Boşanalı 3 ay oluyor ama açım katmerleserek artıyor

Bende ayrıldım iki ay oldu ama resmiyete dokulmedi alisiyorum yanlizliga seviyorum da ama ben adım çok attım o atmadı Şimdi sıra onda yaa bosar tamamen noktayı koyar yada döner sizin içinde hayırlısi olsun

Eğer pişmanlık duyuyorsan,herşeye katlanırim, kayınvalide görümce idare ederim, eşimin benim yanımda olmamasına ses çıkarmam diyebiliyor san,eşinle konuşup tekrar başlamanızda hiç bir engel ve sakınca yok.
Ama hem seviyorum ama bir şeylerin de değişmesini istiyorum diyorsan,orda bir dur.Pisman olma o vakit,kararının arkasında dur.Eşin seni gerçekten sevseydi,senin uzulecegin durumlarda müdahale ederdi,ailesinin seni uzmesine yıpratmasina izin vermezdi.Hele bele boşanmaya varacak kadar olayların büyümesini engeller,ne sebeple olursa olsun yanında olurdu.
Yani birşeyler yapacak,degistirecek olan eşin,sen değilsinki.Ayni konumda değilsiniz.Ben pismansam,oda pismansa diyorsun,ee o zaman harekete geçecek bir şeyleri degistirecek,sana garanti verecek.Boyle boş boş hal hatır sormakla sevgi olmaz.Olsa olsa aliskanlik olur.
Çok güzel yorum gerçekten benim şu an hissettiklerime çok yakın aslında

Ah canım kadının kederi sana zahmet oldu herhalde.

Allah sana da versin aynı dertten bir densizin biri de çıkıp aynı şekilde atarlansın sana ne diyeyim o zaman belki biraz empati yapmayı anlarsın.
İşte bu .. duygularima tercüman oldunuz teşekkür ederim :KK9: anlayan anladı zaten burda atıp tutan klavye kabadayiligi yapanları bı de gerçek hayatta görmek lazım...

Merhaba arkadaşlar eşimle anlaşmalı olarak boşandık 3 ay oluyor ama buradaki çoğu üye iyi ki bosanmisim yorumlarını yazarken benim acim gün geçtikçe katmerleniyor boşanma sonrası tayin isteyip başka bir şehre geldim herşeye sıfırdan başlamak için ama hiç de öle olmuyor mus.tam tersi herşey bana batıyor nefes alamıyorum sanki boğuluyorum eşimi hala çok seviyorum hala telefonda görüşüyoruz gorusemedigim günler ağlama krizlerine giriyorum çok çaresizim yaşamak çok ağır geliyor bu şekilde sanki dünyanın sonu gelmiş ben cehenneme düşmüş gibiyim ne olacak böle bilmiyorum[/ keşke yıllar öncesi boşansaymışım ..19 yıl sonra başarabildimm :)

Merhaba arkadaşlar eşimle anlaşmalı olarak boşandık 3 ay oluyor ama buradaki çoğu üye iyi ki bosanmisim yorumlarını yazarken benim acim gün geçtikçe katmerleniyor boşanma sonrası tayin isteyip başka bir şehre geldim herşeye sıfırdan başlamak için ama hiç de öle olmuyor mus.tam tersi herşey bana batıyor nefes alamıyorum sanki boğuluyorum eşimi hala çok seviyorum hala telefonda görüşüyoruz gorusemedigim günler ağlama krizlerine giriyorum çok çaresizim yaşamak çok ağır geliyor bu şekilde sanki dünyanın sonu gelmiş ben cehenneme düşmüş gibiyim ne olacak böle bilmiyorum

Bir yakınım boşanmıştı. Yaklaşık iki yıl ayrı kaldılar. Aşamadıkları problemleri vardı. Kavga gürültü olmadan sakin sakin ayrıldılar. Sonra tekrar barışıp evlendiler. Sevgileri bitmemişti ve ayrı yapamadıklarını anladılar muhtemelen. Zaten ayrı kaldıkları süre içinde çocuk sebebiyle görüşüyorlardı.
Tekrar evlenince ne değişti diye sormak lazım. O hiçbirseyin değişmediğini söylüyor. Ama yıllar oldu tekrar evleneli. Mutlular.
Tekrar barışmayı düşünürsen şundan emin ol. Karşı tarafta pek değişen birşey olmayacak. Sen değişebilir mısın ona bak.

Merhaba arkadaşlar eşimle anlaşmalı olarak boşandık 3 ay oluyor ama buradaki çoğu üye iyi ki bosanmisim yorumlarını yazarken benim acim gün geçtikçe katmerleniyor boşanma sonrası tayin isteyip başka bir şehre geldim herşeye sıfırdan başlamak için ama hiç de öle olmuyor mus.tam tersi herşey bana batıyor nefes alamıyorum sanki boğuluyorum eşimi hala çok seviyorum hala telefonda görüşüyoruz gorusemedigim günler ağlama krizlerine giriyorum çok çaresizim yaşamak çok ağır geliyor bu şekilde sanki dünyanın sonu gelmiş ben cehenneme düşmüş gibiyim ne olacak böle bilmiyorum
öldüm der der yine yaşarsın.... demiş Mevlana Hz.
istersen öl istersen bit kendini parçala.
biten bi evliligin ardindan koca ayni koca sen ayni sen tekrar evlensen yine ayni sikayetlerin olacak...
kocanla sorunun neydi bilmiyorum...
ama ayrilir ayrilmaz kocanla hemen 3 ay sonra telde konusuyosan sacma sapan bi sebepten bosandin heralde diye dusunmedim degil...
tekrar evlenirsen hayatinin yanlisini yaparsin...

Senin ailen benim ailem meselesi Kayınvalide kayınpeder görümce karismadiklari maydanoz olmadıkları şey kalmadı bı süre önce bir tartışma yaşadık görümce yle ve uzun süre küs kaldık eşim gerekli dengeyi kuramadı ben de geri adım atmadim içinden çıkamadık biraz da inada bindi olay yoksa başka sorunumuz yoktu gayet iyi anlaşan bir cifttik
iyi anlasan bi cift olsaydiniz eski esin seni ailesine karsi savunurdu ille de benim ailem demezdi
bak o ailesini secti seni degil...
sende bi ask körlügü goruyorum ben
hala anlayamadin mi evlenincr sadece esinle degil ailesiyle de evlenildigini...
biraz sert yaziyorum kusura bakma aklin basina gelsin yine 2.yanlisi yapma diye...

Bir yakınım boşanmıştı. Yaklaşık iki yıl ayrı kaldılar. Aşamadıkları problemleri vardı. Kavga gürültü olmadan sakin sakin ayrıldılar. Sonra tekrar barışıp evlendiler. Sevgileri bitmemişti ve ayrı yapamadıklarını anladılar muhtemelen. Zaten ayrı kaldıkları süre içinde çocuk sebebiyle görüşüyorlardı.
Tekrar evlenince ne değişti diye sormak lazım. O hiçbirseyin değişmediğini söylüyor. Ama yıllar oldu tekrar evleneli. Mutlular.
Tekrar barışmayı düşünürsen şundan emin ol. Karşı tarafta pek değişen birşey olmayacak. Sen değişebilir mısın ona bak.
Evet canım bunun farkındayım eğer tekrar bı geri dönüş olursa bunu kabul ederek barisirim herhalde bilemiyorum dedim ya zaten tepkilerim çok şiddetli oluyordu bu konuda kendi hatalarimi da gördüm bu ayrılık süresince

öldüm der der yine yaşarsın.... demiş Mevlana Hz.
istersen öl istersen bit kendini parçala.
biten bi evliligin ardindan koca ayni koca sen ayni sen tekrar evlensen yine ayni sikayetlerin olacak...
kocanla sorunun neydi bilmiyorum...
ama ayrilir ayrilmaz kocanla hemen 3 ay sonra telde konusuyosan sacma sapan bi sebepten bosandin heralde diye dusunmedim degil...
tekrar evlenirsen hayatinin yanlisini yaparsin...
Evet şu an anlıyorum ki gerçekten saçma sapan şeyler den yok yere bittiğini . Biz 3 ay sonra konuşmaya baslamadik zaten sürekli boşanma aşamasında dahi beraber iletişim halindeydik yine beraber yaptığımız rutin şeyleri yapıyorduk dışarı gezmeye gidiyoduk yemeğe cikiyoduk hatta kol kola dolasiyoduk hala ama söz ağızdan çıkmıştı bi kere iki tarafta vazgecelim demedi

Evet şu an anlıyorum ki gerçekten saçma sapan şeyler den yok yere bittiğini . Biz 3 ay sonra konuşmaya baslamadik zaten sürekli boşanma aşamasında dahi beraber iletişim halindeydik yine beraber yaptığımız rutin şeyleri yapıyorduk dışarı gezmeye gidiyoduk yemeğe cikiyoduk hatta kol kola dolasiyoduk hala ama söz ağızdan çıkmıştı bi kere iki tarafta vazgecelim demedi
o zmn nasil kiydiniz boyle guzel bi evlilige remsen bi inat ugruna bitirmissiniz olan olmus bitmis ah vah demeye gerek yok
ama su an size yine toz oembe gekiyo neden? cunku uzaktasiniz esinizin ailesi gorumce gibi 3.4.sahislar devrede degil haloyle bosaninca onlarla da bosandiniz
ama ya tekrar evlenince ne olcak
belki ailesi karsi cikacak esin yine ille de annem diyecek...
belki ailesi karsi cikmicak ama yine ayni sorunlar olacak bunlari biliyosun yasadin
sen simdi tayinini baska sehire aldin keske bosamadan once tayinini isteseydin kocanla ailesinden uzak yasasaydin simdi tayin isticene daha iyi olmazmiydi ???
ama bakalim esin isticekmiydi
ailesiyle illaki yuz goz olacaksin dugu dernek bayram seyran hastalik ölum vs... aile oluyosunuz cunku mecbur bunlari tekrar dusun aklina getir

o zmn nasil kiydiniz boyle guzel bi evlilige remsen bi inat ugruna bitirmissiniz olan olmus bitmis ah vah demeye gerek yok
ama su an size yine toz oembe gekiyo neden? cunku uzaktasiniz esinizin ailesi gorumce gibi 3.4.sahislar devrede degil haloyle bosaninca onlarla da bosandiniz
ama ya tekrar evlenince ne olcak
belki ailesi karsi cikacak esin yine ille de annem diyecek...
belki ailesi karsi cikmicak ama yine ayni sorunlar olacak bunlari biliyosun yasadin
sen simdi tayinini baska sehire aldin keske bosamadan once tayinini isteseydin kocanla ailesinden uzak yasasaydin simdi tayin isticene daha iyi olmazmiydi ???
ama bakalim esin isticekmiydi
ailesiyle illaki yuz goz olacaksin dugu dernek bayram seyran hastalik ölum vs... aile oluyosunuz cunku mecbur bunlari tekrar dusun aklina getir
Evet haklısınız bütün bunları detaylı bir şekilde oturup düşünmek gerekiyor tekrar kaldirabilir miyim diye

Evet canım bunun farkındayım eğer tekrar bı geri dönüş olursa bunu kabul ederek barisirim herhalde bilemiyorum dedim ya zaten tepkilerim çok şiddetli oluyordu bu konuda kendi hatalarimi da gördüm bu ayrılık süresince

Belki bir nebze de olsa eşiniz ve ailesi de hatalarını görmüştür. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Merhaba konu çok eski farkındayım ama belki görürsünüz ve tecrğbenizi benimle paylaşırsınız sevinirim!
Bende boşanalı 4 ay oldu tayin düşünüyom ama bu kafayla yeni il yeni ev yeni iş ortamı daha mı iyi olur yoksa çok zorlanırımmmı bilemiyorum?
Tecrübelerinizi önerilerinizi merak ediyorum!

Merhaba konu çok eski farkındayım ama belki görürsünüz ve tecrğbenizi benimle paylaşırsınız sevinirim!
Bende boşanalı 4 ay oldu tayin düşünüyom ama bu kafayla yeni il yeni ev yeni iş ortamı daha mı iyi olur yoksa çok zorlanırımmmı bilemiyorum?
Tecrübelerinizi önerilerinizi merak ediyorum!
Kadın foruma 4 yıldır girmemiş hemen girip cevap verir şimdi

keşke girse ama yaa
nasıl merak ettim neler olmuş offf
Yeniden evlenip koca ailesi eziyeti çekmeye devam etmiştir. Eskiden forumdaki yorumlar ne acayipmiş. Eski eş boşanma hatta kadının başka ile taşınma pahasına ailesine ses çıkarmamış hala seviyorum da seviyorum. Çoğu üye desteklemiş falan. İlginç.

Ailesi sizi hiç aramadigina göre onlar zaten sizi hiç istememişler şimdide oğullarının sizinle görüştüğünü öğrendikleri zaman rahat vereceklerini düşünüyormusunuz sizinle ailesi için evliliğini bitiren adam şimdi ailesi bırak artık arama istemiyoruz derseler sizinle görüşmeye devammı edecek sanıyorsunuz velevki ailesini karşısına alıp siiznle tekrar başlasa bile ailesi size daha çok bilenecek önceden ne yaşadıysanız kat be kat fazlasını yasatacaklar eski esiniz ozaman sizin arkanızda duracak mı sanıyorsunuz nede olsa vazgeçemeyen sizsiniz yine kıymetiniz olmayacak önünüze bakın size kıymet verecek biriyle olun

Senin ailen benim ailem meselesi Kayınvalide kayınpeder görümce karismadiklari maydanoz olmadıkları şey kalmadı bı süre önce bir tartışma yaşadık görümce yle ve uzun süre küs kaldık eşim gerekli dengeyi kuramadı ben de geri adım atmadim içinden çıkamadık biraz da inada bindi olay yoksa başka sorunumuz yoktu gayet iyi anlaşan bir cifttik
Yazık olmuş ozaman. Ben üzülüyorum sırf ailelerden kaynaklanan boşanmalara.

Back
X