Bosanacak mevzu

Yeniden evlenir cocuk yapmak istiyor.
Hee olan cocuguna yetsinde önce bi. Sen daya burnuna dilekceyi bakalım bosancak mı zırtoo.. senin bosanmaktan korktugunu biliyo diye böyle yapıyo.. hem niye sevilmeyesin sevmeyesin sacmalama kkendini niye dibe cekiyosun.. bak bosandm bende cocugum yok ama inan belli bi zaman gectkten snra sen bu adamın neyini cekmisim yaa niye cekmisim diyeceksn ki ben aldatıldm bi anda tepetaklak oldu hersey.. sindirilmiş bi kararda değildi

Ya kadinlar herseyi basarir 0 bes kurussiz bosandim hala 0 bes kurussuzum🤪🤪🤪artik olaylara gülmekten baska carem yok çünkü hayat devam ediyor farz ettimki öldü ex koca .sıkıntı varmi var hepte olacak ama acayip bi hava huzuru var annem arada sacmaliyor onunda eski toprak kolay degil diyorum 5 sene sonra alisir ozaman kadar huni takmazsam 🤪🤪
Sizin gibi takmaz olmayi isterdim.hic kiskanmiyormusunuz onu.ortak cocuk varmi

Çok benzer durumdayız. 9 yıllık evliyim. Ben de senelerce psikolojik şiddet gördüm. Herşeyimi eleştirirdi. Herkes beni çok beğenir kaşın gözün çizilmiş gibi derler. Eşim sürekli bende bir kusur buldu. Sürekli kavga gürültü hakaret hatta küfürler. Hep alttan aldım, çabaladım. Sürekli ben evliliğe uygun değilmişim çocukla sen bana kösteksin lafları. Çocuğu da asla bir baba gibi sevip ilgilenmedi.
Varsa yoksa işi ve kendi zevkleri.

Benim de çok iyi bir işim ve kariyerim var. Ailem de sonuna kadar arkamda. Maddi bir sıkıntım yok. Sürekli boşanmayı düşünüyordum ama çocuğu vs düşünerek bir türlü karar verip noktalayamıyordum. En son geçen yaz yaşadığımız güven kırıcı olaylar, yakaladığım yalanlar ve kendisinin başka bir hayat tarzı istemesi sonucunda ona boşanmak istediğimi söyledim. Önce kabul eder gibi oldu. Sonra iki ay ayrı kalalım dedi. Peki dedim. Bu süreçte beni bir şekilde ikna etti. Karşılıklı sözler verildi ve barıştık. Ama sonuçta hiçbişey değişmedi. Hatta eskisinden daha toksik bir ilişkimiz oldu. Bir çok iyiydik bir boşanıyorduk.
Bu süreçte geçmişte beni aldattığını itiraf etti. Daha doğrusu kız tehdit edince itiraf etmek zorunda kaldı. Yalvardı yakardı onu da affettim.
Benim onu sevmem ve çocuğu düşünmem nedeniyle boşanamayacğımı bildiği için psikolojik şiddetin boyutu daha da arttı. Her kavgada boşanmayı gündeme getirir oldu. Aslında benden boşanmak da istemiyordu biliyorum çünkü eve maddi katkım yanında ev ve çocuğun tüm yükü de bendeydi. O sadece otel gibi gelip gidiyordu. Onun istediği aynı evde kalalım ama kimse kimseye karışmasın serbest olalım.

En son bir kaç hafta önce yine bir kavgada beni istemediğini ima etti biz anlaşamıyoruz sen çabaladığın için devam ediyor bu evlilik dedi. Ben de sen boşanmak istiyorsan ben tamamım dedim. Sonunda boşanma kararı aldık. Ben avukatla görüştüm süreç devam ediyor ama üstümden büyük bir yük kalktı. Şimdiden hafiflemiş, daha mutlu ve huzurlu hissediyorum.

Zor bir süreç ama olmayınca olmuyor işte. Karşıdaki sizi sevmiyorsa istemiyorsa yapacak bişey yok. Şu an ona katlandığım yıllar için çok pişmanım. Keşke bu cesarete daha önce sahip olsaydım diyorum.
Gercekten benzer ama bizimkinin sorunu sadece benim.

Sizin gibi takmaz olmayi isterdim.hic kiskanmiyormusunuz onu.ortak cocuk varmi
Hayir kiskanmiyorum evden gittigim gün benim için bitmisti hatta komsular eve kadin getiriyor dedi olabilir dedim bekar erkk sonsuza kadar yalniz kalamazki davalar surerken getirdi kadini . gram kiskanmadim çünkü kendini bende bitirmek icin herseyi yapti gecmise dönüp bakmama gibi bir huyum var sildigimi siliyorim ve hic birsey hissetmiyorum. Evt cocuk var 2.5 yasinda sadece gorus gunu geliyor muhtb yok ondada cogu kez ailem indiriyor benim icin konusmak bile zaman kaybi onunla
bu dunyada ben varsam hayat var ben yoksam hayat yok herkesin kendi sorunlari var ama geciyor geciyor geciyor kimse ugruna ölünecek kadar mükemmel degil

Hee olan cocuguna yetsinde önce bi. Sen daya burnuna dilekceyi bakalım bosancak mı zırtoo.. senin bosanmaktan korktugunu biliyo diye böyle yapıyo.. hem niye sevilmeyesin sevmeyesin sacmalama kkendini niye dibe cekiyosun.. bak bosandm bende cocugum yok ama inan belli bi zaman gectkten snra sen bu adamın neyini cekmisim yaa niye cekmisim diyeceksn ki ben aldatıldm bi anda tepetaklak oldu hersey.. sindirilmiş bi kararda değildi
Benim cocuk var surekli gormek zorundayim.sizin cocuksuz olmasi iyi olmus.

Benim cocuk var surekli gormek zorundayim.sizin cocuksuz olmasi iyi olmus.
İnsallah cocuguna babalık yaparda.. ben o adamdan bunuda beklemiyorum biliyomusun? Umarm hakkında hayırlısı olur zor bi durum evet ama sizin için bosanmak bu evliliğin içinde olmaktan daha kolay gbi geliyor bana.. ama tabi kendinizi en iyi yine siz tanırsınz.. süreçte uzman görüşü alıp içinde oldugunuz durumu bide ondan dinleyin belki aydınlanma yasarsınız

Bana açık açık sevmediğini söyleyen bir adamla aşkından ölsem devam edemezdim heralde Allah korusun.
Edemedim de zaten hiç evlilik yaşamadım ama sevilmediğimi hissettiğim anda gitmek zorunda kaldım . sevmediğini kimse söylemedi ama değersizlik hissi hissettiğim anda sorgularım .
Maddi olarak güçlü bir kadınsın şanslısın by konuda öyle olmasa yine devam et de.
Sizin gibi kadınları anlamıyorum hiç.

Haklisin ne diyeyim.bende kendim ayrilamamak vr cekmek dogustan yuklu.ailem arkamda maddi gucum var ama iste bende bagimlilik cok baglanma sorunu var.

Bende de bağımlılık vardı. Hatta bir kere sen beni sevmiyorsun ama takıntılısın kafayı benle bozmuşsun demişti. Destek alın bence üstesinden gelebilirsiniz.

Arkadaslar esim surekli cocugumuz olduktan sonra cocugumuz icin evlilikte kaldigini yoksa durmayacagini,bir nevi bunu cektigini soyluyor.ufak seylere buyuk patlamalar yapip sinirlenebiliyor.bosanmayi dusunuyorum.yasim 35.onu seviyorum ama sevgide tek tarafli olmaz.hep benim alttan almamla yuruyen bir evlilik haline geldi.surekli bir hayatim kaydi evlenince kafasi var.baska birisi oldugunu dusunmuyorum ama benlede mutlu olmadigi cok acik.beni bir yere birakmayi bile fedakarlik gormeye basladi.
İlerde bir gün çok pişman olursunuz gencliginizi sizi adam yerine koymayan bir adama harcıyorsunuz değmez vallahide değmez. Madem maaşınız var bosayin arkaniza bile bakmayın ancak ilerde pişman olsada asla affetmeyin silin defterinizden tecrübe konusuyor

Haklisin ne diyeyim.bende kendim ayrilamamak vr cekmek dogustan yuklu.ailem arkamda maddi gucum var ama iste bende bagimlilik cok baglanma sorunu var.
başını taşlara vuracaksın hayatının sonuna geldiğinde kendime bunu niye layık gördüm diye

Bu doğuştan yüklü değil, yok yere kendinizi doldurup ömür çürütüyorsunuz. 50 yaştan sonra ruh hastası bir kadın olup çıkacaksınız. Hayatı kaçırmış olmanın verdiği hırsla sağa sola çarpacak yine en çok yarayı siz alacaksınız. Evlat bile bayramdan bayrama geliyor artık. Bu huysuzla baş başa kalmak var yaşlılıkta.

Arkadaslar esim surekli cocugumuz olduktan sonra cocugumuz icin evlilikte kaldigini yoksa durmayacagini,bir nevi bunu cektigini soyluyor.ufak seylere buyuk patlamalar yapip sinirlenebiliyor.bosanmayi dusunuyorum.yasim 35.onu seviyorum ama sevgide tek tarafli olmaz.hep benim alttan almamla yuruyen bir evlilik haline geldi.surekli bir hayatim kaydi evlenince kafasi var.baska birisi oldugunu dusunmuyorum ama benlede mutlu olmadigi cok acik.beni bir yere birakmayi bile fedakarlik gormeye basladi.
Çocuktan önce nasıldı ? Çocuğu onu kazanmak için mi yaptıniz ?

Çocuk var diye sürdürdüğü evlilikte mutsuz bir anne profili oluşturuyor mutsuz anne mutsuz çocuk demek. Tabi ki bosanin kimse kimseye mecbur değil. Sevmek kadar sevilmekte önemli size degersizmissiniz gibi davranmasına göz yummayin.

Çocuk var diye sürdürdüğü evlilikte mutsuz bir anne profili oluşturuyor mutsuz anne mutsuz çocuk demek. Tabi ki bosanin kimse kimseye mecbur değil. Sevmek kadar sevilmekte önemli size degersizmissiniz gibi davranmasına göz yummayin.
Yok ben kendi duygularimdan oturu bosanamadim cocuk icin degil.benim bir bagimliligim gibi dusunun.

Yok ben kendi duygularimdan oturu bosanamadim cocuk icin degil.benim bir bagimliligim gibi dusunun.
"Arkadaslar esim surekli cocugumuz olduktan sonra cocugumuz icin evlilikte kaldigini yoksa durmayacagini,bir nevi bunu cektigini soyluyor" bu cumleniz için öyle yazdim ben. Siz sevdiğiniz için devam ediyorsunuz onu anladim. Ama sizi yipratmasina izin vermeyin

Back
X