- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Gereksiz bir eylem. Olumlu bir yöneltim olmamış ama sonuç olarak eşiniz sizin diploma almanıza vesile olmuş. Bu açıyı görerek eskiyi unutun.Atlatamamak değil.bende açtığı yaraları konuşmak sarılmak düzeltmek istiyorum
Kişiden kişiye değişir deseydin dolu yada boş olması bunca zaman sustum kavga çıkması diye yeter artık bana yaptığın saygısızlık katlamiyorum üniversitesi okuduğunu söyleyip her seferinde beni küçümsedin eline ne geçti ayrıca sende aşağılık kompleksi var ki her seferinde hep beni yargıladin Kendi gel sirkelen artıkEşimle tartisltik az önce boş boş konuşma dedi.
Sende dolu konusan birini bul da kurtalililm ikimizde dedim.
Ya saçmalama ne alakasi var. Dedi.
Böyle söylemem hata mı sizce
Bunlar geride kaldıysa tekrar günceme getirmenin bir anlamı yok.Kizlar çok mutsuzum...
Eşim ünv mezunu ben onunla evlendigimde ortaokul mezunuydum.sonra lise ünv bitirdim iyi bir işte de çalıştım ama.
Eşimin eskiden söylediği ima ettiği laflar aklimdn silinmiyor onu alıp karşıma konuşmak istiyorum kırgınlığımi söylemek istiyorum beni küçük düşürdüğü onca zamanda hissettiklerimi söylemek istiyorum çünkü içinde sürekli bunlarla uğraşıyorum.Ve ağlıyorum .bosanin demeyin boşama olmaz.lutfen nedenine irdelemeyin.
Karşısına geçip beni küçük gördün ezdin ben bunları hissettim ama artık içinde tutamıyorum demek nasıl bir izlenim bırakır.
Bu arada artık öyle değil.
Ama geçmişte çok üzdü beni ve bende sessiz bir insanım ya duymazdan geldim ya ses çıkarmadım hep içimde yaşadım .
Şuan içim almıyor.
Bmsadece iki örnek vereyim haklimiyim değilmiyim onun üstünden düşünün çünkü bunlar nispeten daha masum olanlar.
Mesela bazen bir yerde yağmur yağar bir yerde yağmaz ya .
Araba ile giderken saniyeler önce yağmur yağıyor du bir anda kesildi nasıl oluyor dedim
Coğrafya görmüş olsaydın bilirdin dedi.
Çok üzüldüm ses etmedim
Ama şimdi içimde büyüdü.
Bir kerede kuzenim geldi ünv bitirmis.
Ben o zaman daha okumaya başlamıştım.
Ortaokul mezunuydum kuzenim gittikten sonra ne mezunu dedi bende
Çok küçük ve çok doğu bir şehir de okuduğunu söyledim.
Eşimde olsun ünv okumuş insan kendi belli ediyor dedi. Hayranlıkla yine birşey demedim.
Ama içim şişti.
Sizce yıllar geçmiş gidip bunlarla yüzleşmeye gerek varmı ki şimdi öyle değil.
.ama atmak istiyorum içimden.
Bir kerede ben kendimi feda ettim demişti onunda sormak istiyorum ve daha bir sürü
E atlatamamissin ablacım işte hala yaram var diyorsan atlatamamissin demektir . Yok boşan demeyin yok öyle değil böyle kendin çalıp kendin oynuyosun ne diyelim şimdi soyleneni de begeniyosunAtlatamamak değil.bende açtığı yaraları konuşmak sarılmak düzeltmek istiyorum
Eşimle tartisltik az önce boş boş konuşma dedi.
Sende dolu konusan birini bul da kurtalililm ikimizde dedim.
Ya saçmalama ne alakasi var. Dedi.
Böyle söylemem hata mı sizce
Peki diyelim ki açtınız konuyu size ne söylerse tatmin olacaksınız ? Ağzından çıkacak hangi söz size herşeyi unutturacak ? İçinize ne su serper bundan sonra ? Bence bunları bi düşünün ve eşiniz duymak istediklerinizi söyleyecek mi ? Bunuda bi düşünün çözümü olmayan şeyler için tartışma yaratmanın bir mantığı yok, evet söyledikleri çok kırıcı benimde kalbim kırılırdı şahsen ama ben ona bunları söylemek yerine intikam alırdım nasıl mı ?Kizlar çok mutsuzum...
Eşim ünv mezunu ben onunla evlendigimde ortaokul mezunuydum.sonra lise ünv bitirdim iyi bir işte de çalıştım ama.
Eşimin eskiden söylediği ima ettiği laflar aklimdn silinmiyor onu alıp karşıma konuşmak istiyorum kırgınlığımi söylemek istiyorum beni küçük düşürdüğü onca zamanda hissettiklerimi söylemek istiyorum çünkü içinde sürekli bunlarla uğraşıyorum.Ve ağlıyorum .bosanin demeyin boşama olmaz.lutfen nedenine irdelemeyin.
Karşısına geçip beni küçük gördün ezdin ben bunları hissettim ama artık içinde tutamıyorum demek nasıl bir izlenim bırakır.
Ama geçmişte çok üzdü beni ve bende sessiz bir insanım ya duymazdan geldim ya ses çıkarmadım hep içimde yaşadım .
Şuan içim almıyor.
Bmsadece iki örnek vereyim haklimiyim değilmiyim onun üstünden düşünün çünkü bunlar nispeten daha masum olanlar.
Araba ile giderken saniyeler önce yağmur yağıyor du bir anda kesildi nasıl oluyor dedim
Çok üzüldüm ses etmedim
Ama şimdi içimde büyüdü.
Eşimde olsun ünv okumuş insan kendi belli ediyor dedi. Hayranlıkla yine birşey demedim.
Ama içim şişti.
Bir kerede ben kendimi feda ettim demişti onunda sormak istiyorum ve daha bir sürü
Kindar. Bir derdi varken yuzune soylemek yerine yuzune gulen, icinde herseyi buyutup buyutup katmerleyen, sıkıntılı bir tip.Karşısına geçip beni küçük gördün ezdin ben bunları hissettim ama artık içinde tutamıyorum demek nasıl bir izlenim bırakır.
Neden olayları o anda konulup aydınlatmıyorsunuz? Sonra işte böyle şu kadar zaman geçti ama içinde kaldı, sorsam mı sormasam mı oluyor.Kizlar çok mutsuzum...
Şuan içim almıyor.
Çok üzüldüm ses etmedim
Ama şimdi içimde büyüdü.
Ama içim şişti.