Sizin için üzüldüm ama şu Allah belasını versin herşey onun olsun seçeneği değişik olmuş. Neyse konuyu dağıtmayım tez elden kurtulursunuz inşallah13 temmuzda 1 yılım doluyor ertesi günü de boşanma davası açılacak. ailem istemediği halde ısrarla çok sevdiğim adamla 1 yıl içinde tanışıp evlendim. sonuç o adam bana evlilik boyunca şiddet uygulayıp ailemin onu istememe cezasını benden çıkardı. darp raporu da alıp baba evine geldim . ne eşya almalıyım,tazminat davası açmalı mıyım hiç bir şey bilmiyorum. ne zor günler varmış kendimden nefret ediyorum :'(
tabi ki de her şeyini al. sen o kadar uğraş didin, hak etmediği halde sabret ama sonuç şiddet olsun. keşke aynı 'şiddet' i sizi severken gösterseydi. pislik adam. ona bir iğne bile bırakma13 temmuzda 1 yılım doluyor ertesi günü de boşanma davası açılacak. ailem istemediği halde ısrarla çok sevdiğim adamla 1 yıl içinde tanışıp evlendim. sonuç o adam bana evlilik boyunca şiddet uygulayıp ailemin onu istememe cezasını benden çıkardı. darp raporu da alıp baba evine geldim . ne eşya almalıyım,tazminat davası açmalı mıyım hiç bir şey bilmiyorum. ne zor günler varmış kendimden nefret ediyorum :'(
Neden böyle düşünüyorsun daha çok gençsin. Önce kendine dul kaldım demeyi bırak. Ne alırsın falan bilemiyorum fazla ama kurtulduğum kâr diye düşün.ben çok şanssız bir insanım o evlenip boşanıp da 2. ye iyi insanın geleceğine inanmıyoruum. tekrar gelinlik giyip o günleri söz,nişan,kına her şeyi yaşatacak adamın olduğuna inanmıyorum. bana da yine belki evlenip boşanmış çoluklu çocuklu bir adam denk gelecek . b.k gibi kaldım ortada bir pislik yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?