• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanalı 3 ay oluyor ama açım katmerleserek artıyor

Evet şu an anlıyorum ki gerçekten saçma sapan şeyler den yok yere bittiğini . Biz 3 ay sonra konuşmaya baslamadik zaten sürekli boşanma aşamasında dahi beraber iletişim halindeydik yine beraber yaptığımız rutin şeyleri yapıyorduk dışarı gezmeye gidiyoduk yemeğe cikiyoduk hatta kol kola dolasiyoduk hala ama söz ağızdan çıkmıştı bi kere iki tarafta vazgecelim demedi
Hayatiniza yeni biri girince unutursunuz.

Bu kadar çok severken neden boşandın peki? Barışma ihtimaliniz yok mu? Eğer yoksa bir şekilde hayatınıza devam etmelisiniz, yarın bir gün hayatına biri girdiğinde canınız daha çok yanacak. Ya barışın ya unutmak için elinizden geleni yapın.

Senin ailen benim ailem meselesi Kayınvalide kayınpeder görümce karismadiklari maydanoz olmadıkları şey kalmadı bı süre önce bir tartışma yaşadık görümce yle ve uzun süre küs kaldık eşim gerekli dengeyi kuramadı ben de geri adım atmadim içinden çıkamadık biraz da inada bindi olay yoksa başka sorunumuz yoktu gayet iyi anlaşan bir cifttik
Eşinizle niye boşandınız ? Görümcenizle konuşmak zorunda mıydınız küs olarak devam etseydiniz keşke

Back
X