• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanalı 3 ay oluyor ama açım katmerleserek artıyor

Her gün konuşmuyoruz ben yeni bir şehre gelip yeni düzen kurduğum için merak ediyor evle işle ilgili şeyler konuşuyoruz ben de onu merak ediyorum ne yiyip içtiğini falan soruyorum böle şeyler işte
allahım yarabbim hala aklınız fikriniz birbirinizde böyle olmaz keske bosanmasaydınız
olmamıs bu iş

Garip ama boşanma aşamasında Bizim arkadaşlık bagimiz da baya kuvvetlendi aslına bakarsanız yeni evime ve eşyalara falan bile beraber baktık
:KK73::rolleyes:
valla enteresan olmus sizin iş
benim eşimle tartışmamız gibi tartısırız cok feci sekilde bazen sinirlenince ama bir saat sonra ona bişey sorarım konusurz
hiç bişey olmamıs gibi baskası olsa günlerce küser

zaman herseyin ilacı evet seviyor olabılırsınız ama sunu unutmayın ne kadar aılesınden uzak kalırım bıdaha görüşmem desenızde olma z bı zaman sonra yuzyuze gelmek ve aynı ortamda kalıcaksınız bunu dusunun bence yenıden barısmak ıstıyorsanız benım gorumcem ayrıldı 8 ay baba evınde kaldı ve bosanacak dıye beklerken barıstı ama adam aynı sırf alısknlıkları yzunden kendını yaktı

Dertleşmeye gelmiş birine tokat gibi cevap vermek acımasızca olmuyor mu
Teşekkür ederim böyle garip bir yoruma karşı beni desteklediğiniz için ve bunu gorebildiginiz için böyle şeyler kınamaya gelmez kimse boşanmak için evlenmiyor hiç bir kadın da yuvasını bile isteye yıkmak istemez ama hayatın ne getireceğini kimse önceden bilemez insan noldum değil ne olucam demeli unutmayın ki kinadiginiz şey başınıza gelmeden olmezsiniz ben de çok büyük laflar etmiştim vaktinde bu saatten sonra o arkadaşın da başına böyle bir şey gelmeyeceginin garantisi yok artık

Tokat gibi bir cevap verdiğimi hic sanmiyorum. Eskide yasanmis bir suru anilar var ve katlanamadigi icin bosanmayi tercih etmis ben buna saygi duyarim. Fakat eski gunlere tekrar geri donmesi samimi gelmedi bana.
Birgün başına gelirse o zaman ne kadar samimi olunup olunmycani anlarsın beni kinadigin için de böyle bir ihtimal her zaman var olacak

bence barışmak için adım atmalısınız boşuna bitmiş bir evlilik sizinkisi yarın başka saçma evlilikler yapar bu acı dahada derinlerşir siz ve eşiniz için adım at kurtar evliliğini kagıt üzerinde bitmiş bir evlilik sadece bu.
Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten bi hiç yüzünden olması beni de üzüyor hayırlısı bakalım zamana bırakmayı düşünüyorum çünkü kirginliklarim var

Keşke siz biraz ılımlı olsaydiniz madem bu kadar çok seviyorsaniz şimdi daha zor hersey hayırlısı olsun

Birgün başına gelirse o zaman ne kadar samimi olunup olunmycani anlarsın beni kinadigin için de böyle bir ihtimal her zaman var olacak
Kinamak mi?? Canim sen elestiri kabul etmeyektin madem neden konu actin?? Birde ilk sayfafaki yorumumdaki begenilere bakarsan eğer bu dusuncede olan tek ben degilim! Ben sana burda bosan demedim. O adamla gorusme demedim. Sadece evliligi cocuk oyuncagi yapmayip bosanmasaydin dedim. Ne hakaret var ne baska bir argo soz. Ve yahut kinama. Bunlarin hic biri yokken sen bana bi yorumumdan dolayi cephe almis durumdasin! Ha bu benim icin onemli mi? Elbet degil! Insallah mutlu olursun esinle tekrar evlenirsinde!

Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten bi hiç yüzünden olması beni de üzüyor hayırlısı bakalım zamana bırakmayı düşünüyorum çünkü kirginliklarim var
zamanla kurtaracağına inanıyorum bırakın kırgınlıkları birbiriniz gibi bulamazssınız bidaha kv ve kendi ailendende uzakta otur.

Karşınızdaki insana karsı biraz dik durun kimseye olmasada verdiğiniz kararınıza kendinize saygı duyun eski elinize karsı üzüldüğünüzü belli ederek ezik duruma düşmeyin lütfen ya bırakın Eşiniz sizsiz yapamasın, bırakın Eşiniz pişman olsun, bırakın Eşiniz sizi sürekli arasın sorsun , bunları siz değil Eşiniz yapsın su da bi gerçek karşıdaki adam gerçekten sevseydi şuan ayrılmış olmazdınız.

Ben anlattıkların kadarıyla karşında çok pişman olmuş senin için değişecek bir adam göremiyorum. Barışmayı tekrar teklif etsen en geç bir sene sonra dayanamıyorum diyeceksin. Bir bakacaksın hiç birşey değişmemiş. Ben bunun için mi acı çektim . Kurulu düzenimi yıktın geldin diyeceksin. Eşin değişmeyi kabul edecek kadar pişman değil bir çaba içerisinde değil bence. Aramak konuşmak alışkanlıktan da olur vefadan da arkadaşlıktan da ama bu barışsanız herşey mükemmel olur demek değil. Bana kalırsa gerçekten seviyor çok aşık olsa zaten gitmenize izin vermezdi

Merhaba arkadaşlar eşimle anlaşmalı olarak boşandık 3 ay oluyor ama buradaki çoğu üye iyi ki bosanmisim yorumlarını yazarken benim acim gün geçtikçe katmerleniyor boşanma sonrası tayin isteyip başka bir şehre geldim herşeye sıfırdan başlamak için ama hiç de öle olmuyor mus.tam tersi herşey bana batıyor nefes alamıyorum sanki boğuluyorum eşimi hala çok seviyorum hala telefonda görüşüyoruz gorusemedigim günler ağlama krizlerine giriyorum çok çaresizim yaşamak çok ağır geliyor bu şekilde sanki dünyanın sonu gelmiş ben cehenneme düşmüş gibiyim ne olacak böle bilmiyorum
Seviyorsaniz neden bosandiniz? Oda belki donmek istiyordur?

Hayat adim atmamak icin cok kisa.
ani yasamalisin.
seviyorsan söylemelisin
gurur yapmazdim ben olsam
seviyorsam kosarim

Karşınızdaki insana karsı biraz dik durun kimseye olmasada verdiğiniz kararınıza kendinize saygı duyun eski elinize karsı üzüldüğünüzü belli ederek ezik duruma düşmeyin lütfen ya bırakın Eşiniz sizsiz yapamasın, bırakın Eşiniz pişman olsun, bırakın Eşiniz sizi sürekli arasın sorsun , bunları siz değil Eşiniz yapsın su da bi gerçek karşıdaki adam gerçekten sevseydi şuan ayrılmış olmazdınız.
Teşekkür ederim yorumunuz için ama atladığınız bir şey var sürekli ben aramıyorum o da beni arıyor ayrılma kararını sadece o vermedi beraber verdik ben hala sevmeme rağmen son ana kadar geri adım atamadiysam ve bundan pismansam onun da aynı durumda olması çok uzak bir ihtimal değil

bence katlanabileceğiniz şeyler olsaydı katlanırdınız. ben de boşandım katlanamayacağım için boşandım. ve eşiniz sizi gerçekten seviyo olsaydı daha o zamanlar elinden gelenin fazlasını yapardı sizi kaybetmemek için. eğer illa seviyoruz birbirimizi herşeye rağmen, değerimizi daha iyi anladık diyosanız da çağırırsınız eşinizi bi süre denersiniz kimseye birşey söylemenize de gerek yok uzaktasınız nasılsa. sonra açıklarsınız gerçekten karar verdiğiniz zaman. şu an boşlukta olduğunuz için de böyle düşüyo olabilirsiniz.

Senin ailen benim ailem meselesi Kayınvalide kayınpeder görümce karismadiklari maydanoz olmadıkları şey kalmadı bı süre önce bir tartışma yaşadık görümce yle ve uzun süre küs kaldık eşim gerekli dengeyi kuramadı ben de geri adım atmadim içinden çıkamadık biraz da inada bindi olay yoksa başka sorunumuz yoktu gayet iyi anlaşan bir cifttik
Üç ay çok yeni Kendine zaman veRR. . Mümkünse tamamen iletişimi kes ki unutman daha kolay olsun

Teşekkür ederim yorumunuz için ama atladığınız bir şey var sürekli ben aramıyorum o da beni arıyor ayrılma kararını sadece o vermedi beraber verdik ben hala sevmeme rağmen son ana kadar geri adım atamadiysam ve bundan pismansam onun da aynı durumda olması çok uzak bir ihtimal değil

Eğer pişmanlık duyuyorsan,herşeye katlanırim, kayınvalide görümce idare ederim, eşimin benim yanımda olmamasına ses çıkarmam diyebiliyor san,eşinle konuşup tekrar başlamanızda hiç bir engel ve sakınca yok.
Ama hem seviyorum ama bir şeylerin de değişmesini istiyorum diyorsan,orda bir dur.Pisman olma o vakit,kararının arkasında dur.Eşin seni gerçekten sevseydi,senin uzulecegin durumlarda müdahale ederdi,ailesinin seni uzmesine yıpratmasina izin vermezdi.Hele bele boşanmaya varacak kadar olayların büyümesini engeller,ne sebeple olursa olsun yanında olurdu.
Yani birşeyler yapacak,degistirecek olan eşin,sen değilsinki.Ayni konumda değilsiniz.Ben pismansam,oda pismansa diyorsun,ee o zaman harekete geçecek bir şeyleri degistirecek,sana garanti verecek.Boyle boş boş hal hatır sormakla sevgi olmaz.Olsa olsa aliskanlik olur.

Bitmiş bitmiştir.
Yeniden evlenseniz değişen bir şey olmayacak. İleriye bakın bence.(çocuğunuz yoksa)

Back
X