamanla umursamaz olur. Incinmişsin bacım. ( kibarca)
Dört ay oldu hayatımda biri de var. Yeter ki dön ben sana onu unuttururum lafını bile duydu bu kulaklarLouder eski sünepeden hiç haber geliyor mu azıcık içimizin yağları erisin.
Yok siz “barışırsınız kız, üzülme” demiştiniz :)Nereden nereyebiz derken her türlü hakareti duymuştuk. Demek ki devran dönüyormuş. .
Avukat Selim 'i tam unutuyordum ki Konunuzu okudumSelam. Biliyorsunuz kabus gibi bir ilişki ve devamında evliliği çatank diye boşanarak sonlandırdım ve aşşşırı mutluyum, ancak hem burada okuduğum konularda hem de kişisel hayatımda “boşan bence”ci olduğumu hissediyorum. Sanki hiçbir şeye tahammülüm kalmadı, hiçbir şeye eyvallahım yok, en ufak sorunda kaçıp gidesim geliyor, minicik bir pürüz bile olsa “kestirip atmak en iyisi” diye bağırıyor içimden bir ses. Bu durumun uzun vadede benim için pek hayırlı olmayacağını düşünüyorum, şımarıkça geliyor. Yapıcı yanımı fazla mı kaybettim acaba? Boşandıktan sonra kılı kırk yaran birine dönüşülüyor diyordu herkes, ilişkilerimde olsun işimde olsun böyle bir duygu durumu içindeyim. Boşanan arkadaşlar siz de böyle misiniz? Bu durum geçici mi? Yapayalnız kalıvericem gibi geliyor böyle yapa yapa. Sağlıklı bir ilişki deneyimim olmadığından hangi durumlarda bu moda girilir hangi durumlara yapıcı yaklaşılır onu bile çözemiyorum. Saçma salak bir konu oldu aslında ama ne bileyim içimdeki kaygılı korkak pörtledi sanki, yazasım geldi.
Yani muhtemelen kinaye yapmışımdırYok siz “barışırsınız kız, üzülme” demiştiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?